Bitcoin Still 2019s beste ytelse til tross for nylig lysbilde

For bitcoininvestorer har 2019 vært noe av et berg-og-dal-baneår. Etter å ha gjenvunnet noe av den tapte grunnen i kryptovinteren 2018, har de siste tre månedene sett verdens ledende kryptovaluta falle tilbake i frykt for å bli overkjøpt.

Med de siste månedene av året nærmer seg, håper mange bitcoin-investorer på en tilbakevending av de siste årene i de siste årene.

Til tross for utfordringene, står bitcoin fortsatt hode og skuldre over resten. Det er den beste ytelsen i 2019.

Bitcoin økte med 114% fra januar

I følge Goldman Sachs har den beste ytelsesklassen i 2019 vært amerikanske tech-aksjer, med en vekst på 31%. Likevel, i forhold til avkastningen postet av bitcoin (ignorert av Goldman Sachs i beregningene), er dette lite øl.

I samme periode økte gullet med 17%. I mellomtiden har S&P 500 returnerte 21%. De som leter etter en trygg havn i amerikanske statsobligasjoner har hatt enda mindre å feire, med en avkastning på 1,6%.

I løpet av samme periode har Bitcoin vokst med 114%. En investor som støttet bitcoin 1. januar ville nå ha doblet pengene sine og deretter noen. Dette til tross for bølgene som kartlegger den daglige, uken til uken-handelen i bitcoinmarkeder.

Bitcoin avsluttet 3. kvartal til en respektabel 8 303 dollar. Dette er nede fra høydepunktene i juni, hvor kryptovalutaen returnerte til $ 12 902. 1. januar 2019 var det $ 3 801.

Og analytikere forventer ikke at veksten vil avta snart. I følge Brad Keoun hos CoinDesk peker tegn mot en fornyet samling til årsskiftet. Dette kan ta BTC utover høydepunktene i juni.

“Bitcoin-prisene har mer enn doblet seg i 2019, og overstiger langt 31 prosent avkastning for amerikanske tech-aksjer, som Goldman Sachs anser som den beste ytelsesklassen hittil i år. Outsize avkastning kan tiltrekke seg interesse fra store investorer i de rentesultede tradisjonelle finansmarkedene. Ledere i dataselskapet Messari sier at bitcoinpriser, for tiden rundt $ 8 200, kan komme til en ny høyde i årets gjenværende måneder, og toppet $ 12 902-nivået som ble nådd i juni.

Likevel, for for mange investorer, spesielt på institusjonelt nivå, forblir bitcoin et urørlig forslag. I hvert fall for nå.

Institusjonelle investorer som begynner å varme seg opp til Bitcoin

Institusjoner som Goldman Sachs og JP Morgan har allerede gjort sine følelser om bitcoin offentlige. Det har kommet høyt profilert kritikk fra ledende ledere. Men som bitcoin og kryptovaluta blir stadig mer etablert for dagen, ser disse synspunktene i økende grad ut på dato og dårlig informert.

Bitcoin har bare eksistert siden 2009. Dette er et øyeblikk, så langt det gjelder finansmarkedene. Spesielt der regulerte investorer er involvert, fortsetter de å føle seg risikable å ta en poeng på det som ser ut som en spekulativ eiendel med ujevn grunnleggende de ikke forstår..

Det er tegn på at stemningen er i endring. Institusjoner for alle stamtavler varmer opp til krypto som en aktivaklasse.


Keld van Schreven, direktør i kryptoinvestering KR1, sa at institusjonelle investorer begynner å bli mer komfortable med å investere i bitcoin.

“Bitcoin har eksistert lenge nok nå hvor folk er mer kjent med det. Jepp, det svinger vilt, men de kjenner kanskje andre mennesker som har bitcoin, og sier til seg selv: ‘Hei, de har gjort det bra i år.’ Det er alltid nede i frykt for å gå glipp av det. “

Det virker sannsynlig at 2020 vil ønske stadig flere institusjonelle investorer velkommen til bitcoin. For mange, inkludert analytikere Messari, er det bitcoins rolle som en digital butikk med verdi som vil være nøkkelen når markedet fortsetter å modnes.

For vanlige investorer er dette gode nyheter. Økende institusjonell etterspørsel vil fortsette å øke bitcoin-prisene langsiktig. Og med forsyning fast til 21 millioner BTC, vil det komme en dag i en ikke altfor fjern fremtid der det ikke er noen ny bitcoin igjen til min, noe som betyr kjøper bitcoin vil være vanskelig..

Hva betyr dette for Bitcoin investorer og spekulanter?

Ser vi bort fra opp- og nedturer ved daglig bitcoinhandel, forblir bitcoin i seg selv et attraktivt prospekt, spesielt for individuelle investorer.

Du trenger ikke å være en risikovillig bank eller pensjonskasse for å tjene på bitcoin. Mens det er ubestridelige risikoer ved å investere i det som er et volatilt marked sammenlignet med andre aktivaklasser, er det fortsatt rom for bitcoin å vokse på både mellomlang og lang sikt..

Hvis du leter etter en poeng, har bitcoin en bevist rekord av vekst. Så sent som i 2017 kunne du kjøpe 1 BTC for $ 806, rundt 10% av verdien i dag.

Med rom for et rally i løpet av kvartal 2019, og markedene fortsetter å modnes når institusjonelle investorer sakte kommer til ideen om å støtte bitcoin, er det klare argumenter for å involvere seg snarere enn senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector