Den nye bølgen av BTC / ETH-prisstigning

De siste månedene eller så, prisen på bitcoin eksploderte på de globale markedene. Forløperen til dette var tilstrømningen av enorme mengder fiat-penger til kryptovaluta-domenet, noe som økte både de store aktørene i BTC og eter, men også mange andre altcoin-alternativer. Dette resulterte i en tektonisk økning i verdien av hele FinTech-rommet. Nå beregnes tallet på kryptovalutas samlede markedsverdi til rundt 46 milliarder dollar, som er en 50% økning som fant sted de siste ukene..

Med dette i bakhodet er det en klar følelse av at den nye bølgen av prisstigninger i BTC-domenet nå er i gang. Inni i det kan det forventes ytterligere endringer fordi de fleste analytikere er enige om at bølgen ikke er i den endelige fasen, selv om det ikke er enighet om hvor langt det vil ta den aktuelle digitale valutaen..

Men når bølgen fortsetter, lurer mange på hva som driver drivstofftilstrømningen til feltet, og hvordan kan de samme elementene forstås bedre av alle som ønsker å investere sin BTC, eller på den annen side investere fiat-penger i kryptovalutaen.

De geopolitiske krusninger

Selv om oppsettet av en hvilken som helst stor endring på markedene, digital eller tradisjonell, ofte er for komplisert til å bare være knyttet til en enkelt forekomst (eller til og med et sett av dem), tror mange BTC-analytikere at usikkerheten i den europeiske regionen gir fart. investeringskraften. Søndag 7. mai avgjøres det franske presidentvalget. I løp er Marine Le Pen, en høyreekstrem politiker som mener at landet bør følge Storbritannias vei og forlate EU..

Hennes valg til makten kunne sende ut et signal som bare kan tolkes som et potensielt brudd i hele EU. Hvis dette skjedde, ville verden oppleve sin største og mest uforutsigbare endring siden Sovjetunionens fall.

Naturligvis er Le Pen en frynsekandidat, men oppsettet av Frankrikes valgtankegang er ekstremt vanskelig å lese på dette tidspunktet. Siden 2014 var Frankrike vitne til over et dusin terrorangrep i ulik skala som resulterte i mer enn 200 drepte i hele landet. Med den pågående flyktningkrisen er det ingen tvil om at en hardline-høyreekstrem melding foreslått av Le Pen har gjenklang hos flere enn noen gang.

Samtidig ruver skyggen til president Donald Trump over resultatforutsigelsen, og viser frem verden hvor meningsmålingene har blitt bevist feil ved to store anledninger (det amerikanske presidentvalget og Brexit-avstemningen) bare i fjor. Le Pen får små sjanser, men det ser ut til at de fleste analytikere i de digitale markedene tar dem på alvor.

Ingen vet hva søndag bringer i Frankrike, og det tvinger investorer til å lete etter sikringer. Nå, mer enn noensinne (bortsett fra Kina som allerede hadde sin BTC-boom), oppdager investorer kryptovalutaer.

Her, BTC, som allerede er mye brukt til ting som bitcoin-gambling eller anskaffelse av varer og tjenester på nettet, ser ut til å være vitne til den største fordelen. Men samtidig strømmer penger inn i alternative kryptovalutaer som også blir forsterket.

Nye penger som strømmer inn

Det største og tydeligste beviset på at nye midler strømmer inn i økosystemet er det faktum at både BTC og eter stiger i pris. Generelt, siden etableringen av eterinnettverket, var det en type seesag-dynamikk som foregikk mellom de to. En økning i BTC vil inkludere en bremsing av eterinvesteringene, og det motsatte skjedde da BTC var i en svakere tilstand.

Nå, både system og å slå rekordene sine på en ukentlig basis, eller til og med en daglig. Imidlertid frarøver dette også analyse av enhver historisk referanse som vil peke på potensielle motstandspunkter, og det er derfor noen misligholdte tilbake til Fibonacci-nivåer. Disse er avledet av den gyldne standarden som brukes av handelsmenn for å finne potensielle motstandsnivåer og støtte.

Med det er $ 1700 det neste Fibonacci-nivået som skal fungere som motstand. Å være at $ 1600-serien allerede er nådd, kan det lett komme til dette før slutten av mai 2017. Men det samme nivået kan også peke på en overoppheting av markedene, som da vil tilbakeføre prisen.

Valgresultater i Frankrike


I kortsiktig prisstatus er det ingen større påvirkningsfaktor enn resultatene av det franske presidentvalget. I tilfelle Macron-gevinst, kan det forventes at prisene med noe trekkes tilbake og konsolideres før de gjenopptar sin fremdrift i de neste ukene og månedene. Tempoet i dette momentet er vanskelig å måle, men det vil definitivt øke prisen, selv om det bare er for en liten mengde.

I tillegg vil Le Pen-nederlaget faktisk ikke løse noe innen EU-økonomien og tverrforeningsstammer. Med usikkerheten på et generelt høyt nivå uavhengig av hvem som vinner valget, vil den kloke investorens tankesett fortsette å lete etter alternative sikringer som kan beskytte dem i tider med enda større usikkerhet..

En Le Pen-seier vil drive prisene betydelig på kort sikt. Det samme ville forekomme for eter og sannsynligvis annenhver kryptovaluta på radaren. Men virkningen av denne hendelsen ville bare kumulere i flere endringer som ville komme etter den, så ingen kunne si sikkert hvor det ville føre BTC-prisen (eller andre) i månedene etter det.

Den andre bølgen

Den første bølgen av store BTC-investeringer inkluderte investorer som var dyktige i blockchain-domenet eller til og med en del av det større utviklerøkosystemet. Den andre bølgen der verden for øyeblikket er, brakte investorer som bare har en overfladisk forståelse av blockchain-teknologien eller mangler selv dette. De er imidlertid veldig kunnskapsrike i prosedyrene knyttet til de tradisjonelle markedene.

Nå viser spådommene at den tredje bølgen hovedsakelig vil være basert på at allmennheten trer inn i domenet. Alt dette gir et nivå av tillit som driver opp ytterligere investeringer. Med alle disse dataene er de fleste enige om at det globale BTC-markedet bare er i begynnelsen av sin nye bølge av investeringer og prisstigninger..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector