En hektisk periode fremover for Ethereum-kryptovalutaen

På slutten av våren 2017 var alle øynene rettet mot den stigende prisen på ETH og den store statusen til hele P2P-blockchain-systemet som håndhever ethereum-nettverket. Dette er grunnen til at kryptovalutaen begynte i år under $ 10 og på et tidspunkt nådde verdien på nesten $ 400, og vokste med mer enn 2000% i en kortere tidsperiode enn seks måneder.

Men med begynnelsen av sommeren begynte stigningen på ETH å avta og stabiliserte seg rundt $ 350 med sporadiske stigninger og fall, men ingen av dem endret virkelig denne gjennomsnittsverdien. Verdiendringen skjedde imidlertid i slutten av juni da ETH-prisen begynte å falle med en jevn nedadgående trend..

Så for mindre enn 24 timer siden begynte den store krasjen som tok kryptovalutaen under $ 200 i løpet av en veldig kort tidsperiode. Nå, i kjølvannet av dette, er handelsmenn og investorer igjen og sliter med hva de skal gjøre med bevegelsen i markedet og hvordan de skal forberede seg på den kommende perioden, uansett hva det måtte innebære.

Juli-dråpen

Nedgangen brakte kryptovalutaen ned til under $ 200, som er den første forekomsten av å komme tilbake til dette nivået siden 30. mai 2017. I løpet av handelsdagen nåddes det laveste punktet på rundt $ 190, noe som signaliserer et fall i verdien på 17% som fant sted i denne perioden. Etter det fortsatte prisen å korrigere seg selv i de kommende timene, og hoppet til $ 210, men kom tilbake til under $ 200. Alt dette gir en mer enn 50% nedgang siden all-time high.

På det tidspunktet var mye spenning knyttet til kryptovaluta direkte knyttet til ICO som bare begynte å presentere seg som en forretningsmulighet. Dette, kombinert med det vanlige mediefokuset som ble levert til ETH, gjorde at det steg mer aggressivt enn det virkelig var bærekraftig i en lengre periode enn bare et par uker, som mange forutsa.

Nå ser det ut til at deres spådommer er bevist riktige, siden korreksjonen fremdeles ser ut til å pågå. Per nå er det vanskelig å vurdere hvor prisen vil stabilisere seg, men det er sikkert at den ikke vil sprette tilbake raskt eller ikke i nærheten av nivåene som fallet begynte fra ($ 350-domenet). Selv om verdifallet definitivt ikke er noe daghandlerne er glade for, representerer det fortsatt ikke et overordnet problem som kan gripe ethereum-nettverket..

Stabil potensial

For fortalerne for ETH generelt er fallet uheldig, men ikke på noen måte et tegn på et større problem i nettverket. I stedet påpeker de fleste av dem at bitcoin, som brukes til mange online økonomiske interaksjoner, inkludert gambling med BTC, er fortsatt det dårligere nettverket når det gjelder design og brukervennlighet.

Dette gjør at mange handelsmenn valgte å holde seg optimistiske om fremtiden til nettverket og dets levedyktighet som en investeringsmulighet. Mens prisen faller for øyeblikket, foretrekker mange fortsatt ETH som et mer stabilt kryptovaluta-domene, spesielt sammenlignet med hovedmesteren i tungvekt for øyeblikket – bitcoin.

Bitcoin-skaleringsproblem

En av hovedgrunnene til at ethereum fremdeles har så mange av dem som satser på det, er bitcoinens kommende seilproblem. Med to motstridende BTC-leire som er løst for ikke å snu og vike for løsningen fra den andre siden, er muligheten for bitcoinfrakturering et reelt alternativ.

Naturligvis, hvis dette skjer om noen få uker, vil den nåværende ETH ustabiliteten se ut som en liten lokal storm sammenlignet med en orkan i kategori fem. Det er ingen måte hvordan den samme splittelsen kan påvirke prisen på BTC i noen positiv form eller form, bortsett fra det faktum at det er et helt ukjent territorium.

Akkurat nå er til og med de som er kjent med nettverkets og hele BTC-samfunnets mørke når det gjelder nedfallet av systemet som deler seg i to digitale valutaer. Mens ethereums eksempel viser at det er mulig for dette å skje, og at begge nye kryptovalutaer fortsetter å fungere, vil markedseffekten være ødeleggende..

I det øyeblikket, uten tvil, ville den såkalte flippingen forekomme, med ETH som overtok som den største digitale valutaen når det gjelder markedsverdi. Hvis det ville skje, ville verdien av ETH nesten umiddelbart skyrocket.


Den flippende sjansen

Mens noen investorer kan være på jakt etter at flippingen skal skje på rester av BTC-splitting, investeres de smarte pengene best i digital valutaøkosystem som for det meste er stabilt. Skyhøyden av ETH-verdien vil vare i en kortere eller lengre periode, men ustabiliteten på lang sikt generert av splittelsen av det største nettverket vil forbli i tankene investorer, så vel som allmennheten.

Logikken bak den nye frykten ville være enkel – hvis den største kryptovalutaen, en som klarte å overleve en rekke ulykker i løpet av nesten et tiår, splittet over en krangel i det faktiske samfunnet, hvorfor kunne ikke det samme skje med noen andre? Med denne enkle, men gripende ideen, kunne ingen mengder eksperter og teknisk forklaring fullstendig dempe denne frykten.

Dette kan høres katastrofalt ut, men hele forestillingen om tillit til digitale valutaer vil bli rystet til kjernen med BTC-splittelsen. Naturligvis går ikke begrepet digitale valutaer noe sted, men veksten og adopsjonen kan settes tilbake med år om ikke et tiår med denne hendelsen. Det er derfor det er vanskelig å forestille seg ETH som går sterkt i den lange perioden etter at den første bevegelsen av midler fra de nye BTC-nettene stopper..

ETH-rebound

Ideelt sett vil ETH-returen skje i innstillingen senere i år der BTC ikke hadde delt seg i to nettverk. Flippen, om den til og med kommer i nær fremtid, bør skje på grunnlag av at ETH blir sett på som sterk og ikke som BTC sett på som svak eller sviktende. Ethvert annet alternativ kan øke prisen på eteren, men i det lange løp vil det ikke gi noe bra for kryptovalutaøkosystemet.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector