Er dollar en gjennomsnittlig Bitcoin et verdt gamble?

Alle som investerer penger, enten investeringen er et aksjefond, aksjer eller kryptovaluta, vil fortelle deg at investering innebærer en viss risiko og belønning. Det kan være like mye et gamble som å plassere et spill på et roulettehjul eller med en bitcoin sportsbook.

En av nøklene til å lykkes i både investering og i pengespill er å styre bankrollen. Det er mange strategier og måter å gjøre dette på. En av de mest populære metodene for å håndtere risiko er imidlertid knyttet til et konsept som kalles gjennomsnitt av dollarkostnader.

Hva er Dollar Cost Averaging?

Gjennomsnitt for dollarkost er egentlig praksis å beregne et potensielt buy-in eller ønsket investeringsnivå over en periode på uker eller måneder i stedet for å investere en hel engangsbeløp samtidig. Målet med å praktisere gjennomsnittet av dollarkostnader er å redusere effekten av volatilitet på kort sikt, mens du fremdeles oppnår investeringsmålene på sikt og investere på en måte som sikrer ønsket mengde eksponering for markedet og dermed ønsket nivå på risiko kontra belønning.

Gambling på Bitcoin, sikringsrisiko med dollarkostnadsgjennomsnitt

PlanB er brukernavnet til en Twitter-bruker kjent som en av hvalene / ledende investeringsrådgivere i Bitcoin-rommet. PlanB er også kjent som personen som skapte en populær hypotese rundt den fremtidige prisen på Bitcoin. Aksj-til-strøm-prismodellen. Lager-til-strøm-hypotesen antyder at en reduksjon i den nye tilførselen av Bitcoin over tid, akselerert av Bitcoin-halveringshendelsen som skjer omtrent hvert fjerde år, kontinuerlig vil føre til at prisen øker i det lange løp.

PlanB bemerker at alle som investerte i Bitcoin ved hjelp av et glideskala-system fra 2017 og fram til i år, ville gitt avkastning så høyt som 70% over den perioden. Tatt i betraktning den gjennomsnittlige årlige avkastningen i en godt diversifisert aksjemarkedsportefølje eller eiendomsinvestering er vanligvis rundt 10%, og det er en enorm fortjeneste å få syv ganger den avkastningen gjennom dollarkostnader i gjennomsnitt av en posisjon i Bitcoin..

70% avkastningen Bitcoin Gamble

Slik fungerer strategien: En investor kjøper Bitcoin i 2017 når prisen stiger, og sakte øker investeringen. Etter hvert som prisen når sitt høydepunkt på slutten av året, vil regelmessige investeringssteg fortsette, men beløpene vil bli senket når prisen faller (det er det en smart investor definitivt ville gjort gitt hvor mye hoopla det var rundt Bitcoin og faktum at spenningen nådde et latterlig høyt nivå).

Å investere konsekvent gjennom hele 2018 mens du senker det månedlige beløpet (eller hvilken betalingsfrekvens du valgte, og deretter skalerer du investeringen din opp gjennom 2019, ville ha gitt en avkastning på 70% over tre år på din totale hovedinvestering..

Du ville ha spredt gamblingen din over en periode på tre år og sett bankrollen din øke betydelig.

Kan Bitcoin-gamblere og investorer holde dollarkostnadene fremover?

Som de sier i investering og i bitcoin-gambling: Tidligere historie dikterer ikke nødvendigvis fremtidige resultater. Så det store spørsmålet er, kan de som vurderer å gå stort på Bitcoin, bruke en strategi for gjennomsnittskostnad i fremtiden og fremdeles være vellykkede?

Svaret på det spørsmålet må være et rungende ja. Mens Bitcoin er relativt nytt for investerings- og pengespillscenen sammenlignet med andre former for begge aktivitetene, har konseptet med gjennomsnitt av dollar-kostnad alltid vært en prøvd, testet og sann metode for å håndtere risiko kontra belønning.

Tenk på det logisk, er det bedre å dyppe tåen i vannet og sakte komme i vannet når du skjønner at det er haier som svømmer rundt deg? Eller er det bedre å hoppe først i hodet og la haiene se deg i live?

Det er klart at bedre tilnærming er å håndtere risiko. Når det gjelder investering og i pengespill, er det ikke bare å velge vinnerne som betyr noe. Det overlever lenge nok til å lære og ha penger igjen for å fortsette å investere i Bitcoin når du vet hva du gjør. Det er delvis grunnen til at dollarkostnadene fungerer så bra.

Invester i Bitcoin over tid. Administrer volatiliteten, og høst fordelene i det lange løp i stedet for å opprettholde et kortsiktig fokus. Det er nøkkelen til suksess.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me