De verste Bitcoin-prisene gjennom tidene

Det er på tide å telle ned de største mislykkede prisene på Bitcoin gjennom tidene. Vi kaller dem spill i stedet for spådommer, for la oss være ærlige, alle Bitcoin-entusiaster som leser de siste spådomsoverskriftene, legger sannsynligvis penger på markedet for at de vil gå opp eller ned og være en lønnsom innsats for dem. Det er ikke en ide eksklusiv for Bitcoin. Be enhver investor som har mistet penger i et hvilket som helst marked, og de vil bli fristet til å fortelle deg at investering like godt kan være gambling.

La oss dykke dypere inn i disse spådommene som går galt, skal vi gjøre?

Den største Bitcoin-prisinnsatsen mislykkes av alle

Nummer et sted må gå til grunnleggeren av McAfee antivirusprogramvare selv, John McAfee. Tilbake I juli 2017 like før den største Bitcoin-prisboblen i teknologihistorien, så prisen i været, McAfee tvitret beryktet at hvis prisen ikke nådde $ 500 000 innen utgangen av 2020, ville han spise sin egen … vedlegg skal vi si? Han gjorde opprinnelig den spådommen da prisen på bitcoin var godt under $ 5.000. Selv om den nåværende prisen ligger på over $ 7000 US, er oddsen McAfee bedre klar til et velsmakende måltid. Det at han sa det var dumt. Det faktum at han doblet tilbudet sitt ved å si at han ville gjøre det på nasjonal tv, er bare gal.

Fundstrat grunnlegger forutsier $ 25.000

Thomas Lee er grunnleggeren av Fundstrat, et verdipapirforetak med 5,1 billioner dollar i forvaltningskapital. Han spådde en gang en bitcoin-pris på $ 25 000 innen utgangen av 2018. I stedet for at et bullish markedssentiment skulle ta over og sende prisen til månen, vant Bears og prisen dyppet til $ 3 700 US mens Bitcoin-entusiaster definitivt er glade for at Lee fortsatt er bullish på teknologien, er det trygt å si at produksjonen hans var langt unna. Takk og lov at han ikke satset på noen kryptospesialer gjennom en kryptovaluta-sportsbook.

Bitcoin vil gå til null

Joe Davis er sjeføkonom for Vanguard, et av de mest kjente verdipapirforetakene i hele verden. Det er et firma som driver mange av de beste indeksfondene i hele investeringssektoren. Han sa en gang at de underliggende prinsippene for Bitcoin har null grunnleggende verdi, og at sentralbanker ville være den største trusselen mot Bitcoin. Mens Bitcoins pris har falt i løpet av de siste månedene, er det fortsatt verdt dobbelt så mye som det var da Davis gjorde sin forferdelige innsats.

En dårlig innsats fra en spillmogul

Spillere som ofte besøker BitcoinGG er sannsynligvis klar over at betting-nettstedet Bodog (opphavsmannen til det populære Bovada-merket) godtar Bitcoin. Det de kanskje ikke vet er at eieren av Bodog, milliardæren Calvin Ayre, faktisk ikke tror på at prosjektet hadde alt. Som de andre på denne listen for å tro at Bitcoin en dag vil være verdt $ 0, mener Ayre også at Bitcoin ikke har noen grunnleggende verdi..

Mens han absolutt er smart forretningsmann som enhver milliardær, ville Ayres spådom bli tatt med et saltkorn. Ikke fordi han ikke vet noe om Bitcoin. Han vet faktisk mye. Han eier tilfeldigvis nettstedet coingeek.com. Men årsaken til at spådommen hans vekket noen øyenbryn, er at han er en stor tilhenger av prosjektet Bitcoin SV. SV står for Satoshi’s Vision. Ayre og mange andre mener at Bitcoin SV og dens kodestruktur er mer i tråd med de opprinnelige intensjonene til Bitcoins anonyme grunnlegger, Satoshi Nakamoto.

Ayre er så stor på prosjektet at han aktivt promoterer det på sitt eget bedriftsnettsted og han ble med i en gruppe som prøvde å patentere prosjektet som sitt eget.

$ 250 000 eller 10 Bitcoins

Tone Vays er en Bitcoin social media influencer og en tidligere investeringsansvarlig hos Bear Sterns. I mars la han et spill på bordet for alle som tok imot at Bitcoin-prisen vil stupe under $ 2000 innen 2024. Han er villig til å gi den første personen til å ta den andre siden av det spillet $ 250 000 hvis han tar feil. Men hvis han har rett, vil han ha 10 Bitcoins. Tatt i betraktning bitcoins forsyningsreduksjoner i halvparten i 2020 og halveres igjen i 2024, er kortene tydelig stablet mot Vays.

Der er det noen av de verste Bitcoin-spådommer som har funnet sted det siste halvannet året. Ikke vær for hard mot disse gutta, de er ikke de eneste som gir tåpelige spådommer. Selv den største investoren gjennom tidene tror ikke på Bitcoin.


Warren Buffett har i årevis sagt at Bitcoin ikke har noen grunnleggende verdi. Han har kanskje rett, og bare tiden vil vise hvilken side som vinner ut i det lange løp, men både Buffett og de andre på denne listen lever kanskje ikke lenge nok til å finne ut av det. Bitcoin vil alltid ha folk som investerer i det. Det er vanskelig å forestille seg at det noen gang vil være helt verdiløst.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector