BitcoinsInIreland Spearheads Formidling av Bitcoin Wisdom

Bitcoins i Irland

Etter hvert som Bitcoin-industrien vokser gradvis til tross for noen tilbakeslag, skinner BitcoinsInIreland i sitt oppdrag å levere bemerkelsesverdig utvikling på alt Bitcoin. Når vi snakker med skaperen Jamie McCormick, vil vi lære om opplevelsene og oppfinnsomheten som forvandlet BitcoinInIreland fra en idé til en konkret realisering.

Det som førte til at du var interessert i Bitcoin og kom til å tro at det er noe du vil bruke mye av tiden din på?

Jeg hørte om Bitcoin for omtrent to år siden, og begynte en liten bit gruvedrift til en lommebok jeg ikke har mer. Jeg ble også utsatt for kraner rundt denne tiden, men fikk aldri noe meningsfylt beløp. Jeg oppgraderte den bærbare datamaskinen min til en avansert spill, men fant raskt ut at min nVidia GPU ikke brukte Bitcoin, men gjorde litt Litecoin-gruvedrift i omtrent seks måneder. Det kom til en brå slutt da varmen fra GPUen som kjørte i full pelt, ble overført gjennom rammen på vesken til den bærbare datamaskinen, frøs hengslet, som knuste og varmen førte også til at en tredjedel av LCD-skjermen min ble regnbue. Så, € 600 reparasjoner senere, bestemte jeg meg for å bryte.

Jeg fant da en virkelig flott fyr i USA på eBay som leide meg 12ghs i seks måneder tidlig på året. Jeg begynte på BTC Guild, og flyttet til CEX, men fikk mye mindre belønning for samme mengde kraft, og flyttet tilbake etter en liten stund. Jeg hadde ikke avkastning i det hele tatt, og tjente omtrent 50% tilbake, men ville ha tjent omtrent 70% hvis jeg hadde holdt meg til BTC Guild i hele varigheten.

Ny maskinvare var utenfor min prisklasse, men jeg fant noen lokalt som oppgraderte og solgte Antminer S1-er relativt billig, så jeg gikk til ham, fikk en veldig god forklaring på hvordan jeg skulle gjøre ting selv. Så jeg fikk to, og en PSU, og fikk deretter et par til, så jeg har fire totalt. Jeg hacket deretter fastvaren for å la meg ha ni samtidige bassenger, og fordele hashingen likt. Med dette begynte jeg å gjennomgå gruvebassengene jeg brukte for nykommere som meg. Med inntektene jeg tjente fra de rundt 650 timene mine, begynte jeg å skrive om mine erfaringer med å bruke Bitcoin, og etter å ha sikret noen kunder i Bitcoin-rommet gjennom firmaet mitt BitcoinMarketingTeam, begynte jeg å gjennomgå prosessen med å konvertere Bitcoin til fiat over en et par Bitcoin-børser personer identifisert på Reddit.

Jamie McCormick SitatHvor lang tid tok det deg å starte nettstedet ditt?

Nettstedet ble lansert tilbake i august med noe innledende innhold, men det tok meg en stund å komme i gang, da jeg måtte vente på gruvedriften for å la meg komme til det punktet hvor jeg kunne ta ut penger og gjennomgå hele opplevelsen av signering opp, tilkobling, gruvedrift og å treffe terskelen for å ta ut penger. Jeg har også bare så mye tid jeg kan bruke til å skrive, men det har tatt fart fra omtrent oktober.

Hva er det beste med nettstedet ditt?

Det lar meg skrive igjen, slik jeg kom i gang i spill, og jeg tar samme tilnærming. Det er mange mennesker som dekker og videresender de samme nyhetshistoriene, men veldig få mennesker som ikke er handelsmenn, massive maskinvareeiere eller store bitcoinholdere. Jeg skriver for folk som kommer inn i dag – som ikke er investert i denne skalaen – som kanskje vil bruke bitcoin til mange ting.

Hva kan du si om lovgivning om spill og lovlighet og regulering av kryptovaluta?

Spillscenen er interessant for meg, ettersom jeg er fra Irland, hvor pengespill er en stor del av kulturen vår, og noen av verdens største pengeselskaper er enten herfra eller er basert her. Jeg tar den rare fladderen selv her og der, men den eneste bemerkelsesverdige seieren jeg noen gang har hatt, er et Maldini-mål på € 50/1/1 mot Liverpool i Champions League for noen år tilbake.

Bortsett fra det, gambler jeg ikke selv, men i Irland blir folk for eksempel nektet pantelån hvis de satser på transaksjonene. Også i Irland er gevinster fra gambling skattefrie, ettersom det er en liten skatt på kildespill, som vil utvides til irske spillere på nettsteder fra 1. januar. Det faktum at det Bitcoin-gambling er så tydelig differensiert gjennom beviselig rettferdig kode er også et pluss for spillere, og en potensielt forstyrrende teknologi for hele denne bransjen. Men jeg tror at sektoren må reguleres på den ene eller den andre måten, spesielt når det gjelder pengespill.

Jamie McCormick SitatHva tror du Bitcoin trenger for å bli en mer fremtredende og pålitelig betalingsmåte?

Det må være konvertibelt og like enkelt å bruke, om ikke lettere, enn kontanter eller kort. I Irland kan vi kjøpe bitcoin i minibanker eller online, men det er et veldig belastende verifiseringssystem for å gjøre det tilbake til kontanter. Dette er rettferdig nok, som om de brukes til å hvitvaske narkotikapenger, finansiere terrorister, eller hva som helst annet, ingen vil ha det. Jeg tror vi er et par år unna ennå fra at det er mer enn en nisje i vest, men jeg tror mange land rundt om i verden der deres egne valutaer er banjaxed, det kan bidra til å åpne dem opp.


Hva har vært de største prestasjonene du har hatt mens du drev nettstedet ditt, annet enn å være spydspiss for visdombitcoin? Det som har vært den mest overraskende utfordringen?

Jeg tror ikke jeg har hatt noen enorme prestasjoner med nettstedet så langt for å være ærlig. Jeg hadde en veldig negativ opplevelse, da jeg la ut en anmeldelse av et av gruvebassengene på Bitcointalk, ble jeg trillet klokka 3 på kommentarene på nettstedet mitt med rent gift og hat som vekket meg selv og min kone. Jeg har aldri opplevd det i hele skrivekarrieren.

Men bortsett fra den ene hendelsen, har det vært en veldig god læringsopplevelse, og jeg er veldig positiv til 2015 og vil gjøre mitt for å hjelpe nykommere til å forstå det litt bedre, på min egen måte.

Hvilke egenskaper ved nettstedet ditt anser du som revolusjonerende?

Jeg er ikke besatt av prisen eller teknologien. Bitcointalk er en del av internett, og de fleste nykommere er veldig skremmende ved å prøve å finne informasjon der, med informasjon spredt over flere innlegg.

Jeg legger bitcoin der munnen min er. Jeg har investert i maskinvare og strøm, og i stedet for å tjene myntene mine, investerer jeg dem på nytt i selskaper som gjør ting som jeg synes er kult. Jeg dokumenterer prosessen og risikerer min egen bitcoin for å fortelle folk om det er legitimt eller ikke.

Har du en Bitcoin-prisforutsigelse?

Halvorganisert kaos. 🙂

Til slutt, for de som ikke får Bitcoin, har du noen forslag? Og noe mer du ønsket å legge til?

Begynn å stille spørsmål på reddit eller bitcointalk. De er vennlige og folk har stilt mange spørsmål. Bitcoin ftw! 🙂

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector