De største utfordringene med Bitcoin-gambling i 2021

Det er helt sprøtt hva som skjer i Bitcoin- og kryptovalutamarkedene akkurat nå, og spillere må også elske det. Det samme gjelder Bitcoin-gamblingnettsteder som tjener på all denne hooplaen. Med gamblingoperatører som vender overskudd, har de nå kapitalen til å takle noen av Bitcoin-penges mest presserende utfordringer når vi beveger oss mot 2021. I dette innlegget vil vi sikte på å belyse disse utfordringene og diskutere hva spilloperatører kan gjøre for å gi spillere som deg en bedre kundeopplevelse og en bedre mulighet til å gå bort en vinner.

Økt tilgang til mobilspill med Bitcoin

Statistiske nettsteder Statista.com anslår at mer enn 3,5 milliarder mennesker eier en smarttelefon i dag. Tenk på det et øyeblikk. Det er anslagsvis 7,5 milliarder mennesker på planeten akkurat nå, og nesten halvparten av dem har en smarttelefon. Av alle brukerne er det anslått at 2,2 milliarder mennesker bruke smarttelefonen til å delta i mobilspill.

Du kan satse på at et stort antall av disse brukerne, spesielt unge menn, kan være tilbøyelige til å kaste ned en innsats gjennom en app som er direkte koblet til telefonen. Dette representerer en fantastisk mulighet for Bitcoin-gamblingnettsteder. Problemet er at de fleste Bitcoin-gamblingnettsteder, selv de som har eksistert tidlig i Bitcoin-revolusjonen, ikke nødvendigvis har en engasjerende mobilapp-opplevelse å tilby sine kunder..

Nå betyr det selvfølgelig ikke at spillere som ikke bruker en mobilapp, ikke går på en datamaskin for å plassere Bitcoin-spill ved hjelp av en god nettleser. Men likevel er det en stor mulighet her for Bitcoin-spilloperatører å komme rundt og gjøre det enda enklere å komme inn i spillet. Utfordringen her er at det må være på ramper som er direkte koblet til apper og operatører på ett sted, slik at det er like enkelt å plassere et spill som å klikke tommelen på Bitcoin-spillappen du ønsker..

Den ideen er sannsynligvis fortsatt et år eller to unna å virkelig gripe tak i Bitcoin-spillbransjen.

Et stadig skiftende reguleringsmiljø

Å prøve å håndtere regulatorer er noe som har plaget både kryptovaluta og pengespill i flere tiår. Den gode nyheten er at tilsynsmyndigheter utvikler seg i sin aksept av gambling (spesielt i Amerika) og i deres forståelse av kryptovalutaer og hvordan det å gi investorer tilgang til dem faktisk er en god ting for fremtiden for den globale økonomien..

Når det er sagt, er det ingen måte å nærme seg kryptovalutaer eller pengespill universelt. Det er ikke som om det er en global kommisjon dedikert til å fremme begge deler.

Dette betyr at Bitcoin-spilloperatører overlates til sine egne ressurser så langt som å forstå hvor og hvordan de skal gjøre forretninger. Hvor-delen er den enkle delen. De fleste gamblingnettsteder er lisensiert på øyer som Gibraltar, Curacao, Malta, Caymanøyene eller Storbritannia for eksempel. For gamblingeiendommer som allerede driver forretninger på disse stedene, er det mer å forstå teknologien og hvordan man kan integrere den gjennom lommebøker, enn å akseptere Bitcoin, men det er et spørsmål om regulatoriske bekymringer..

Imidlertid er det ingen land som er like i sin tilnærming til gambling eller kryptovaluta. Hvis du skal lansere et Bitcoin-spillsted, må du være villig til å forstå byråkratiet slik at du kan finne ut hvordan du navigerer gjennom det.

Den eksplosive veksten av direkte og indirekte spillkonkurrenter

Spillere kan eller ikke kaste ned noe krypto på en konkurranse om e-sport eller virtual reality en gang i blant. Men sannheten er at selv om du ikke satser på e-sport, håper Bitcoin-spillnettsteder fortsatt at du skal velge gambling fremfor å bruke penger på konsoller og spill. Appellen om å potensielt tjene heltid som profesjonell videospillspiller blir en realitet for flere og flere spillere hvert år. Virtual reality tilbyr en annen dynamikk som gamblingindustrien sannsynligvis ikke er klar til å konkurrere med ennå.

Poenget er om du spiller penger eller bare for underholdning, bransjen som helhet konkurrerer alltid om dine underholdningsdollar. Hvis du bruker disse dollarene på virtual reality eller videospill, bruker du sannsynligvis mindre på pengesider.

Når det er sagt, gir 2021 også mange muligheter for Bitcoin-spilloperatører til å forankre seg selv som en stift i underholdningslivet ditt. Bransjen har gått raskt gjennom årene og vil fortsette å gjøre det fremover. Forhåpentligvis er du på høyre side av historien når du fortsetter din Bitcoin-gamblingreise.


Måtte fortjenesten fortsette å være din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector