British Pound Volatility Multiplies Dramatically; USD / CAD blir det neste store paret som bryter ut

Før det fantastiske pund ‘flash crash’ fredag ​​morgen under den asiatiske økten, var detaljhandel posisjonering på GBP / USD veldig ekstrem. For hver handelsmann som hadde kort eksponering på dette paret, var det ikke mindre enn seks handelsmenn som var engasjert i lange posisjoner. Dette er et godt eksempel på at handelshandlere handler mot en stor trend og taper penger til mer erfarne handelsmenn. Hvis du gjør beregningen, vil du legge merke til at mer enn 85% av detaljhandlerne var lenge dette paret før krasjet skjedde. Krasjet reduserte dette tallet kraftig til 2,3 lange stillinger for hver korte. Dette betyr at 69,7% av detaljhandlerne nå har lange posisjoner, noe som fortsatt anses å være en ekstrem lesning, men ikke på langt nær så ekstrem som før flash-krasjet. Kanskje det ikke virker som en stor “før og etter” forskjell, men det er det sikkert. Så hva kan vi trekke ut av disse tallene? Detaljhandlere ble hardt rammet av flash-krasj som tok mange lange posisjoner. Noen handelsstoppstopp ble utløst, mens andre mottok marginanrop og deres posisjoner ble tvangsstengt.

 

Hva som akkurat forårsaket krasj er ikke klart, men noen sier at algoritmisk handel kunne ha spilt en rolle. Selvfølgelig er det mange usikkerheter som omgir Brexit-temaet, men det var ikke en spesifikk grunnleggende katalysator fredag ​​morgen som kunne rettferdiggjøre en dråpe av denne størrelsen. Å se en slik flytende valuta krasje som dette er bemerkelsesverdig. Sikkert de tynne markedsforholdene forverret sjokket – det var under den asiatiske økten, og også på en NFP fredag ​​- de perfekte markedsforholdene for en flash-krasj. La oss se på noen diagrammer:

 

GBP / USD daglig diagram

 

For øyeblikket er den nåværende markedsprisen langt fra rekkevidden fra hvor den brøt ut mandag i forrige uke. Jeg vil gjerne se en ny test av dette breakout-nivået, men kanskje prisen ikke vil besøke den snart. Hvis prisen klarer å nå dette nivået igjen, kan det gi en flott mulighet til å bli kort igjen. Jeg hadde noen korte pundposisjoner som kjørte da flash-krasjet skjedde, men de var alle stengt da jeg fikk fortjeneste på dem. Valutaene jeg solgte pundet mot er amerikanske dollar, japanske yen og euro. For øyeblikket er jeg på utkikk etter gode muligheter for å gjøre korte handler på pundet igjen. Jeg liker bare ikke å jage prisen på dette stadiet. Som på dette daglige diagrammet over GBP / USD er det tydelig at prisen virkelig er oversolgt for øyeblikket. For å gjøre det enda tydeligere å se dette her, er det samme diagrammet med RSI-oscillatoren plassert på den:

 

GBP / USD daglig diagram

 

Her kan du se at RSI-indikatoren gir oss en oversolgt lesing. Under 30 regnes som oversolgt. Nå når et instrument handles på oversolgt nivå, betyr det ikke at det kommer til å stige høyere når som helst, men det er mer sannsynlig at en korreksjon vil skje når markedene er overkjøpt eller oversolgt. Valutapar kan forbli i en oversolgt eller overkjøpt tilstand i lengre perioder. Se på følgende eksempel:

 


GBP / USD daglig diagram (2012/2013)

 

Gjerne kan prisen fortsette å handle sørover uten en meningsfylt retracement på en god stund. Du kan kanskje tjene litt penger hvis du skrev kort til gjeldende pris, men kanskje du kunne få en bedre mulighet hvis du først ventet på at en retracement skulle finne sted. Her er et eksempel på hva jeg snakker om:

 

GBP / USD daglig diagram (2014)

 

La oss snakke om lyset merket ” la oss late som dette var fredagens lys ”. Som du kan se i dette eksemplet, var det noen veldig sterke salg som lett kunne ha lokket handelsmenn til å jage den bearish momentum. Dette store røde lyset stengte i utgangspunktet på det lave av dagen, noe som forteller oss at selgerne forble i kontroll til det var nært. Vi kaller dette en barbert bar (den har ikke en veke i underenden). Mange ganger indikerer denne typen lys at ytterligere tap kan være på vei. Hvis du ser på det femte lyset før det jeg markerte på diagrammet, vil du se at det også er en barberbar bar. Du vil også legge merke til at du ville tjent godt hvis du kom kort ved slutten av dette lyset, ettersom prisen fortsatte å synke. Det er imidlertid noen store forskjeller mellom disse to lysene. Den første ble dannet etter at en nylig retracement til 20-EMA hadde skjedd, og er relativt nær 20-EMA, men den andre er langt fra den. Den første barberte baren lukket ikke med at RSI var i oversolgt mens den andre gjorde det. Hvis du hadde kommet kort på slutten av den andre barberte baren, ville markedet ha beveget seg mot din handel med 260 pips før du snudde igjen. Du ville sannsynligvis ha blitt stoppet før gjenopptakelsen av nedtrenden.

 

Se nå på de aggressive og konservative oppføringene preget av den røde sirkelen. Du vil merke at markedet først gikk til fordel for begge korte handler før noen tilbaketrekninger skjedde. Dette er den typen oppsett vi leter etter. Her kunne vi ha inngått handler med stor sannsynlighet, og brukt mye strengere stopptap.

 

Selvfølgelig er det andre måter å spille dette paret i uken fremover. Ikke alle handelsmenn liker å bytte ut daglige diagrammer. Det kan være noen veldig gode skalperingsmuligheter på GBP / USD denne uken. Her er et eksempel på hvordan du bytter kabel fra et 5-minutters diagram:

 

GBP / USD 5-minutters diagram

 

Her kan du se en serie impulsive og korrigerende bølger. Husk at vi bare vil handle i retning av den rådende trenden. Du vil se at i dette diagrammet er prisen under 20-EMA-er hver time og time (det grønne og røde eksponensielle glidende gjennomsnittet). Vi kan også se at det var bestemt salg og at prisen handles stort sett under 20-EMA (det blå eksponensielle glidende gjennomsnittet). I de tre røde sirkler vil du legge merke til stearinlys med vekter oppover som indikerer for oss at selgere kom tilbake til markedet. Legg merke til at disse lysene oppstod enten ved 20-EMA, eller veldig nær det. Tanken er å vente på et stearinlys som dette og å gå inn i en kort posisjon når prisen bryter det lave av dette lyset. Dette betyr at du handler med bekreftelse på at det i det minste er en slags salg tilstede i markedet. Så hvis prisen fortsetter å stige, og ikke klarer å bryte signallysets lave, blir ikke bestillingen din utløst. Når du bruker denne tilnærmingen, kan du plassere stopptapet noen få pips (f.eks. 3 pips) over signallysets høyeste nivå, og få en fortjeneste på minst to ganger størrelsen på stop loss-avstanden. Du kan også handle uten fortjeneste og bare spore stop loss. Deretter kan du skalere ut av halvparten av posisjonen når handelen når to ganger stop loss-avstanden og la den andre halvparten gå på hjemmekjøring. Det er flere forskjellige måter å delta i og administrere handler som disse, og hvordan du gjør det, vil avhenge av din handelsstil og personlighet.

 

USD / CAD

 

USD / CAD daglig diagram

 

Til slutt har vi brutt ut av denne trekanten! Selv om den amerikanske dollaren hadde en dårlig utvikling på fredag, var den kanadiske dollaren enda svakere på dagen. Det som gjør dette utbruddet så tiltalende, er at det har overvunnet en sammenløp av to viktige motstandselementer, nemlig det 200-dagers glidende gjennomsnittet, og toppen av denne trekanten. På fredag ​​stengte paret godt over begge disse. Dette er den første lukkingen over det 200-dagers glidende gjennomsnittet på 148 handelsdager. Husk at dette glidende gjennomsnittet er mye brukt som et trendfilter av investorer og spekulanter. Du kan være sikker på at fredagens sterke avslutning ikke vil bli lagt merke til av de store institusjonelle markedsaktørene. Her ser du nærmere på det samme diagrammet:

 

USD / CAD daglig diagram

 

Legg merke til hvordan prisen ble avvist av trekantmotstanden og det 200-dagers glidende gjennomsnittet flere ganger. Prisen spretter ofte et viktig motstandsnivå (eller støttenivå) før den bryter gjennom den.

 

Jeg vil ikke råde handelsmenn til å gå inn i lange posisjoner på dette paret akkurat nå. Det er alltid tryggere å vente på en pris retracement og en gunstig lysestake-formasjon før du driver med nye handler. La oss se på et ukentlig diagram:

 

Ukentlig USD / CAD-diagram

Den langsiktige trenden er tydelig bullish, og kanskje vi snart kan støte på noen impulsive kjøp igjen.

 

For øyeblikket er detaljhandelsstemningen på USD / CAD bearish, noe som indikerer at paret sannsynligvis vil fortsette fremskrittet. Husk at detaljhandelsstemning brukes som en motstridende indikator. For øyeblikket er det 1,888 handelsmenn som er forkortelse for hver næringsdrivende som er lang.

 

Fredagens svake kanadiske dollar er sannsynligvis knyttet til nedgangen vi så i oljeprisen. De kanadiske endringstallene for sysselsetting som ble utgitt på fredag ​​(samtidig med de svake amerikanske NFP-tallene) kom mye bedre ut enn forventet. Likevel ble den kanadiske dollaren overveldet av den amerikanske dollaren, selv om NFP-tallene var ganske skuffende. Den kanadiske dollaren viser definitivt tydelige tegn på svakhet, og hvis vi får en dypere tilbaketrekning i oljeprisen i løpet av den neste uken eller to, kan USD / CAD tilby noen saftige oppsett for lange handler.

 

For øyeblikket er GBP / USD og USD / CAD de eneste store parene som virkelig appellerer til meg. De andre store parene mangler klar retning.

 

Økonomiske nyheter og andre hendelser

 

Den viktigste nyhetshendelsen å se denne uken er den siste FOMC-møteprotokollen som blir utgitt onsdag klokka 18:00 GMT. I tillegg til dette har vi amerikanske kjerneutsalg, PPI og detaljhandelsnummer å se på fredag ​​klokka 12:30 GMT.

 

I morgen har vi ferier i Hong Kong, Canada og Japan som kan føre til at markedsforholdene blir tynnere enn det normalt er.

Lykke til med handelen din!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map