Bitcoin Price når en ny rekord – hva er neste?

Verdien av bitcoin har brutt gjennom et annet merke. Denne gangen nådde prisen $ 1300 og gikk til $ 1334 som en ny all-time high og overgikk rekorden fra mars 2017. Flyttet kommer etter flere ukers usikkerhet knyttet til avvisning av BTC som en potensiell større investeringsmetode.

For alle som har denne digitale valutaen, er nyhetene gode, spesielt for de som bruker tjenestene til online BTC kasinoer og andre steder som godtar BTC. Det samme gjelder for de som laget en betydelig investering i bitcoin og det bredere samfunnet av utviklere som jobber med nye applikasjoner, ikke bare i bitcoin, men er det bredere domenet til blockchain-teknologi.

Imidlertid, mens nyhetene ser ut til å herske i noe av den nylige frykten, åpner det også flere spørsmål om fremtiden for bitcoin-prisen og dens fremdrift. Hovedsakelig lurer mange på hvor prisen vil gå de neste månedene, og hvilken innvirkning dette kan ha på ideen om bitcoin å finne veien til andre domener. Denne oppfatningen er spesielt viktig når det gjelder rollen som en potensiell konkurrent med andre store tradisjonelle valutaer på globalt nivå.

Forventet oppadgående momentum

For øyeblikket er de fleste analytikere enige om at bitcoinprisen vil fortsette å stige jevnlig, og at dette oppadgående momentet vil bli bevart i noen tid fremover. Det er flere faktorer som brukes til å støtte denne ideen. For det første er det et nivå av teknologisk fremgang i det bredere området av kryptokurver som tilsvarer forbrukernes tillit. For det andre, bitcoin finner veien til fremvoksende markeder med et nivå av konstant suksess som også presenterer seg som en drivkraft som øker prisen.

Dette er bare noen av de positive faktorene som gir plattformen som gjør at BTC-prisen kan klatre 200% over året. Men historien har vist at vekstrater som denne ikke er bærekraftige på lang sikt. For den kortere tidsrammen som ligger foran, tror mange at $ 1500 kommer til å være et tak som BTC-prisen vil stabilisere seg rundt. Men det er ingen hard konsensus om dette problemet.

I stedet peker noen på yuan som en relevant faktor i prosessen med å oppnå en stabil BTC-pris. Her kan ¥ 8 000 være en viktig referanse på et psykologisk nivå, som vil være rundt $ 1200 og litt under dagens handelsverdier.

Bullish Projections

Mens noen er mer konservative med den potensielle BTC-prisen, er andre bullish når det gjelder fremtiden. Det er grunnen til at mange måler prisen på $ 2000 som noe som ville være et rimelig mål for denne eiendelen.

Prisen på $ 1500 er også noe på den positive siden, fordi det ikke er klare indikatorer på at domenet vil se noen viktige positive endringer som kan sprette prisen opp i de kommende månedene. Men som tilfellet med dagens løft tydelig viser, er de gode nyhetene ikke spesielt viktige for noen prishopp, så mye som det ikke er noen negative nyheter fra andre hold, spesielt lovgivnings- og reguleringsområdet.

Her henger skjebnen til kinesiske handelsselskaper og BTC-børser fortsatt i vekten, men dette bekymrer åpenbart markedet mindre og mindre. Enhver ny innstramming fra People’s Bank of China kan være problematisk, men det ser ut til å være en utbredt tro på at dette ikke kan redusere prisene på noen vesentlig måte.

En pause å komme

På kort sikt ser det ut til å være at handelsmenn vil stoppe på det nåværende nivået en stund mens de prøver å finne ut det kommende momentet. Denne vent-og-se-tilnærmingen viste seg som veldig nyttig ved en rekke tidligere anledninger, så det er ingen grunn til å tro at dagens situasjon vil være annerledes..

Samtidig er det en følelse av at dette trekket ikke bare vil være rimelig, men også nødvendig for bitcoin-samfunnet. Hvis det ikke oppnås snart, er mange bekymret for at prisstigningen vil ende opp med å bli for mye av det oppadgående momentumet som kommer til å bli for raskt å opprettholde. I tillegg er det ingen enighet om spørsmålet om når handelsmennene begynner å hente inn fortjeneste fra denne endringen, og hvordan vil dette påvirke prisen.

Fra nå av tror de fleste bitcoin-handelsmenn seg å ha en bullish mentalitet når det gjelder langsiktige strategier. Dette betyr at for dem kan prisen bare gå opp, og en hvilken som helst pause er rett og slett et veipunkt på en fortsatt og uforminsket bane oppover.


Alternativ til Fiat-valutaene

Mens bitcoin fremdeles ikke er der ennå, er det et klart mål som deles av alle som er engasjert i samfunnet – å bringe BTC til et nivå der det kan oppfattes som et legitimt alternativ til fiat-valutaer. Denne ideen kan ha sett på latterlig bare for noen år tilbake, spesielt med tanke på krasjet i 2013, men nå er det alt annet enn.

En stor faktor i dette kommer utenfor bitcoin-domenet – eter har gjort store gevinster i verdien sin siden lanseringen, noe som tydelig viste publikum at digital valuta ikke er en nettverksavtale..

Nå søker mange å diversifisere porteføljen sin ved å gå over i digital valuta, og i motsetning til for bare to år siden har de to sterke alternativer. Nettverk som Zcash og andre mindre altcoins kan være et stykke bak, men de kjører definitivt den samme kjølvannet som ble opprettet av bitcoin.

Likevel er det en sterk følelse av at verdens regjeringer fortsatt har et enormt ord i denne prosessen, men også et nivå av kontroll som ingen nettverk kan kjempe mot. For eksempel EU kan bestemme at lommebøker for digital valuta må være koblet til innehaverens ID, gjør ideen om anonymitet ubrukelig. I Kina kan nasjonalbanken kvele mye av handelen mens den bestemmer hvordan den skal regulere dette økonomiske området.

På grunn av dette er det alltid en dvelende følelse av at prisen på digitale valutaer lett kan forstyrres av et uventet lovgivningsgrep i noen av de mer relevante nasjonene. Ettersom prisstigningen fortsetter med BTC, er mange for klar over at det kan ende brått hvis for eksempel spesielt dårlige nyheter kommer ut av Kina..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector