Daily Brief, 5. aug: Economic Events Brief – Services PMI Tall Ready to Roll

God morgen, handelsmenn.

Velkommen tilbake til nok en spennende uke. Den amerikanske dollarindeksen falt dramatisk for å konkludere uken med et tap på grunn av utgivelsen av dårligere enn forventede arbeidsmarkedsrapporter. Juli sin amerikanske sysselsettingsrapport avslørte 164 000 arbeidsplasser generert i måneden, og arbeidsledigheten holdt seg jevn på 3,7%, like over et 50-års lav.

Siden denne sysselsettingsrapporten ikke var spektakulær, vil forexhandlere sannsynligvis handle Greenback med en baisse skjevhet. Ser på den økonomiske kalenderen, den er fullastet med grunnleggende til middels til stor innvirkning, der PMI-tjenester fra Storbritannia og USA topper listen.

Overvåkningsliste – store økonomiske hendelser i dag

I dag er det veldig sannsynlig at markedet vil handle amerikanske dollar med en bearish følelse inntil vi har en annen grunnleggende faktor for “pris i”. På nyhetsfronten er den økonomiske kalenderen fullastet med PMI-data for tjenester, og før vi diskuterer prognoser, la oss forstå hvilke tjenester PMI faktisk er, og hvorfor det er viktig.

Tjenester PMI

Det er en ledende indikator for økonomisk helse – bedrifter reagerer raskt på markedsforholdene, og deres innkjøpssjefer har kanskje den mest aktuelle og relevante innsikten i selskapets syn på økonomien.

Den beregnes via en undersøkelse av et visst antall innkjøpssjefer som ber respondentene om å rangere det relative nivået på forretningsforholdene, inkludert ansettelse, produksjon, nye ordrer, priser, leverandørleveranser og varelager..

Tall over 50,0 indikerer utvidelse av bransjen, nedenfor indikerer sammentrekning. Derfor, hvis PMI-tjenester fra en hvilken som helst økonomi er under 50, kan vi oppleve en bearish trend i den aktuelle valutaen og omvendt.

EUR – PMI for spanske tjenester – 7:15 GMT

Markit lanserer de spanske PMI-tallene tidlig i den europeiske økten. I følge økonomens prognoser forventes ikke tallene å avvike fra 53,6.

I det siste har eurosonens PMI-tall for produksjon vært ekstremt negative, men PMI-data for tjenester forblir over 50. Indikatoren kan utvide svak støtte til den felles valutaen Euro.

EUR – PMI for italienske tjenester – 7:45 GMT

I tillegg til spanske tjenester PMI, skal Markit også rapportere italienske tjenester PMI med en liten positiv prognose på 50,6 mot 50,5 i løpet av forrige måned.

EUR – Franske sluttjenester PMI – 7:50 GMT


French Final Services PMI forventes heller ikke å vise noen endring fra 52,2, den samme som den forrige.

EUR – tyske sluttjenester PMI – 7:55 GMT

Tyskland vil sannsynligvis ikke rapportere noen endring i PMI-tall for tjenester, da disse sannsynligvis også vil holde seg på 55,4 mot 55,4. Av alle disse vil tyske PMI-tjenester få litt ekstra oppmerksomhet ettersom Tyskland regnes som en av de største handelsnavene i eurosonen..

Så langt er alle tjenestedataene nøytrale, så vi ser kanskje ikke mye bevegelse i euro før og med mindre alle disse PMI-tallene viser en betydelig endring i faktiske tall, noe som er et svært lite sannsynlig scenario.

Med det skifter fokuset til tjenester PMI-data fra Storbritannia og USA.

GBP – Tjenester PMI – 8:30 GMT

Tjenestene PMI-data fra den dominerende britiske servicesektoren vil bli frigitt. En lesning over 50,0 indikerer økonomisk ekspansjon, men meningene er delte om hvorvidt det kan oppnås. Etter å ha kommet inn 50.2 i juni, er det en reell risiko for at utskriften kan bli negativ ettersom den pågående politiske usikkerheten fortsetter å undergrave tilliten..

Dette vil hjelpe som et stort tilbakeslag for ethvert håp om at den britiske økonomien kan klare å finne vekst i tredje kvartal av året, med en eventuell mangel som sannsynligvis vil treffe pundet hardt. Et tall på 50,4 er oppført på kortene.

USD – ISM Ikke-produserende PMI – 14:00 GMT

Institute for Supply Management skyldes utgivelsestjenestens PMI-tall klokken 14:00 GMT med en prognose på 55,5 mot 55,1. Nybegynnere, det er en undersøkelse av rundt 400 innkjøpssjefer som ber respondentene om å rangere det relative nivået på forretningsforholdene, inkludert sysselsetting, produksjon, nye ordrer, priser, leverandørleveranser og varelager. Den positive prognosen kan holde US dollar støttet, men dårligere enn forventet arbeidsmarkedsrapport vil fortsatt holde dollaren under press.

Følg med i FX Leaders økonomiske kalender for direktesendingen av disse store begivenhetene.

Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector