BTC-børser drar nytte av AlphaPoint Platform

AlphaPoint Exchange-plattform

Når Bitcoin går mot vanlig adopsjon, er etterspørselen etter bedrifter som Bitcoin-utveksling vokser. Dette krever tjenesteleverandører som kan støtte oppstart og til og med etablerte selskaper som imøtekommer slike behov på markedet.

Dette er når AlphaPoint kommer inn i bildet, et selskap som tilbyr white label digital valutaveksling og remarketingplattform. Vår CoinPoint-korrespondent snakket med Vadim Telyatnikov, administrerende direktør i AlphaPoint, som ga lys over hvordan virksomheten hans påvirker Bitcoin-økosystemet.

Konsernsjef Vadim TelyatnikovHan ga til og med uttrykk for sin interesse for “gjennomsiktighet og beviselig rettferdig spill” muliggjort av den digitale valutaen, som viser antydninger om sannsynligvis samarbeid mellom AlphaPoint utvekslingsplattform med Bitcoin-gambling og til og med Bitcoin forex markeder i fremtiden.

Hei Vadim. AlphaPoint opererer i Bitcoin-markedet. Hvordan ble du overgitt med Bitcoin eller i kryptovaluta generelt?

Like etter at jeg solgte mitt siste selskap til OpenX, hjalp jeg med å starte Admire Capital, et systemisk verdi- og aktivistisk hedgefond. Vi begynte å handle Bitcoin i Admire, men bestemte oss for at det ikke var nok likviditet til å forfølge det som en frittstående strategi. Selv om vi ikke forfulgte Bitcoin hos Admire, ble jeg forelsket i blockchain og den underliggende teknologien. Å se det enorme potensialet førte meg til slutt til å bestemme at dette var der jeg trengte å bruke 100% av energien min.

Hvordan vil du beskrive forholdet mellom din siste satsing og kryptovalutaen?

AlphaPoints rolle er å bygge og vedlikeholde pålitelig, skalerbar infrastruktur for børser og bedrifter som trenger tilgang til likviditet. Ved å tilby teknologi og infrastruktur til sentraler, hjelper vi med å sikre at alle mennesker i verden kan ha enkel tilgang til å kjøpe og selge digital valuta.

Vårt oppdrag er å gjøre det enkelt for bedrifter å starte, skalere og drive digital valutautveksling over hele verden. Vi tilbyr en SaaS-plattform som gjør at gründere raskt kan starte sin egen digitale valutaveksling og hjelper etablerte firmaer å legge til støtte for digitale valutaer til deres nåværende tilbud. Til slutt har vi som mål å bidra til å endre hvordan næringslivet og hverdagslige mennesker handler.

Hva har vært de bemerkelsesverdige prestasjonene du har hatt mens du drev virksomheten din siden den startet?

Å lansere vår første klient tidlig i 2014 og nå vår femtende klientmilepæl var de store tidlige prestasjonene. Nylig var vi utrolig spent når Bitfinex, verdens største BTCUSD-børs, valgte å migrere til plattformen vår.

Bitfinex

Hva med de store utfordringene du står overfor for å fremme din sak?

Våre tidlige utfordringer var alle tekniske av natur, med fokus helt på å bygge den raskeste og mest skalerbare plattformen mulig. De fleste utfordringene vi møter i dag møter vi indirekte gjennom våre kunder. Ofte møter de regulatorisk usikkerhet og utfordringer med å sikre bank. Som svar har vi tatt skritt for å hjelpe klienter med å automatisere overholdelsesprosesser, utdannet utveksling om regulatoriske spørsmål og hjulpet dem med bankforhold når det er mulig..

Det har skjedd betydelige endringer på markedet enn hvordan det var før som i fjor. Hvordan vil du beskrive Bitcoin-økonomien i dag?


Akkurat nå ser vi et lag som er nødvendig av infrastruktur som bygges for neste applikasjonsbølge. Så langt har selskapene som har fått mest trekkraft i Bitcoin-rommet, vært infrastrukturfokuserte (børser som Bitfinex eller lommeboktjenester som Coinbase), og vi har sett at selgervendte applikasjoner blir vellykket implementert på toppen av dette laget i dag, 80.000+ selgere aksepterer Bitcoin. Det neste trinnet er å utnytte den voksende infrastrukturbasen for å bygge innovative, forbrukervendte applikasjoner for bredere adopsjon.

Vi tror at etter hvert som flere nyttige applikasjoner blir rullet ut, vil etterspørselen etter Bitcoin øke, og at dette vil redusere volatiliteten på lang sikt. Vi tror også bruken av applikasjoner som låser Bitcoin til eksisterende valutaer (f.eks. Tether, Bitreserve eller Coinapult Locks), vil fortsette å vokse i popularitet som en måte å håndtere volatilitet på..

Har du kommet til en Bitcoin-prisforutsigelse, skjønt?

For øyeblikket er jeg 50/50 for at den vil stabilisere seg rundt $ 100 eller $ 400.

På hvilke måter tror du AlphaPoint påvirker den globale markedsføringen og adopsjonen av Bitcoin positivt?

For at Bitcoin skal fortsette å vokse og utvikle seg, er det avgjørende at det raskt og enkelt kan byttes mot hvilken som helst fiat-valuta, og omvendt. Dette gjelder enten sluttbrukeren er et individ eller en multinasjonal virksomhet. Vi gir markedet en velprøvd, sikker arkitektur for å bygge disse utvekslingsløsningene.

Sitat fra AlphaPointHvordan ser du effekten av altcoins eller Bitcoin 2.0-teknologien på Bitcoins fremtid?

Som resten av samfunnet, er vi ivrige etter å se hva som skjer med Sidechains, Ethereum, Omni og lignende prosjekter. Vi er glade for hvilke applikasjoner som kan bygges på Bitcoin 2.0-teknologi, og tror de vil bli brukt mye i fremtiden.

Hva er dine planer for dine satsinger? Planlegger du å utvide deg snart?

Akkurat nå er planen vår å fortsette å bygge AlphaPoint inn i det vi alle tror det kan være “Intel Inside” -teknologien som driver verdens fremste digitale valutautvekslinger..

Vi har utvidet teamet vårt eksponentielt de siste månedene og har en rekke nye prosjekter i gang, som vi vil kunngjøre gjennom hele 2015. Vi er glade for den nye fronten vår, som vi demo i forrige måned på FinovateEurope. Dette er en helt ny, widgetbasert verktøykasse som lar klienter distribuere brukeropplevelsen med nesten null behandlingstid.

Nå som Bitcoin får mer oppmerksomhet, hvilke råd kan du gi til de tusenvis av Bitcoin-entusiaster, spesielt til nye adoptere og gründere?

Dette er fortsatt de første dagene. Mange problemer venter fortsatt på å bli løst, og samfunnet er alltid sulten etter innovasjon og innsikt. Det er viktig å huske at selv om det bygges mer infrastruktur, som baner vei for neste bølge av applikasjoner, er det fortsatt ingen killer-app for Bitcoin eller blockchain. Entreprenører bør være fokusert på å bygge den drapsmannen.

Før vi stenger, gjenstår det å være Bitcoin-gambling et av de sterkere Bitcoin-markedene. Har du noen meninger angående denne bransjen?

Vi jobber ikke direkte i spillområdet, men er begeistret over mulighetene vi ser for åpenhet og beviselig rettferdig spilling. Ofte brukes børser i forbindelse med spillsider for Bitcoin / fiat-konvertering.

All tilleggsinformasjon du vil dele med verden?

Jeg spår at blockchain-innvirkningen på betalingsindustrien til slutt vil konkurrere med internettets innvirkning på media og innhold. Å kunne spille en rolle og være med på å bringe bransjen videre er utrolig spennende.

Jeg ønsker deg all suksess med AlphaPoint og tusen takk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector