Bitcoin Tech og dens innflytelse på BTC-prisen

For enhver ny investor kan bitcoin være mer enn skremmende som et investeringsdomene. Det er nok å sjekke ut nyhetsstrømmer og bli forferdet over utallige rare fraser og oppsiktsvekkende overskrifter, som alle antyder at tektoniske skift er i gang – enten positive eller negative og noen ganger til og med en blanding av de to.

På grunn av dette klarer ikke mange investorer å forstå risikoen de påtar seg og hva visse hendelser kan bety for deres nye portefølje. 2017 BTC-gaffelprosessen som fant sted i begynnelsen av august er et perfekt eksempel. Dette tilsagnet var definitivt et fullstendig mysterium for mange tradisjonelle investorer som jobbet i økonomi som uten hell prøvde å finne en analogi som de er kjent med.

Som en digital begivenhet innen kryptovaluta er dens effekter og virkninger ikke lett forståelige for mange investorer, bortsett fra å være en relevant styrke for BTC-prisen. For å få en bedre forståelse av gaffelprosessen og dens innvirkning, her er en oversikt over arrangementet, prosessen som fulgte og hva betyr alt for de som bare vil tjene penger ved å investere i bitcoin-nettverket.

En programvarebasert begivenhet

Den enkleste måten å oppfatte bitcoin på er å se det, akkurat som enhver annen digital valuta, som et programvare. I samme oppsett er en gaffel en endring i programvaren som påvirker sluttbrukerne. Her, med et aktivum som BTC, trenger nettverket som driver det bare et par passordnøkler for at det skal fungere. Disse misliker muligheten for å få tilgang til et nettverk, og det, som fungerer som en distribuert P2P-hovedbok, holder rede på hvem som eier hvor mye og til hvem.

Men hvis tastene endres i programvaren fra, påvirker det samme nettverket som driver dem på en dramatisk måte. Det kan også endre verdien på brukerens krav på en dramatisk måte – programvaren er det som definerer en eiendel, og med den prisen investorer er villige til å betale for det.

Tidligere gafler

Det er mange forskjellige typer gafler som eksisterer, og de fleste er i utgangspunktet enkle i utformingen. En hard gaffel gjør imidlertid enhver transaksjon som behandles av den nye programvaren, fullstendig inkompatibel med den eldre. En myk gaffel inkluderer en funksjon av bakoverkompatibilitet.

I begynnelsen av august gjennomgikk bitcoin en prosess med hard gaffel, som var høyt profilert fra allmennhetens og media synspunkt. Denne spesielle endringen i programvare skapte en splittelse i nettverket og startet en ny versjon av nettverket kalt bitcoin cash.

Slippen kom etter år med uenigheter mellom motsatte leirer i bitcoin-samfunnet. Uenigheten var relatert til skaleringsoppgraderingen der bitcoin cash camp ikke satte sin lit til og støtte. Dette førte til en konkurrerende og også inkompatibel bitcoin blockchain og bitcoin cash blockchain, både når det gjelder teknologi og eiendeler.

Denne hendelsen ble allment sett på som et stort problem for prisen på BTC, med mange analytikere som hevdet at prisen ville bli presset ned av alt dette. Imidlertid skjedde det ingenting av den typen faktisk.

En sterk sving oppover

1. august, like før den harde gaffelen fant sted, var BTC-prisen 2 759 dollar. Omtrent en uke etter at splittelsen skjedde, BTC handlet til sin høye pris på over $ 4000. Nylig nådde prisen nær $ 4500, for første gang siden nettverket gikk live.

Dette kan virke rart, men noen foreslo teorier om at den uttrukne skaleringsdebatten ga et stort motstandspunkt, og nå som den ble avgjort, førte resultatene til en lettelse i prisoppgangen. Samtidig har bitcoin-kontanter nådd en pris på rundt $ 280, som svinger regelmessig i området $ 250 – $ 300.

For begge kryptovalutaene førte gaffelen ikke til katastrofale problemer. I stedet ser det ut til å ha brakt BTC og BCC i stabile farvann med betydelig vekstpotensial.


En kjent historie

Noen hevder at denne situasjonen ikke er så unik, og at ideen om motvind og motstridende medvind er kjent for alle som er aktive i investeringsprosessen av noe slag. Medvind presenterer et positivt øyeblikk for en investering – haloeffekter produsert av en latent trend eller gunstige nyheter. Motvind er et stikk motsatt – et press som utvides på en pris med en risikofaktor eller en annen negativ trend (eller i det minste en trend som oppleves som negativ).

Motvind snakkes detaljert om når en bestemt negativ trend eller risiko spiller inn for et bestemt foretak. Men når motvinden avtar, begynner prisen på satsingen å stige, og dette er utgangen og strømmen som ses regelmessig i det tradisjonelle aksjemarkedet..

For eksempel er et selskap som avgjør en rettssak mot det eller aksepterer å betale en viss bot for å stoppe en regulering på slutten av motvindsyklusen. Når dette er over, ser selskapet vanligvis en prisvekst fordi markedene skyr usikkerhet. Når et problem løses, ser markedene stort sett dette som en sjanse for å kjøpe inn.

I dette tilfellet med BTC viser analytikere en tendens til å se den harde gaffelen som motvind, som hadde et farenivå for kryptovalutaen. Når den har passert, startet medvindfasen for begge digitale valutaer, noe som resulterte i den nåværende prisveksten.

En ny trend som dukker opp

Verdien av BTC har økt i verdi siden opprettelsen av BCC. Hvis dette oppsettet kan fortsette, er det klart potensial for fremtidige forking-hendelser (som utvilsomt vil komme) som en ny sjanse til å øke verdien av en kryptovaluta. Det samme kunne da brukes til online gambling, anskaffelse av varer og tjenester og mye mer, akkurat som dagens digitale valutaer.

I så fall kan forking sees på som en medvindvind for en digital valuta. Denne følelsen kan tillate handelsmenn og investorer å komme seg ut av forking prosedyrer med flere eiendeler som handler til en høyere pris. Det er ikke nødvendig å understreke hvor gunstig dette vil være for alle inkludert.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map