Bitcoin Movement Aids Cryptocoin Growth I USA

Til tross for at det er en stor befolkning av Bitcoin-brukere, holder USA tilsynelatende fast på ideen om å negere Bitcoins vekst i regionen. Dette er dessverre tydelig gjennom vanlige mediers konsekvente skildring av kryptovalutaen som et ‘skyggefullt’ element i samfunnet.

For eksempel ble Bitcoin et kjent tema blant gjennomsnittlige forbrukere i landet etter å ha vært kontinuerlig tilknyttet demoraliserende nyheter som Silk Road-rettssaken og Mt. Gox-skandale.

Bortsett fra å oppleve sporadisk negativ publisitet, hindres Bitcoins vekst også av amerikanske myndigheter.

Etter at BitLicense i New York gikk bort, har en stor andel av Bitcoin-opererende firmaer og nystartede selskaper som er bosatt i staten stoppet sin virksomhet og flyttet kontorene deres for godt, noe som gjenspeiler rollen som BitLicense i markedssuksess for Bitcoin startups.

Med tanke på disse skadelige faktorene, ser Bitcoins kampsjanse for aksept i USA ut til å henge ved en tråd, spesielt hvis Bitcoin-markedet i New York vil tjene som grunnlag. Denne kryptovalutaen vil absolutt ikke blomstre hvis jorda fortsetter å oversvømme den med dommer uten hensyn.

Bitcoin Market i USA

Heldigvis gjør Bitcoin-dedikerte virksomheter som Genesis Mining nå sine respektive anstrengelser for å redde Bitcoin fra å synke dypere ned i den dype avgrunnen. Sky-hashing-selskapet formulerte et eksentrisk og fengende Bitcoin bevissthetsbevegelse det vil kanskje endre Bitcoins ugunstige rykte blant konvensjonelle tilskuere.

Hashtag for en sak

For å gjøre sin advokat til en suksess, har Genesis Mining integrert et kjent symbol i kampanjen for å fange oppmerksomheten til det ortodokse markedet.

Bærende tagline ‘#ExploreBitcoin,’ har skygruveselskapet spredt mange plakater, reklametavler og skilt som viser forskjellig informasjon, salgsargumenter og fordeler ved å bruke Bitcoin.

Et eksempel på det som selger Bitcoins evne til å gjennomføre pengeoverføringer:

#ExploreBitcoin

DET SKAL IKKE KOSTE PENGER Å SENDE PENGER.

Send penger gratis med Bitcoin. Når som helst, hvor som helst

 I følge Genesis Mining-sjef Marco Streng er denne bevegelsen ikke til fordel for hans selskap, men er for å berike Bitcoin-status som er bosatt i mainstreams bevissthet.


Han foreslo også at kryptovalutaen må dele innsatsen for å presse Bitcoin til større høyder i stedet for å motbevise ugunstig kritikk gitt til Bitcoin:

“Vi vet at det å gå ut og gjøre denne kampanjen vil generere kritikk fra samfunnet, og det er greit. Vi tar det. Men i stedet for å bruke tiden din på å snakke om oss, hvorfor ikke legge vekt på å øke bevisstheten om Bitcoin? Samfunnet kjemper og kritiserer stadig hverandre. Hvorfor ikke bruke all den energien på å hjelpe Bitcoin fremover? “

#ExploreBitcoin-bevegelsen vil bli delt gjennom forskjellige urbane omgivelser og vil forbli aktiv i månedene som kommer. Hvis denne kampanjen blir en suksess, er det mulig for Bitcoin å få mer terreng i USAs jord.

Adopsjon av Bitcoin

Bitcoin-bevegelser påvirker veksten i bransjeavdelinger, inkludert Bitcoin-gambling

De viktigste mottakerne av Bitcoin-bevissthetskampanjer som #ExploreBitcoin vil gi et moraliserende løft i alle avdelingene i Bitcoin-økosystemet, inkludert Bitcoin-spillindustrien.

Selv om USA har en streng protokoll med hensyn til online gambling, kan Bitcoin-gambling fortsatt trives hvis Bitcoin-forbrukere er fullstendig klar over utformingen av kryptovalutaen. Tross alt, hvis Bitcoin opererer fritt i landet, Bitcoin casino og tippesider vil sikkert ha nytte av den strømmen.

Hvis dette kommer til å skje, vil Bitcoin-forbrukere med base i USA være i stand til å bruke sin cryptocurrency ansvarlig, noe som til slutt vil dusje Bitcoin med positive notater som vil endre synspunktene til landets myndigheter.

Likevel, hver kampanje som Bitcoin-bevissthet gjennom sport og andre gamblingaktiviteter er til stor hjelp for enhver kryptovaluta, kan det være Bitcoin eller altcoins. Hvis samfunnet åpent godtar denne innovasjonen, vil disse negative konnotasjonene lenge bli glemt.

I mellomtiden er en annen morsom og forfriskende måte å utforske Bitcoin-bruk og dens potensial i det vanlige markedet på CoinFestUK 2016.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map