ECB, RBA og NFP for å gi litt handling på markedene.

Jeg liker det alltid når uken fremover inneholder noen viktige nyheter. Det er alltid det enkleste å tjene penger når markedene beveger seg mye, og hendelser som rentebeslutninger, amerikanske arbeidsmarkedsdata og en ECB-rentebeslutning kan være akkurat det vi trenger for en eksplosiv prishandling denne uken.

Den første viktige hendelsen på docket er en rentebeslutning fra RBA (Reserve Bank of Australia) sammen med deres rentebeskrivelse. Dette vil være på tirsdag klokka 03:30 GMT. Selvfølgelig er dette ikke den eneste viktige nyheten fra Australia denne uken. På mandag har vi detaljhandelsnummer 00:30 GMT. Rentebeslutningen har åpenbart mer markedsbevegelsespotensial enn detaljhandelens salgsnummer, bortsett fra i tilfelle en veldig ekstrem detaljhandel. La oss ta en titt på AUD / USD tekniske data:

 

AUD / USD – Kort idé som vakkert spiller ut

Jeg nevnte i handelsplanen 28. februar (The Aussie is Coming Down! Weekly Timeframe is Haunting the AUD / USD), at AUD / USD kan møte noe salgspress i ukene fremover. Dette paret har faktisk handlet lavere i mellomtiden, og de tekniske utsiktene fortsatt er baisse. Vi bør imidlertid være forsiktige med de ovennevnte hendelsene, da de absolutt har potensial til å overraske bjørnene mandag og tirsdag. Her er en ukentlig oversikt over AUD / USD:

ECB, RBA og NFP 1Ukedag for AUD / USD

Det som faktisk fikk meg til å kortslutte dette paret, er de bearish avvisningslysene som nylig gjennomboret denne røde motstandssonen i diagrammet ovenfor. Et ukentlig diagram inneholder virkelig mye data, noe som gjør analysen på den virkelig nøyaktig. Den ukentlige og daglige tidsrammen er veldig viktig for profesjonelle og institusjonelle handelsmenn på grunn av deres pålitelighet. Mindre tidsrammer er nyttige når det gjelder finjustering av handelsoppføringer.

La oss se på et daglig diagram over AUD / USD:

ECB, RBA og NFP 2AUD / USD daglig diagram

På dette diagrammet er det åpenbart at det har skjedd en strukturendring de siste par handelsdagene. For det første indikerer det sterke bearish lyset som lukket seg under det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet for oss at markedet endelig har bestemt seg for at det vil gå lavere. Før denne avgjørende nedgangen, hadde dette paret handlet stort sett sidelengs i ganske mange dager.

Hvis du nøye undersøker diagrammet ovenfor, vil du se at dette siste bearish lyset har et over gjennomsnittlig område. Faktisk har den det største utvalget av de siste 55 lysene. Når vi ser en så stor daglig bar, er det absolutt noe å være oppmerksom på, spesielt hvis lyset lukkes nær det lave når det kommer til et bearish lys, som det var tilfelle med dette lyset. Jeg ville ikke bli overrasket om vi så sterk oppfølging av dette bearish momentum i dagene fremover. Selvfølgelig kan de økonomiske dataene fra Australia denne uken spille en viktig rolle i valutakursen, for ikke å glemme de amerikanske nonfarm-lønningslistene på fredag, som er kjent for å være en stor markedsutvikler..

 

GBP / USD – fortsatt rekkevidde

ECB, RBA og NFP 3GBP / USD daglig diagram

GBP / USD handler fortsatt i et stort utvalg. Prisen har allerede handlet under 20-EMA i et par dager, og det ser ut til at vi muligens kan se en ny test av rekkevidden i løpet av de neste ukene.


Den britiske økonomien er fremdeles overskygget av den mørke brexit-skyen av usikkerhet. Det er vanskelig å si hvordan pundet vil gå de neste tolv til atten månedene. For øyeblikket kan det være bedre å være reaktiv på prisaksjonssignaler i stedet for å prøve å forutsi hvor valutakursen vil være noen måneder fra nå. La oss se om vi får en retracement til 20-EMA i dagene som kommer. Kanskje finner vi et nyttig salgssignal i regionen å dra nytte av.

 

EUR / USD – Strukturell endring?

ECB, RBA og NFP 4EUR / USD daglig diagram

Fredagens daglige lys på EUR / USD er en klar advarsel til bjørnene om å være forsiktig. Først og fremst er dette lyset veldig aggressivt med en rekkevidde på over 100 pips og i nærheten av det høye. For det andre lukket den seg over det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet, noe som absolutt ikke er noe du vil se når du er i kort posisjon.

Det ser ut som EUR / USD kan holde seg begrenset i et område en god stund framover. Jeg skulle gjerne sett at paret handlet ned til det årlige lavpunktet, men det ser ut til at bjørnene har gått tom for damp for nå.

Hvis du handler EUR / USD eller andre Euro-par denne uken, må du være forsiktig med ECBs rentebeslutning og pressekonferanse på torsdag. Disse hendelsene kan forårsake stor FX-volatilitet, spesielt i Euro-par.

Forresten, hvis du vil skjerpe handelsferdighetene dine, må du sjekke ut alle våre forskjellige forex trading-strategier!

 

Nikkei 225 – Også rekkevidde

ECB, RBA og NFP 5Nikkei 225 Daily Chart

Nikkei spratt i forrige uke, men klarte ikke å fjerne rekkevidden som også inneholder den årlige høyden. Kanskje vi vil møte noen ytterligere sidelengs prishandlinger i ukene fremover. Bare husk at denne japanske aksjeindeksen er i en oppadgående trend når vi ser på det større bildet, og handler langt over det 200-dagers glidende gjennomsnittet. Sannsynligheten ligger på oversiden, så hvis du vil spille serien her, ville det være bedre å kjøpe på sortimentstøtten, enn å selge på sortimentstoppen. Denne indeksen vil trolig bryte ut høyere etter hvert.

Hvis du ikke har handlet Nikkei ennå, er dette et av de helt nye instrumentene vi tilbyr handelssignaler på.

 

S&P 500 – Stud Bull

ECB, RBA og NFP 6S&P 500 Daglig diagram

Denne massive okse-trenden er virkelig imponerende! Jeg kan bare anbefale å kjøpe fall på denne aksjeindeksen. Prisen kan komme nærmere 20-EMA de neste dagene hvis vi får en slags konsolidering. Se opp for bullish avvisningslys for at en utløser blir lang. Disse vil hjelpe deg å komme inn i handler med høy sannsynlighet. Her er et eksempel på et bullish avvisningslys jeg handlet for noen uker siden. Jeg skrev også om det i denne artikkelen: Amerikanske dollar handler på baksiden mens aksjer korrigerer lavere.

ECB, RBA og NFP 7S&P 500 Daglig diagram

Som du kan se, var dette lyset en virkelig flott utløser for en lang handel som ga et betydelig overskudd. Kanskje vi får en ny gylden mulighet de neste ukene til å fange en annen av disse skjønnhetene.

Det er alt for nå, gutter. Husk å være forsiktig med alle disse hendelsesrisikoene, og ikke glem den amerikanske NFP-rapporten på fredag. Ha en lønnsom uke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector