Bitcoin Safekeeping: Topp Bitcoin Wallets Sammenlignet

En av de viktigste programvarene når du arbeider med Bitcoin er lommebok-appen. Satoshi Nakamato ga ut en grunnleggende Bitcoin-lommebok-app sammen med den første Bitcoin-protokollen. Appen presenterte imidlertid bare de mest grunnleggende alternativene.

Siden Bitcoin-protokollen ble utgitt med åpen kildekode, kom folk raskt opp med sin egen forsterkede versjon av lommebøker, og ga ekstra funksjoner. Helt siden 2009 har hundrevis av lommebok-apper dukket opp for å gjøre folks liv lettere. Imidlertid er ikke alle laget likt.

For Bitcoin-brukere som ønsker å beskytte sin stash, er det viktig å velge en god lommebok. Ulike lommebøker har forskjellige funksjoner, og det er viktig å velge den rette for å passe brukerens behov. For eksempel trenger en Bitcoin-gambler noe annet enn en seriøs investor. Her er en rask sammenligning på de fem beste lommebøkene i markedet for å hjelpe Bitcoin-brukere med å ta et valg.

Coinbase og Blockchain.info

Sirkel

Circle er en interessant lommebok som har klart å treffe nyhetene nylig. Apple kunngjorde at de planla å integrere Sirkel inn i meldingsappen for den nye versjonen av iOS. Dette er i samsvar med de oppgitte målene i lommeboken: å spre Bitcoin til massene.

Basert utenfor Amerika, opererer Circle nå i USA, Storbritannia og Kina. Det har gjort viktige skritt for å bli mer tilgjengelig med innovasjoner som NFC-kontaktbetalinger og overføringer fra kredittkort og banker. Lommebilsikkerhet er fortsatt en prioritet til tross for denne tilgjengeligheten, sammen med anonymitet. Volumet av transaksjoner gjennom Circle antas å overstige 1 milliard dollar innen utgangen av året.

Coinbase

Coinbase ble lansert i 2012 i San Francisco, og har klart å samle utrolig popularitet til tross for sine mangler. Hoveddriveren til dette er det faktum at det er veldig praktisk. Med en mobilapp og virksomhet i 29 europeiske land, Canada, USA og Singapore, kan folk gjøre raske transaksjoner hvor som helst.

I tillegg tillater det debetkortkjøp av bitcoins. To-faktor autentisering og kald lagring sikrer kontosikkerhet. Problemet er at lommeboken ber om personlig informasjon og har høye transaksjonsgebyrer sammenlignet med andre lommebøker.

Blockchain.info

Blockchain.info er bedre kjent som go-to-siden for å skaffe den siste statistikken om Bitcoin, enten det handler om priser eller handelsvolum. Den verdensomspennende dekning av lommeboken er imidlertid det som tiltrekker folk til den. Som lagring for bitcoins er appen flott. Det mangler imidlertid en viktig funksjon.

Mange lommebøker tillater i dag folk å kjøpe bitcoins og legge dem direkte til lommeboken. Blockchain.info krever at brukerne kjøper andre steder og sender bitcoins til lommeboken, noe som kan føre til klosset. Den er imidlertid enkel å bruke og er enkel å sette opp, noe som gjør den utmerket for nybegynnere.

Circle, Mycelium og Xapo

Xapo


En annen lommebok med verdensomspennende tilgang, Xapo er en sveitsisk-basert lommebok som også tilbyr fryselager og debetkort med kryptovaluta. Lommeboken sikter mot maksimal sikkerhet, med raske transaksjoner og lave avgifter som legges til fordeler.

Imidlertid, selv om transaksjonene er raske, mangler øyeblikkelige saldooppdateringer. Sakte SMS-bekreftelse og dårlig teknisk støtte er andre svarte merker mot det. Lommeboken har en mobilapp, og folk kan få tilgang til lommeboken med sitt eget personlige kort. Xapo har imidlertid gjort seg betydelig i den online spillverdenen som startet i fjor med sin samarbeid med CEVO og Leet.

Mycelium

Selskapet bak Mycelium har eksistert siden 2008, og det var der i første etasje av Bitcoin-eksplosjonen. Det har klart å finne sin nisje, men selskapet gikk plutselig for aggressiv innovasjon tidligere i år.

Dette startet med en ny mobil lommebok-app med oppdaterte produkter og funksjoner for å gjøre det lettere å administrere bitcoins, som generering av papirnøkkel og enklere innkjøp av Bitcoin. Sikkerhet er et fokus i lommeboken med sikkerhetskopier av kontoer, slik at de kan gjenopprettes etter et tyveri. Et passord basert på 12 ord frø er nødvendig for at brukeren skal gjøre restaureringen.

Med disse valgene tilgjengelige, bør folk ha en lommebok som skal være passende for deres behov. De bør huske på at noen lommebøker brukes bedre til daglige transaksjoner, mens andre er til langsiktig lagring av midler. Web lommebøker som tilbyr bekvemmelighet for små Bitcoin-transaksjoner er perfekt i Bitcoin-gambling. Men å finne den rette for hver type brukere eller spillere, avhenger av hvilke lommebokfaktorer de prioriterer mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map