BTC.sx gjør det mulig for Bitcoin-forhandlere å fortsette å leve drømmen

BTC.sx

Flere bransjer har spiret siden Bitcoin skapte en innovativ inngang, spesielt innen finans- og teknologisektoren. BTC.sx, den første Bitcoin-eneste handelsplattformen, så en stor mulighet med Bitcoin-bruk og brukte dette til å betjene en betydelig del av handelsmarkedet.

I et intervju med Chief of Product Management and Operations Colin Kwan snakket han om begynnelsen til selskapet som introduserte banebrytende handelsmuligheter og hvordan BTC.sx vil fortsette å leve opp til visjonen om enkle og raske Bitcoin-transaksjoner for alle uten det vanlige barrierer.

Hver Bitcoin-entusiast har gått gjennom en reise – hva som førte til at du var interessert i Bitcoin og kom til å tro at det er noe du vil bruke mye av tiden din på?

De fleste snakker om at Bitcoin endrer måten vi finansierer på. Jeg har 15 år bakgrunn fra Investment Banking and Finance og 22 år innen teknologi. Jeg har sett hvordan økonomi behandles fra et kommersielt perspektiv, og jeg vet at forbedringene har gått utrolig sakte de siste 15 årene og for det meste er unektelig dyre for det som tilbys..

Tradisjonell økonomi er byråkratisk og tynget av mellommenn. Jeg ser at Internett og Bitcoin kan endre alt dette. Det vil redusere mine egne personlige kostnader for å drive forretning, enn si resten av verden.

BTC.sx SitatHvor lang tid tok det deg å starte nettstedet ditt?

Med BTC.sx startet vi ideen på slutten av 2012. I begynnelsen av 2013 opprettet og testet vi en alfaversjon av plattformen basert på Mt.Gox og kunne lansere vår online Beta-versjon i april 2013. Nettstedet har flyttet på ganske mye fra de tidligere dager, og nå har vi forgrenet oss til 3 forskjellige sentraler, og vi ønsker å få på mange flere.

Hva kan du si er det beste med nettstedet ditt?

Som nevnt er spekulanter nødvendige i ethvert marked. Uten spekulanter er de frie markedene ikke tilgjengelige. Forretninger utføres da bare direkte med leverandører, som da skaper barrierer og ulikheter i forholdene. Spekulanter driver likviditet som regulerer tilbudet og dermed kostnadene. Nettstedet vårt gir verktøy for spekulanter til å handle med børsene uten å måtte håndtere hver av børsene direkte (og dermed ha flere kontoer).

I tillegg kan brukere spekulere og tjene på at prisene går opp (kjøp lavt, selg høyt – kalt å gå “lenge”), samt fortjeneste på at prisene går ned (selg høyt, kjøp lavt – kalt å gå “kort”). Sistnevnte kan ikke gjøres på børsene, da du må holde eiendelen før du kan gå kort. Giringen gir også brukerne muligheten til å handle mer uten å måtte bruke hele pengene sine (gearing ligner på å ta et pantelån på en eiendom, du må fortsatt sette et innskudd og med et pantelån kan du få et mye større hus).

BTC.sxHva kan du si om lovgivning om spill og regulering av kryptovaluta?

Gambling er en utrolig stor og moden bransje, og nettgambling har spesielt gått gjennom veldig like scenarier som krypto går gjennom nå. Jeg mener at lignende regulatoriske krav er nødvendige for å sikre forbrukernes sikkerhet og beskyttelse, samt legitimere hele kryptoindustrien.

Hva tror du Bitcoin trenger for å bli en mer fremtredende og pålitelig betalingsmåte?

Bitcoin må fokusere mer på å løse problemene som de sittende finansinstitusjonene ikke har vært i stand til eller ikke er villige til å endre. Monopol må brytes (Visa, MasterCard, etc.). Dermed gir enkel tilgang til finansiering til den daglige personen, samt å skape billigere, raskere og mer gjennomsiktige måter å overføre penger over landegrensene og gjøre tradisjonell handel. Når vi kan oppfylle disse kravene og løse disse problemene, vil Bitcoin i kraft bli mer fremtredende. Som det gamle ordtaket sier – “Roma ble ikke bygget på en dag”.


Hva har vært de største prestasjonene du har hatt mens du drev nettstedet ditt siden oppstarten? Hva har vært den mest overraskende utfordringen i prosjektet ditt?

En av de mer minneverdige tidene for BTC.sx var da vi klarte å bevege oss raskt (2 dager) fra Mount Gox til BitStamp etter sammenbruddet. Dette var en massiv oppgave; imidlertid skyldte vi kundene våre. Ikke bare var dette utfordrende, det var også ekstremt givende å vite at kundene våre kunne operere igjen så raskt.

En annen anledning var da vi overgikk handelsvolumet på $ 50 millioner gjennom nettstedet vårt i løpet av de første 12 månedene av virksomheten. Den mest overraskende utfordringen har vært å holde seg tynn mens virksomheten vokste.

Hvilke kjennetegn ved virksomheten din anser du som revolusjonerende?

Vi var det første eneste Bitcoin-handelsstedet der ute. Selv om det høres trivielt ut nå, var det revolusjonerende den gang. Vi tillot folk å handle fra hele verden innen få sekunder etter at vi hadde opprettet en konto. Våre proprietære egenskaper var også de første i å tilby kortsiden. Betydning, du kan også tjene på å selge høyt og kjøpe lavt i stedet for bare å kjøpe lavt og selge høyt.

I tillegg gir vårt gearingprodukt fullstendig kontroll til brukerne slik at de kan åpne eller lukke en posisjon når som helst du velger (der de fleste andre konkurrenter bare gir futures eller lignende kontraktsbaserte leveraged produkter som krever to motparter og er langt mer kompliserte. å vedlikeholde).

Våre brukere elsker hvor enkelt det er å åpne stillinger hos oss; de er også veldig takknemlige for gjennomsiktigheten til nettstedet vårt. All fortjeneste utbetales i sin helhet. Dette er tilliten vi har skapt med dem, og vi vil beholde ting på den måten.

Har du en Bitcoin-prisforutsigelse?

Jeg tror det med en lavere Bitcoin-pris, folk er mer villige til å kjøpe, noe som betyr at det vil bli adoptert bredere og dermed vil økosystemet vokse jevnt og trutt og bli en hverdagsvare som PayPal. Når adopsjonen tar seg opp, og på grunn av begrenset tilbud, vil prisen stige tilsvarende og redusere svingningene i volatiliteten.

Til slutt, for de som ikke får Bitcoin, har du noen forslag? Og noe mer du ønsket å legge til?

Det er fremtidens vei. Liker det eller ikke, vil Bitcoin eller kryptokurver bli innebygd i økonomiene rundt om i verden, og hvis noen ikke blir involvert i disse områdene, vil de alltid kjempe for å få tilbake det de tror de har. Interessant nok, mange selskaper som holdt på med å bruke Internett, tapte massivt. Disse etablerte selskapene prøver nå å få tilbake de tapte inntektene fra slike som Amazon og så videre. Ser du Amazon forsvinne? Sannsynligvis ikke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector