Daily Brief, 16. nov – Alt du trenger å vite om gull i dag

God morgen handelsmenn, og velkommen tilbake til nok en spennende uke,

Priser for edelt metall, GULL, økte ettersom økende koronavirusinfeksjoner globalt gjenantente bekymringene for de økonomiske tapene, som et resultat av pandemien. Samtidig utvidet skepsisen til evnen til en potensiell COVID-19-vaksine til å stoppe spredningen av viruset verdien av safe-haven-metallet ytterligere. Den bredbaserte amerikanske dollaren klarte ikke å oppnå noen positiv trekkraft, og var fortsatt deprimert på dagen, ettersom tvilen vedvarte over den globale økonomiske utvinningen fra COVID-19. I tillegg til dette, spilte også risiko-på-markedssentimentet, støttet av optimismen over en potensiell vaksine for det svært smittsomme coronavirus, en viktig rolle i å svekke den usikrede amerikanske dollar.

Det gule metallet klarte å stoppe den tapende strekningen fra forrige uke, og kantet høyere den første dagen i en ny uke. Imidlertid støttet den bullish følelsen rundt gullprisene den utbredte salgsforstyrrelsen angående amerikanske dollar. Tapene i greenbacken ble sett på som en av nøkkelfaktorene som hjalp den dollar-denominerte varen. Som et resultat var den amerikanske dollaren under press på grunn av tvilen om økonomisk utvinning fra COVID-19 i USA. Foruten dette spilte den oppstemte markedstemningen, støttet av ulike faktorer, også en viktig rolle i å undergrave den usikre amerikanske dollar. Bortsett fra dette ble den bullish bias rundt gullprisene ytterligere forsterket av den kraftige økningen i COVID-19-tilfeller, noe som førte til en tilbakevending til safe-haven aktiva. Tvert imot har markedets handelsstemming blinket grønt siden uken startet, støttet av håpet om at en effektiv vaksine snart vil bli tilgjengelig.

I mellomtiden fikk markedsrisikosentimentet et løft etter upbeat data fra Kina, som presset S&P 500 futures høyere. Som et resultat ble den positive markedet tonen nøkkelfaktoren som holdt lokk på eventuelle ekstra gevinster i det sikre havnemetallet. Over dammen var markedets handelsstemning ganske upåvirket av den kinesisk-amerikanske krangelen, som nylig tok fart etter at Trump-administrasjonen viste sin vilje til å begrense investeringene i kinesiske selskaper. Det gule metallet handles for øyeblikket til 1 890,30 og konsolideres i området mellom 1 886,99 og 1 899,01.

Imidlertid ble tapene i amerikanske dollar nøkkelfaktoren som holdt råoljeprisene høyere, ettersom oljeprisen er omvendt relatert til prisen på greenbacken. I mellomtiden hadde klokka 22.05 ET (02.05 GMT GMT) den amerikanske dollarindeksen, som sporer greenback mot en bøtte med andre valutaer, falt med 0,14% til 92,588.

Foruten dette ble den bullish følelsen rundt råoljeprisene styrket ytterligere etter at kinesisk industriproduksjon slo estimatene, og økte håpet om Dragon Nations økonomiske vekst, som ga ekstra støtte til energimarkedet. På datafronten klatret industriproduksjonen i den kinesiske økonomien med 6,9% i forhold til året for andre måned i rad, og overgikk den forventede gevinsten på 6,5%. Videre økte anleggsinvesteringen med 1,8% fra året før i oktober, mot de anslåtte 1,6% og han hadde tidligere 0,8%.

Over havet kan årsaken til den hausseutviklingen rundt råoljeprisene også tilskrives den siste rapporten som antyder at den indiske oljeetterspørselen har steget for første gang siden februar. I henhold til de nyeste dataene økte Indias totale petroleumsbehov med 2,7% fra året før i oktober og nådde 17,8 millioner tonn, i henhold til de foreløpige dataene som ble publisert av oljedepartementets petroleumsplanlegging. & Analysecelle.

Daglige tekniske nivåer

Støtte motstand

1.849,50 1.878,10

1 837,40 1,894,60

1 820,90 1,906,70

Pivot Point: 1 866,00

Gull kan finne støtte på 1 886 nivå og motstand på 1 988 nivå. Fortsettelse av en ytterligere oppadgående trend kan føre til at prisene på edelt metall, gull, til rundt 1 909. MACD er nøytral; sjansen for å tråkke sidelengs forblir imidlertid sterk mellom 1 886 og 1 988. La oss først holde et øye med 1891-området, som ovenfor dette, kan vi forvente en sprett, og under dette kan skarp salg sees frem til 1 886. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me