Det store britiske pundet er ikke så bra for øyeblikket

Hei, handelsmenn! Jeg håper dere alle har opplevd en lønnsom uke så langt.  

 

Valutamarkedet startet uken med et smell. Dette gjelder spesielt GBP / USD, som gappet lavere og også handlet lavere gjennom dagen. Den nåværende prisen er omtrent 118 punkter under fredagens slutt.

 

GBP / USD daglig diagram

Det er ingen hemmelighet at pundet er en av de svakeste store valutaene for øyeblikket. Jeg spilte pundet på kortsiden i dag, hvorav de fleste handler var i dag. Jeg solgte GBP / USD, GBP / CHF, GBP / JPY, GBP / CAD, og ​​kjøpte EUR / GBP. Jeg holder fremdeles på to stillinger, men de andre har allerede nådd målene sine. Handel er ikke alltid så lett, men når de enkle pengene kommer forbi, må vi gripe muligheten.

 

Så vi vet at pundet slår for øyeblikket. Denne svakheten vil trolig fortsette i løpet av den neste uken eller så, selv om vi støter på en retracement av noe slag. Selvfølgelig er den amerikanske dollaren ikke nødvendigvis den beste valutaen å handle mot pundet for øyeblikket. Den australske dollaren var betydelig sterkere enn den amerikanske dollaren i dag. Mange andre valutaer handlet også høyere mot Buck i dag, inkludert euro og japansk yen.

 

La oss se på et 4-timers diagram over GBP / USD:

 

GBP / USD 4-timers diagram

Denne nedgangen har virkelig vært aggressiv. Bare se på den skarpe vinkelen på dette siste benet. Jeg liker ikke å jage prisen på et instrument når det allerede er i en oversolgt eller overkjøpt tilstand. Det er normalt bedre å vente på en retracement til for eksempel det 20 eksponentielle glidende gjennomsnittet. Du kan også bruke rolleomvendingsnivåer eller svingnivåer for å se etter gode nivåer å selge på.


 

Et eksempel på et rolleomvendingsnivå er når valutakursen bryter gjennom en tidligere støttesone, hvorpå den samme sonen blir til en motstandssone.

 

På diagrammet over kan du se at den røde sirkelen indikerer et område der vi muligens kan finne gode muligheter for å selge GBP / USD.

 

USD / CAD – Hvor vil dette sprø paret gå?

 

USD / CAD daglig diagram

Som jeg nevnte i en forrige artikkel, har jeg en luskende mistanke om at dette paret snart kan bli fanget av en slags oppførsel. De tre siste daglige lysene viser tegn på at myk støtte trer inn. La meg zoome litt inn i dette diagrammet, slik at du kan se på disse lysene mer detaljert:

 

USD / CAD daglig diagram

Som du kan se, har alle disse tre lysene vekter nedover som forteller oss at det var noen kjøpere som forsvarte denne sonen. Jeg kaller dette spesifikke støtteområdet på dette diagrammet en ‘soft support zone’ fordi disse lysene er relativt små, og kanskje dette ikke er det mest perfekte oppsettet å bruke for lange oppføringer. Vi kan imidlertid spille det riktig hvis vi venter på et riktig inngangssignal, som bruddet på det siste daglige lyset, eller noe slikt.

 

Kanskje paret vil bygge en solid base av støtte i dette området i løpet av de neste dagene, noe som kan styrke saken for et bullish spill, og tilby et tryggere miljø for potensielle kjøpere å handle inn.

 

AUD / USD – Den australske dollaren støtter IKKE

 

Den australske dollaren har vært en tøff motstander de siste dagene. Det minner meg om øgler som bor i elven der jeg bor (i Pretoria, Sør-Afrika). Noen ganger prøver de store hundene i området å jakte på disse tøffe gutta, bare for å bli slått opp til slutt.

 

La oss se på et daglig diagram over paret:

 

AUD / USD daglig diagram

Hvis du leser den forrige artikkelen min, husker du kanskje at jeg advarte mot å gå kort inn i dette paret for tidlig. Vi har ikke opplevd et ordentlig salgssignal ennå, men det kan hende at det kan dukke opp et i dagene som kommer.

 

Jeg vil gjerne se noe som en lang veke oppover vises på et daglig diagram, eller kanskje en bearish oppslukende bar.

 

Det ser ut til at markedet kanskje ikke viser mye respekt for dette spesielle rolleomvendingsnivået, og at kanskje en dypere enn forventet korreksjon kan være på kortene de neste dagene. Jeg antar at dette også kan avhenge av det australske detaljhandelsnummeret som vil bli utgitt om noen timer klokken 00:30 GMT (på tirsdag). Dette er noe som kan bevege Aussie, så pass på risikoen (og mulig belønning) her.

Tjen alle pengene du kan, lykke til med å handle karer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector