DogeGaming.eu legger til vendinger til ‘So Much Wow’ -spill

DogeGaming.eu

Nettbatsamfunnet er fylt med spillere som leter etter noe friskt og interessant. Selv om Bitcoin-gambling har en rekke spill og plattformer, noen spillere foretrekker fortsatt å satse på spill som bruker andre kryptovalutaer som Dogecoin.

Gründerne Lisa Cleder og Eduardo Nemiento leder sitt siste prosjekt, DogeGaming.eu, som bringer en ny type morsomme og spennende spill til iGaming-bransjen. Offisielt avduket i august 2014, den har en liste over oppdateringer som kan bli rullet ut en gang i år. Jeg snakket med Lisa for å lære mer om planene deres og hvor DogeGaming.eu er på vei mot dette 2015.

DogeGaming.euKan du fortelle meg mer om DogeGaming.eu?

DogeGaming.eu er et nettsted for å spille spill med kryptovaluta – Dogecoin. Nettstedet vårt er enkelt å bruke, godt tilrettelagt med pent design. Registrering er enkelt, slik at du kan glede deg over å spille raskt og uten komplikasjoner. I dag kan vi tilby tre forskjellige typer spill på nettstedet vårt: Doge Dicer (spill med 3 terninger), Lucky 10 (spill med rulletall) og Autómata 3 (spilleautomat med 3 hjul). Og vi kommer til å legge til flere spill i fremtiden.

Hvem lagde programvaren din og hvor sikker er plattformen din?

Vi søker å maksimere sikkerheten, enten det er deponert penger eller data om spillere. Vi krypterer så mye informasjon som mulig. Serveren som håndterer betalinger er fysisk plassert langt bak fjellet og bevoktet av en stor trehodet hund. Selv om noen vil bryte beskyttelsen til spillmotoren vår, kan de fortsatt ikke stjele penger. Hvert uttak sjekkes mot brukerhistorikk og endelig bekreftet av mennesker. Intet system er 100% trygt, men vi gjør så godt vi kan. Programmører er gode matematikere og har erfaringer med data- / nettverkssikkerhet og grafisk designer har erfaring med hunder, så sammen er vi et perfekt team.

Fungerer DogeGaming.eu sømløst på forskjellige plattformer som nett og mobil?

Våre spill er primært nettbaserte, men de er designet for å være lett å modifisere for nettbrett og mobiltelefoner i fremtiden. Jeg kan si at de nå kan spilles på mobile enheter.

Hva gjør at nettstedet ditt skiller seg ut fra de andre spillmerkene?

Vi prøver å lage spill på en litt annen måte enn vanlig. Vi har implementert jackpot som faktisk er et løp, og hvem som er raskest og satser på det beste vil vinne den. Du kan også tjene prestasjonspoeng ved å spille spillene våre. Det er bare for moro skyld, og vi håper det vil søte spillet. Vi planlegger å lage rangeringer av spillere som har oppnådd flest prestasjonspoeng, slik at spillerne kan sammenligne hverandre. Og mer vil komme hvis det vil lykkes.

Har du noen slags VIP-kampanjer? Hva med et tilknyttet program?

Ikke ennå, men vi forbereder fordeler for vanlige spillere. For vårt tilknyttede program får du 5% til kontoen din fra hvert vinnende innsats i henvisningen. Disse 5% vil bli betalt fra lommen vår, ikke fra deres. Provisjon kan brukes til å spille våre spill eller trekke seg ut i lommeboken.

SitatHva er utfordringene du møter når du driver DogeGaming.eu?

Den største utfordringen er markedsføring fordi det ikke er lett å vise produktet ditt for allmennheten, og ingen av oss har erfaring med det. Du kan lage det beste produktet, men hvis ingen vet om det, er det ubrukelig.


Hva er dine planer og markedsføringsstrategier i år?

Vi lager et nytt spill nå, og i den videre fremtiden planlegger vi å legge til andre spill og også forbedre våre nåværende spill fordi vi vil at spillerne skal føle seg mer komfortable. Vi håper at vi vil være konkurransedyktige og flere og flere spillere vil komme for å spille spillene våre.

Hva synes du om fremveksten av Dogecoin-spill nettsteder, så vel som Dogecoin generelt?

Det vil være flere spill og tjenester som godtar dogecoins. Det er en flott mulighet for mange mennesker å begynne å eie en virksomhet uten unødvendige begrensninger og skatter.

Før vi avslutter, hvor mye vil kryptovaluta påvirke livene våre i dag og i fremtiden?

Det vil ta noen år, men kryptovalutaer vil erstatte fiat-valutaer, og “papirpenger” vil bli omgjort til “papirlommebøker”. Avbryt avhengighet av verdensbanker er den rette måten for fremtiden. Det kan ikke være noen gjeldende valuta eller algoritme, men vi håper at Dogecoin vil leve for alltid fordi det er så mye wow!

Så mye wow, faktisk, Lisa! Det er fantastisk å snakke med deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector