Bitcoinpaygate baner vei for å markedsføre Bitcoin til forbrukere

Bitcoinpaygate

Det er fortsatt et behov for næringene å ta et skritt fremover for å øke hastigheten på Bitcoin-adopsjon til tross for veksten av Bitcoin-utveksling markeder og Bitcoin lommebok tjenestetilbydere.

Bitcoinpaygate-sjef Christian Kirk Zøllner mener at flere selskaper bør begynne å gi forbrukerne flere betalingsalternativer, inkludert Bitcoin. Teamet hans så for seg en betalingsportal for å ‘legge til rette for raskere adopsjon og bygge bro over teknologigapet til Bitcoin-kjernen for sluttkunder’, og dette er akkurat hva Bitcoinpaygate er i dag.

Hvordan vil du beskrive forholdet mellom virksomheten din og Bitcoin?

Vi er først og fremst en betalingsportal. Vårt forhold til kryptovalutaer er at vi har bestemt oss for å ta dette til massemarkedet og la det bli vedtatt av finansnæringen og til slutt nå folk “på gaten”.

Hva er ditt hovedformål eller rolle i Bitcoin-økosystemet?

Som en betalingsportal er vår rolle å øke adopsjonen av selgere så mye som mulig. Hvis vi gjør jobben vår riktig, og vi gir forbrukerne muligheten til å velge Bitcoin som betalingsmåte, ville det ikke lenger være noen unnskyldninger for ikke å bruke den som betaling.

Hvordan vil du beskrive Bitcoin-økonomien i dag?

Adopsjonen går veldig sakte fordi det må være flere selskaper som våre for å gjøre det lettere for forbrukerne å bruke Bitcoin i deres daglige omgang med betalinger. Vi ser Bitcoin-bransjen vokse, men sakte, på grunn av den høye tekniske kunnskapen folk trenger for å kunne ta den i bruk. Vi tror imidlertid at problemet er et industriproblem og ikke et forbrukerproblem. Vi må være bedre og streve for å gjøre det enklere for lekfolk å bruke Bitcoin som sitt backend-transaksjonsnettverk.

På hvilke måter påvirker Bitcoinpaygate den globale markedsføringen og adopsjonen av Bitcoin positivt?

Du kan si at vi er den direkte forbindelsen til Bitcoin-økosystemet for hver gang vi registrerer en ny forhandler.

Du nevnte at adopsjonen er treg. Hvordan ser du Bitcoin de neste fem årene, og har du en Bitcoin-prisforutsigelse?

Med mindre store politiske tendenser gir Bitcoin grunn til å blomstre, vil det trolig fortsette å vokse jevnt, men sakte som det gjør akkurat nå. Men vi forstår at noen ganger alt som trengs er store hendelser for at ting skal endres brått.

Vi er ikke mye av et prisspekulasjonsselskap. Vi forstår imidlertid at adopsjon har en tendens til å vokse med pris, så vi ønsker alltid en økning i prisen.

Bitcoinpaygate sitatSom en nøkkelaktør i Bitcoin-markedene, hva har vært de største prestasjonene eller de beste tidene du har hatt mens du driver virksomheten?

Virksomheten har vært veldig interessant, hovedsakelig på grunn av det faktum at vi har å gjøre med ukjent territorium. Det har tillatt oss å ha noen ganske interessante samtaler med mennesker og dykke ned i potensialene til en teknologi som er banebrytende på måter vi ikke engang forestilte oss for bare 5 år siden.

Hva med de store utfordringene du står overfor?

Den teknologiske barrieren for å forstå Bitcoin eller forstå hvorfor den skal brukes i stedet for et kredittkort, hindrer adopsjonen. Folk bryr seg om å betale for varene sine så raskt som effektivt som mulig og ikke trenger å lære om SHA256 før de gjør det. Dette fører oss tilbake til å være et industriproblem og ikke et forbrukerproblem. Når vi kan gi forbrukeren de samme verktøyene og forbedre disse verktøyene for betaling, og samtidig bruke Bitcoin som den underliggende mekanismen, vil vi faktisk ha flyttet barrieren.

Hva kan Bitcoin-brukere forvente av Bitcoinpaygate? Er det planer om å utvide snart?

I løpet av det neste året planlegger vi ikke å gjøre noe annet enn å forbedre infrastrukturen og fortsette å registrere nye selgere. For øyeblikket forbedrer vi programvaren vår ved å legge til mer kundevennlig implementering for våre kunder, mens vi også registrerer nye selgere hele tiden.

Hvilke råd kan du gi til tusenvis av Bitcoin-entusiaster, spesielt til nyadopterte så vel som gründere?

Bruk den Bitcoin du har. Ikke horde. Ingen kjøpmenn vil noen gang registrere seg for Bitcoin som betalingsmekanisme hvis ingen faktisk bruker Bitcoins. Bedrifter vil ha inntekter, og hvis Bitcoin bare er for spekulanter, vil den stagnere og aldri forårsake masseadopsjon.

Før du avslutter, kan du dele noen meninger angående Bitcoin-gambling?

Bitcoin-gambling er definitivt en av bransjene som er raskest til å ta i bruk Bitcoin som betalingsmåte.

Takk for tiden din, Christian. Jeg setter stor pris på det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me