Det fremdeles nåværende behovet for vekst av BTC-brukerbase

Utvidelsen av det digitale valutaøkosystemet i 2017 har nå vært godt dokumentert. Med mange digitale valutaer, inkludert bitcoin, som får betydelig verdi på veldig kort tid, er det en klar følelse av en stor endring i verdens økonomiske struktur.

Selv om dette kanskje høres ut som en overdreven uttalelse, men det må sies at aldri i historien har en ikke-nasjonal, ikke-fysisk vare / valuta klart å skaffe seg så mye rikdom i en så liten tidsramme. Dette inkluderer ikke bare et forrige par måneder, men hele tidsrammen siden kryptovalutaene ble aktive.

Det er viktig å huske at BTC i dag brukes til alt som strekker seg fra å anskaffe online lån til besøk online bitcoin kasinoer, men hele systemet er under 10 år gammelt. Fra det øyeblikket den ble aktiv, klarte den mer enn noen annen kryptovaluta hittil å samle en enorm markedsverdi og samle millioner av brukere.

Til tross for dette er de fleste av disse brukerne enten de som kjøpte kryptovalutaen i de tidlige dagene av nettverket gjennom individuell gruvedrift eller et annet foretak, eller de er velstående individer som bestemte seg for å komme inn i det digitale valutadomenet som en måte å diversifisere investeringsporteføljen. Naturligvis har et stort antall selskaper, hedgefond og annen finansiell og forretningsorganisasjon digital valuta, men når det gjelder de faktiske individuelle brukerne, ser de tidligere nevnte gruppene fremdeles ut til å være de dominerende..

Da den digitale valutaen presser på både når det gjelder pris og dens relevans på globalt nivå, lurer mange på når vil den store brukeranskaffelsen begynne. Her er noen av fakta som belyser den samme saken.

Er det endelig behov for sluttbrukere?

Helt siden rebound av 2013-krasj som viste at bitcoin-nettverket vil overleve, har det vært et klart behov for å samle flere brukere. Men dette presset sakte ned for mange i det digitale valutasamfunnet for øyeblikket da individuell gruvedrift sluttet å være levedyktig, noe som skjedde allerede før 2013.

I startårene var det grunnleggende konseptet til P2P-nettverket som drev bitcoin-systemet å desentralisere det så mye som mulig. Visjonen til skaperne, så uklar som dette kan se ut i dag, var å gi publikum et system de kontrollerer gjennom å samle ressursene, i dette tilfellet deres datakraft..

Men ettersom antall hash-noder i nettverket økte og vanskeligheten med hashing-operasjonen økte, hadde vanlige hjemme-datamaskiner rett og slett ikke arbeidsmengdepotensialet til å bryte mynter som en sekundær- eller bakgrunnsoperasjon. På grunn av dette begynte brukerne å lage rigger for gruvedrift som var i stand til å utnytte kraften til GPU-ene i stedet for CPU-ene og gi dem de ønskede resultatene.

Dette holdt heller ikke, selv med dannelsen av dedikerte gruvebassenger. Raskt gikk det kinesiske potensialet som er kjent i dag inn på scenen med gruvedrift i industriell skala og overtok det meste av nettets hashkraft. Andre store gruver eller gruvekonsortier fulgte etter.

Med dette døde ideen om en vanlig bruker som driver en bitcoin-gruvedrift på sin bærbare eller stasjonære datamaskin. Da prosessen med å anskaffe, holde og handle bitcoin begynte å involvere flere og flere fiat-penger, begynte de vanlige brukerne å bli marginaliserte..

I dag sier noen i samfunnet at ethvert initiativ for å generere nye brukere på sluttenivå, eller folk som bare vil bruke bitcoin til online gambling, kjøp av varer eller noe lignende, er mer eller mindre meningsløst. I alle fall vil fremtiden til nettverket bli tegnet av tilstrømningen eller utgangen av store midler, ikke de som kommer fra de enkelte brukerne (som uansett vil være små til sammenligning).

Grunnleggende om nettverket

Den tidligere nevnte avhandlingen er korrekt i den forstand at bitcoin de neste par årene vil være en lekeplass for de med store økonomiske midler. Den digitale valutaen vil bli kjøpt og solgt med fortjeneste, mye på en lignende måte som andre omsettelige varer.

Imidlertid er det en stor feil i ideen om at det ikke er behov for en vekst i sluttbrukere. Uavhengig av handelspotensialet som kommer fra velstående enkeltpersoner eller organisasjoner, vil sluttbrukerbassenget være det som gjør nettverket motstandsdyktig mot press utenfor eller åpent for dem.


Nye kryptovalutaaktiva vil fortsette å dukke opp, og hvis tilstedeværelsen av penger er det eneste som lokker investorene, vil før eller siden et annet nettverk ta deres plass. Det er nok å se på fremveksten av Ethereum-nettverket og dets eter for å se at andre har det som trengs for å trone bitcoin.

Faktisk, ettersom det digitale valutarommet diversifiserer når det gjelder funksjoner og tilgjengelighet, har bitcoin alt å tape som leder av pakken. I denne forbindelse er en stor brukerbase den eneste levedyktige langsiktige avgiften som kan beskytte mot store skift i dette løpet.

Grasrotstøtte

Som i mange andre virksomheter, er en stor brukerbase det som gir et bestemt produkt eller våger stabilitet. Det er kanskje ikke den eneste stabilitetsfaktoren i bildet, men det er definitivt en viktig faktor. Den samme brukerbasen beskytter satsingen på plutselige skift som helt sikkert vil komme når markedet kontinuerlig justerer seg, og regelmessig fører til store endringer i BTC-prisen.

Nå er de samme endringene ikke så håndgripelige fordi de ikke påvirker en stor gruppe mennesker. Men når den samme gruppen blir flere, kan nedfallet av handelseffekter være mye mer uttalt. I dag har bitcoin i stor grad endret omdømme fra noe kant til noe veldig interessant, men også ustabilt.

Dette er ikke en ideell oppfordring til å tiltrekke vanlige brukere, men andre fordeler kan bli tydeligere for dem hvis de blir understreket. For at dette skal skje, må utviklings- og handelssamfunnet utøve sin offentlige innflytelse og fortsette å jobbe for å få inn mer vanlige mennesker i nettverket. Når de kommer ombord, vil alle i økosystemet ha nytte, spesielt når det gjelder fremtiden foran bitcoin-nettverket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector