Disney, Comcast og NBC lanserer en Blockchain-annonseløsning

Medieindustrien har alltid vist stor interesse for domenet til blockchain og digitale valutaer, spesielt bitcoin. I løpet av de foregående årene har den samme kryptovalutaen vært et av de mest diskuterte og fulgte emnene innen hele feltet digital teknologi med masseappell..

Selvfølgelig var mye av denne dekningen dårlig informert eller bare partisk, hovedsakelig i de øyeblikkene da det var en trend med verditap i markedet. Til tross for at disse svingningene ble forårsaket takket være en rekke årsaker, brukte de vanlige media ofte disse for å gi dommedagspådommer om deres fremtid.

I dag ble ingen av disse oppfylt, og domenet til digital valuta går sterkt, med stadig større markedsdekk ikke bare i bitcoin, men også andre digitale valutaer, inkludert den nyeste tungvekten, Ethereum. Sjelden om noen gang var denne form for dekning virkelig ondsinnet eller designet for å skade blockchain-samfunnet, men det fremdeles frembrakt skade likevel.

Men samtidig var det en underliggende strøm av mediefolk som skjønte begrepet kryptokurver og blockchain som ting som på et tidspunkt vil revolusjonere måten virksomheten gjøres, om ikke hele verden. En nylig utvikling fra toppen av flere mediegiganter viser at dette stemmer i enda større grad.

En ny Blockchain-plattform

Comcast, et stort amerikansk teleselskap kunngjorde at det lager en blockchain-plattform som vil være fokusert på å tilby reklametjenester. Det samme konglomeratet som deres reklamegren danner et partnerskap med NBC Universal, Disney, Mediaset Italia, TF1 group, Channel 4 og Cox Communications med det formål å utvide denne plattformen.

For øyeblikket er det kjent at den vil ha navnet “Blockchain Insights Platform”. Hensikten med plattformen er å gjøre annonseringsprosessen mye mer gjennomsiktig og effektiv ved å la markedsførere og hele nettverk matche dataene de eier relatert til kunden sin med innholdsleverandørene.

Dette vil bli gjort på en anonym måte og med oppdraget å avgjøre hvilket program i et nettverk som har sjansen til å gi de beste resultatene knyttet til en bestemt produktannonse. Løsningen høres ut som en smart applikasjon av blockchain-potensialet, som samtidig ikke ville være en greenfield-prosedyre.

I stedet vil et system for koding av gjeldende kundedata tillate blockchain å bestemme resultatene som annonsørene vanligvis ville ha etter. Dette betyr at oppsett av Blockchain Insights Platform ikke vil kreve mye penger eller tid å fullføre.

En ny tilnærming til data

Marcien Jenckes, som er Comcast Cable president for reklame, forklarte plattformen ytterligere. Han sa at denne nye teknologiske tilnærmingen ville tillate at videoannonsen ble datadrevet i enda større grad enn den er nå. Dette vil da gi markedsførere en sjanse til å forbedre målretting, planlegging, gjennomføring og måling av resultatene, alt slik at prosessen med annonsering i TV-bransjen oppnår enda mer verdi for begge involverte parter..

Det som gjør kunngjøringen enda større, er det faktum at dette er den første formelle oppføringen av Comcast i blockchain-rommet. Selskapet har vist interesse for domenet tidligere, hovedsakelig ved å kommunisere med 21 Inc., en bitcoin-oppstart om hvordan den kunne bruke gruvedriften for å gi noen fordeler for brukerne. Imidlertid kom ingenting mer ut av de samme kontaktene, og Blockchain Insights Platform er det første eksemplet på et ekte og utviklende prosjekt.

For tiden går gruppen for en offisiell lansering av plattformen et sted i 2018, og den leter nå etter partnere i form av enhetsprodusenter, distributører og nettverk i Europa og USA som ville være villige til å delta. Det er sikkert at responsen vil være betydelig hvis ikke av andre grunner enn for andre selskaper å prøve å speide ut hvilken eksakt form for blockchain-teknologi Comcast-prosjektet vil benytte..

Søker Natural Fit

Motivene til Comcast, som de fleste andre tradisjonelle innholdsleverandører, er tydelige i denne situasjonen, fordi gamle reklamemodeller sakte dør ut som store inntektsmekanismer. Klype for denne prosessen kjennes over hele bransjen og dens relaterte grener, med mange selskaper som sliter med å få endene til å møtes med de tradisjonelle reklamemekanismene. Opprinnelig var problemet fokusert på trykk- og tekstpubliseringsfeltene, der PPC-annonsene ble snuffet ut med annonseblokkere og andre metoder for reklamekontroll.


Nå, noen år senere, er det ikke noe felt i mediebransjen som ikke har følt presset fra den moderne teknologiske utviklingen, og tydeligvis er TV ikke annerledes. Også her har det dukket opp store forstyrrelser, hvorav noen, som HBO, bruker hybridmodeller med stor suksess. Andre, som Netflix, bruker en helt uortodoks tilnærming til publisering av TV-innhold, og det har så langt gitt enorme belønninger, ofte på bekostning av de sakte å endre bransjeaktørene..

Comcasts Blockchain Insights Platform er utviklet for å utnytte noen av de vellykkede elementene av målretting mot publikum som har vært så effektive online, hovedsakelig på sosiale medier. Delen relatert til anonymitet er mest sannsynlig gitt slik at ingen kan beskylde nettverket for å selge eller lease personopplysningene til brukerne sine.

Det er imidlertid ingen sikkerhet for at disse vil danne en naturlig passform som de inkluderte selskapene søker. I stedet kan denne innsikten være mye bedre egnet for reklame med lavt til middels utvalg, mens TV-annonsørene kunne lete etter mer brute force-eksponering med media som rører potten, som den tidligere nevnte Netflix..

Blockchain Ja, digitale betalinger Nei

Ettersom Blockchain Insights Platform er under utvikling, er det interessant å merke seg at det ikke er noen referanse til en betalingsmulighet som vil omfatte digitale valutaer.. Bitcoin kan slå rekorder og mennesker over hele kloden bruker det til alt fra å få lån til gambling med BTC, men fortsatt, de store selskapene som Comcast styrer unna det. På denne måten fortsetter det samme systemet praksisen med å vise liten interesse for teknologier som vil føre til at de henger igjen, og ironisk nok presenterer dette prinsippet seg selv når det samme selskapet prøver å inkludere innovasjoner.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector