Er $ 10.000 det nye gulvet for Bitcoin?

Prisen på Bitcoin fortsetter å stige jevnlig helt siden halveringshendelsen fant sted 11. mai 2020. Gitt at prisen traff bunnen på $ 3.100 USD i begynnelsen av coronaviruspandemien, betyr det at Bitcoin nå flørter med $ 10.000-verdien at investorer med god timing har allerede tredoblet investeringen på bare noen få måneder.

Selv med all optimismen rundt Bitcoin og alle altcoins som stiger i verdi ved siden av det, ser det ut til at hver gang digitalt gull nærmer seg $ 10.000, presser baishandlere prisen ned igjen. Likevel er det på tide å vurdere et viktig spørsmål: er $ 10.000 det nye gulvet for Bitcoin når som helst snart? La oss diskutere.

Hva markedet trenger å se for å rettferdiggjøre et $ 10.000 gulv

Det faktum at Bitcoin til og med flørter med $ 10.000-merket akkurat nå, er et lite mirakel med tanke på hva som skjer med prisen under koronaviruspandemien. Når det er sagt, er det mange ting markedet trenger å se før noen vil rettferdiggjøre $ 10.000 som det nye gulvet, som den nye minsteprisen som vi aldri vil bli brutt igjen.

Tenk et øyeblikk på forskjellen mellom prissvingningen på $ 3.100 og $ 10.000 som hittil har skjedd i 2020. Tenk nå på det faktum at i desember 2017 så Bitcoins heltidspris høye valutaen flørte med 20 000 dollar.

Nå som den tredje Bitcoin-halveringshendelsen har kommet og gått, tror mange eksperter at $ 20 000-marken er godt innenfor rekkevidde for å bli overgått igjen ved utgangen av året. Men det er også grunner til å vurdere at prisen bare kan stupe.

Det er rett og slett ikke å krysse 10 000 dollar-marken midlertidig. Fra et grunnleggende synspunkt gjør reduksjonen i antall nye bitcoins som går i omløp takket være den siste halveringshendelsen det i det vesentlige 50% mindre lønnsomt å holde seg i kryptogruvet. Dette betyr at mindre gruveselskaper kommer til å bli svelget av større. En konsolidering av den typen sentraliserer effektivt kontrollen og demper Bitcoins endelige formål. Å gjøre utveksling av verdi demokratisk for alle. Det betyr også at datamaskinene dine støtter nettverket og kanskje en lavere pris.

Mer institusjonell opptak

Effekten av mindre krypto-gruveselskaper som sannsynligvis forlater bransjen helt, kan bare bety at Bitcoin-prisen trenger større institusjonelle investeringer for å stabilisere seg over $ 10.000. Nylige nyheter antyder at til og med institusjoner som tidligere var sterke på Bitcoin, begynner å ta det seriøst som en måte å sikre markedet og også som et middel til å beskytte sine eksisterende forretningsmodeller..

Et slikt eksempel er J.P.Morgan. Konsernsjef Jamie Dimon var veldig frittalende om at Bitcoins prisstigning i 2017 ikke var noe mer enn en spekulativ boble, og at kryptovalutaen nesten ikke har noen egenverdi. Senere ser det ut til at banken kaller det legitimt, og det er nesten ubestridelig at noen større banker som føler seg truet av digitale valutaer på et eller annet tidspunkt ikke har noe annet valg enn å kjøpe seg inn i bransjen..

Siden slike banker har tilgang til store volumer av likviditet, vil det være fornuftig å gå stort på digitale valutaer og dra nytte av muligheten for å tjene penger.

Selv om de fleste regjeringer, banker og store investeringsselskaper virker mer enn glade for å komme med sine egne digitale valutaer som en måte å prøve å overbevise forbrukerne om at deres digitale token er like god som Bitcoin eller annen virkelig desentralisert valuta, er sannheten hele disse bestanddelene vil etter hvert måtte kjøpe seg i blokkjeder som ikke eies av noen. Forbrukerne er smarte nok til å se dette behovet for å komme inn nå.

Hva gamblere kan gjøre for å støtte opp Bitcoin’s Floor

Mens den gjennomsnittlige kryptospilleren sannsynligvis ikke er en hval med millioner av dollar, er det en måte spillmiljøet kan bidra til å øke prisene på digitale valutaer. Det er å være ved bordene på plass innsatser. Millioner dollar verdt med pengetransaksjoner byttes daglig på Bitcoin-nettverket, og andre blokkjeder som Ethereum og Tron for å nevne noen få.

Med prisene som verdsetter slik de er, er det ingen bedre tid enn nå å slå bordene. Selv spillere som taper på et spill bør være i stand til å vinne langsiktig med prisforbedring så lenge den gode gammeldagse bankrollen forblir intakt..


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector