En svensk parlamentsmedlem blir med i BTCX Bitcoin Exchange

Det politiske domenet og spørsmålet om digital valuta hadde alltid et turbulent forhold. Mesteparten av tiden valgte politikerne å tå linjen som ble presentert i vanlige medier. På grunn av dette ble det problematiske omdømmet som bitcoin samlet i sine tidlige dager, på lenge for å være at dette var en historie som ikke bare ble gjentatt i medier, men også politiske diskusjoner i parlamenter og andre maktsteder..

2016 er året da alt dette begynte å endre seg med tilstrømningen av Kinesiske penger som lette etter en trygg havn i de turbulente tider som så gjentatte devalueringer av yuanen. Siden den gang klarte kryptovalutaen å gjøre en rekke enkeltpersoner og selskaper veldig rike, men også med hell kaste omdømmet til et middel som ble brukt til ulovlig virksomhet.

I virvelvinden av endringer, tok også noen hjørner av det politiske domenet merke og begynte å revurdere deres posisjoner for det første på begrepet blockchain. Den nylig gjenvalgte statsministeren på Malta er et godt eksempel. I dag er det bredt anerkjent at den samme teknologien snart vil endre måten data blir oppbevart og tilgang til av en rekke forskjellige parter som alle arbeider innenfor rammene av dette systemet. Pengeoverføringer er bare den mest åpenbare bruken av blockchain, men ikke den eneste.

Dette er grunnen til at digital valuta det er skreddersydd av nasjonale banker i dag er ikke en pipedrøm lenger. Samtidig er bitcoin som den står i dag, det vil si at den er en helt uavhengig, ikke-nasjonal digital valuta, fortsatt en bro for langt for mange politiske representanter. Heldigvis, for bitcoin-samfunnet, er Mathias Sundin, en svensk parlamentsmedlem, definitivt ikke en av dem.

Early Adopter

Karrieren til Mathias Sundin kom veldig langt siden hans første dager i politikken. Her ble han kjent som den første svenske politikeren som valgte å akseptere bitcoin-donasjoner eksklusivt. Når han ble valgt i 2014, begynte han å jobbe for å flytte nasjonalbanken i landet sitt til et kurs som gjorde den i dag til en av de mest progressive når det gjelder arbeidet med oppstart..

De siste nyhetene om hans viste at han ble styreleder i BTCX, den største bitcoin-børsen i Sverige. Ikke bare det, det er også en av de eldste fungerende børser på hele kontinentet. Sundin, som er en gründer som var en av grunnleggerne av Warp Institute, en svensk organisasjon som var fast bestemt på å akselerere all slags teknologiinnovasjon, planla å bli opptatt i sin nye posisjon i børsen.

Ifølge ham er virksomheten veldig interessant og spennende selv for de som ikke er mye investert i begrepet bitcoin. For det første er børsens plan å samle inn penger til utvidelsen. Den samme prosessen vil ta utvekslingen til nye markeder i en håndfull europeiske land.

I mange nasjoner brukes bitcoin til kjøp på nettet, men også mange flere ting som BTC-gambling og tilgang til kun digitale lån. Men det ser ut til at konteksten til uttalelsen på det sterkeste antyder at BTCX-utvidelsen ikke vil stoppe der, men sannsynligvis fortsette når de nødvendige omstendighetene er oppnådd.

BTCX

Selskapet som ble håndhevet av tilstedeværelsen av Sundin, vokser for tiden med en hastighet som inkluderer et sted rundt nye 1200 kunder hver måned. Per nå er transaksjonsvolumet ca 2 millioner euro i digitale valutaaktiver (for tiden bare bitcoin) per måned. Det ble etablert i 2012, og siden den gang har det gitt den svenske publikum forelesninger eller konsulenttjenester som gjorde det mulig for den å utvide virksomheten til dette området også.

Selv om disse tallene ikke virkelig er imponerende, er de mer enn et solid grunnlag å bygge videre på. Det ser ut som dette er nøyaktig hva Sundin planlegger å gjøre de neste månedene og årene.

Ifølge ham inkluderer ikke plassen som børsen skal bebo, en forstyrrelse av etablerte banker. I stedet vil han at utvekslingen skal samarbeide med dem om forskjellige saker som er i gjensidig interesse. På denne måten kunne de to sidene håndheve hverandre og deres spesielle metoder for å gjøre forretninger uten å tråkke på tærne til den andre enheten.

Gi tilbake til folket

Sundin ble “konvertert” til bitcoin etter at han kom over en artikkel om det. Etter å ha lest det, skjønte han raskt at den offentlige oppfatningen av bitcoin som en ulovlig valuta for ulovlige aktiviteter (dette var utbredt den gang) ikke holdt opp til gransking.


I stedet skjønte han at potensialet i bitcoin-nettverket er å gi kraften tilbake til vanlige mennesker. Dette falt også perfekt sammen med hans individuelle grunn til å komme inn i politikken i utgangspunktet. Men han tror ikke på en fullstendig styrting av den gamle økonomiske strukturen, men på en sammenslåing av de to konseptene.

Dette er grunnen til at i hans visjon om fremtiden jobber banker og bitcoin-børser strammere for å tilby bedre tjenester til brukerne, mens de også driver mer lønnsomme virksomheter. Denne likevekten er noe som mange synes er veldig tiltalende og trøstende når det gjelder den generelle stabiliteten som vil støtte opp bitcoin-nettverket i månedene og årene som kommer..

Svensk holdning

Sundin er en skikkelse som både latterliggjøres i noen politiske kvartaler, men som også veldig mye blir lyttet til i andre. Men årene gikk, og nå blir Sundin ikke sett på som en kantfigur, men noen som representerer interessene til det vanlige samfunnet.

I dag gir hans rolle i BTCX en rekke fordeler for selskapet som kan drive det til storligaen i det europeiske markedet. Bare i år planlegger selskapet å lansere en ny betalingsplattform og deretter slippe en ny børs i stealth-modus.

Som en modell kan denne sammenslåingen av politiske personer og private foretak få noen til å krympe av de potensielle interessekonfliktene som kan oppstå. Men siden de aktuelle virksomhetene bruker digital valuta, vil de utvilsomt strekke seg langt for å vise at det ikke er plass til å utnytte noe rom for problematiske forhold..

Det er også klart at bitcoin-samfunnet definitivt har en stor venn i Mathias Sundin.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map