En flyktig uke ligger foran oss!

Hei, handelsmenn! Jeg håper du fortsatt har det gøy i markedene! Forrige uke ga ikke akkurat den eksplosive markedsbevegelsen jeg alltid ser etter. Dette var imidlertid å forvente, ettersom vi ikke hadde mange viktige hendelser for å stimulere astronomiske volatilitet. Det var ett eller to trekk som ikke var så ille, antar jeg. S&P 500 skrev ut en ny heltid på torsdag, og fulgte opp på fredag ​​og gjorde det samme. Euro hadde en ganske skuffende uke og ga tilbake 151 pips mot den amerikanske dollaren.

Jeg er spent på uken som kommer. Vi har mange økonomiske data fra mange land som Japan, Kina, Australia, USA, Storbritannia, eurosonen og Tyskland. Disse nyhetshendelsene inkluderer KPI, detaljhandel, BNP, PPI, og også sysselsettingsnummer. I tillegg til disse datapunktene har vi vitnesbyrd fra FED stol Janet Yellen tirsdag og onsdag, noe som kan gi betydelig markedsvolatilitet. Jeg håper vi får noen rivende trekk ut av disse hendelsene!

La oss se hvor vi kan tjene godt?

 

EUR / USD – En seirende uke for bjørnene

En flyktig uke ligger foran 1 Ukentabell EUR / USD

Eurobjørnene kjempet tilbake denne uken og tok nesten ut forrige ukes lav på EUR / USD. Paret klarte å lukke under det 20-ukers eksponensielle glidende gjennomsnittet i forrige uke, noe som åpner sannsynligheten for en ytterligere nedgang i ukene fremover. Jeg ville ikke bli overrasket om paret handlet ned til lavpunktet i 2017 som ble satt 3. januar, selv om det kan ta noen uker å komme dit. Jeg vil være på utkikk etter korte muligheter, og vil holde deg oppdatert om hvordan det tekniske utvikler seg de neste dagene. Mitt første interesseområde for en kort oppføring er i regionen til den 20-dagers eksponentielle glidende gjennomsnitt. Se på dette daglige diagrammet:

En flyktig uke ligger foran 2EUR / USD daglig diagram

Den blå linjen er 20-EMA, som ofte fungerer som dynamisk motstand i en nedadgående trend. Planen er å vente på at prisen skal trekkes tilbake til denne røde sirkelen nær 20-EMA, og deretter å observere prisaksjonen i dette området for å se om vi får noen avvisningslys på det daglige diagrammet, eller enten på de mindre tidsrammene som 4-timers eller timekartene. Avvisningslys som pinbars, eller bearish oppslukende barer er det jeg leter etter. To bar reverseringsmønstre kan også gjøre susen. Som jeg sa, vil jeg gi deg beskjed hvis jeg ser noe meningsfylt.

Som du kan se i diagrammet ovenfor, er RSI indikatoren (som er satt til 5 perioder med nivå 15 og 85) er relativt oversolgt. Dette bekrefter at vi bør vente litt før vi går inn i korte stillinger. Jo høyere sannsynlighet korte oppføringer forekommer normalt når RSI-verdien er over 50, og helst i området 70 til 90. Husk at innstillingen jeg bruker ikke er standardinnstillingen, og at RSI fungerer best når den kombineres med andre tekniske indikatorer og lysestakeutløsere.

 

USD / CAD – fortsatt bearish

En flyktig uke ligger foran 3Ukentlig USD / CAD-diagram

USD / CAD poppet høyere i forrige uke, men mislyktes på det 20-ukers eksponensielle glidende gjennomsnittet. Dette gjør at kortsiden ser enda mer attraktiv ut for øyeblikket.

De kanadiske arbeidsmarkedsdataene kom mye bedre inn enn forventet på fredag, noe som er veldig positivt for den kanadiske økonomien. Dette, sammen med den stigende oljeprisen, kan styrke den kanadiske dollaren ytterligere på kort til middels sikt. Det tekniske antyder også en ytterligere nedgang i USD / CAD-valutakursen. Husk at USD / CAD beveger seg lavere når den kanadiske dollaren styrker seg mot den amerikanske dollaren.


La oss se på et daglig diagram over USD / CAD:

En flyktig uke ligger foran 4USD / CAD daglig diagram

Her kan du se at prisen stengte under 200-dagers glidende gjennomsnitt igjen på fredag, og også under 20-dagers eksponensielt glidende gjennomsnitt. Jeg regner med at vi vil møte noen fantastiske salgsmuligheter på dette paret i dagene fremover.

 

GBP / USD – Handel sidelengs, men hvor lenge?

En flyktig uke ligger foran 5GBP / USD Daglig diagram

GBP / USD respekterer 20-EMA som støtte for øyeblikket. Hvis 20-EMA holder som dynamisk støtte i dagene og ukene fremover, kan vi se en sterk sprett i dette paret.

Hvis du handler dette paret, må du holde øret åpent for viktige Brexit-overskrifter. The Pound er for øyeblikket veldig følsom for nyheter om dette temaet. Foreløpig favoriserer jeg toppen, selv om GBP / USD ikke er min favoritt valutapar å handle for øyeblikket. Jeg liker å handle instrumenter som er trending, som for eksempel S&P 500:

 

S&P 500 – Sterk Bull Trend i Play

En flyktig uke ligger foran 6

S&P 500 Daglig diagram

Jeg trenger egentlig ikke å si noe om denne aksjeindeksen. Dette diagrammet taler for seg selv. Prisen cruiser uanstrengt høyere, og 20-EMA fungerer som sterk dynamisk støtte. Prisen er overkjøpt for øyeblikket, og hvis du leter etter en perfekt tidsbestemt lang oppføring, vil du kanskje vente på at prisen kommer nærmere 20-EMA før du går inn.

Jeg holder fremdeles på mine lange posisjoner på denne indeksen og høster fordelene av å handle med en sterk trend.

Det er alt for dagens folk. Følg med for mer markedsanalyse, og ha en strålende uke i markedene!

PS: Hvis du ikke har prøvd ut vårt valutasignaler, nå er det en god tid å sjekke det ut! Du kan også lese mer om vår forex trading strategier for å forbedre handelen din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector