Daglig kortfattet 10. februar – Alt du trenger å vite om gull i dag!

God morgen handelsmenn,

Det edle metallet, GULL, stengt på 1838,56, etter å ha plassert en høyde på 1,848,51, og en laveste på 1,828,81. De GULL prisene utvidet sin gevinst for tredje sesjon på rad tirsdag, blant den økende svakheten i amerikanske dollar, og økte amerikanske finanspolitiske stimuleringshåp. GULL prisene hoppet 1%, til en ukes høyde tirsdag, på bakgrunn av økende forventninger om at $ 1,9 billioner amerikanske stimulansepakke snart vil bli levert. De amerikanske lovgiverne har en budsjettoversikt som kan presse USAs president Joe Bidens foreslåtte hjelpepakke for koronavirus gjennom Kongressen uten støtte fra republikanerne, og denne lovgivningen forventes å bli vedtatt før 15. mars. Disse økende forventningene har veid inn den amerikanske dollaren, til slutt utlån til prisene på det gule metallet.

 

På tirsdag gled den amerikanske dollaren til det laveste nivået på mer enn en uke, noe som gjorde bullion billigere for innehavere av andre valutaer. GULL regnes som en sikring mot inflasjon og forringelse av valutasituasjonen som sannsynligvis vil være et resultat av omfattende stimulansetiltak. I følge USAs president Joe Biden er størrelsen på stimulansjekken på 1400 dollar ikke omsettelig, men noen deler av regningen kan forhandles om. Han sa at de hadde lovet å levere 1400 dollar til amerikanerne, og de ville få det. Imidlertid ønsket han også stimuluskontroller for å målrette mot spesifikke mennesker, noe som ville ekskludere de i grupper med høyere inntekt.

 

Etter at lovforslaget er godkjent, vil Bidens plan også finansiere programmer som inkluderer føderal arbeidsledighetsforsikring og økonomisk bistand til statlige, lokale og stamme myndigheter. I mellomtiden utløper den ukentlige føderale ledigheten på $ 300 som Kongressen godkjente i desember, som en del av $ 900 milliarder dollar koronaviruslovgivning, i mars. Under presidentkampanjen lovet Biden å reformere arbeidsledighetssystemet, og han har også sagt at han vil samarbeide med Kongressen for å utvide dagpenger som ble autorisert i henhold til CARES-loven, som ble fornyet i desember, til å vare så lenge som krisen. Presidenten har foreslått at han skal betale $ 400 føderale arbeidsledighetsutbetalinger til september for å utvide fordelene.

 

Bortsett fra stimulans fra USA, var den amerikanske dollaren svak over hele linja på tirsdag på grunn av den langsomme leveringen av koronavirusvaksinasjoner i USA. Så langt har nesten 30 millioner doser av koronavirus-vaksine blitt distribuert i USA, noe som ligger langt bak de 100 millioner dosene Trump lovet å distribuere innen utgangen av 2020. Biden satte et mål om 100 millioner vaksinestøp de første 100 dagene av hans administrasjon. Forslaget hans vil sette av rundt 160 milliarder dollar til et nasjonalt vaksinasjonsprogram. Biden har også bedt om at Kongressen leverer den økonomiske økonomien som er nødvendig for å håndtere viruset. Han ba Kongressen om å gi ham stimulanspakken snart, da han er forpliktet til å levere 100 millioner bilder av vaksinen til amerikanerne innen fristen de første 100 dagene..

I følge Bidens foreslåtte pakke vil skattekreditt for barn også utvide den nåværende godtgjørelsen som gir familier rett til å kreve $ 2000 for barn under 17 år. Hvis de blir godkjent, vil kravene øke til $ 3600 per år for et lite barn og oppover til $ 3000 per år for et eldre barn.

På datafronten, klokken 16:00 GMT, kom NFIB Small Business Index for januar inn, og viste et fall til 95,0, mot forventet 96,6, som veide på greenback og støttet GULL priser. Klokken 20.00 GMT ble JOLTS jobbåpninger frigitt, med en økning til 6,65 millioner, mot forventet 6,42 millioner, som støttet den amerikanske dollaren, og takket ytterligere gevinster i prisene på gult metall.

Daglige tekniske nivåer

Støtte motstand

1 814,14 1 847,44


1.794,07 1.860,67

1 780,84 1 880,74

Pivot Point: 1 827,37

På onsdag handlet det edle metallet GULL fortsetter å være bullish, i tråd med forrige prognose. Det handles til 1840, og holder under et øyeblikkelig motstandsområde på 1.844. På den nedre siden forblir støtten på 1834 og 1828 nivåer. En bullish breakout på 1 844 kan forlenge kjøpstrenden til 1 852-merket. Den bullish bias vil sannsynligvis dominere over 1828. Siden dette nivået er litt langt fra den nåværende markedsprisen, bør vi se etter en bearish skjevhet under 1844. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector