Et tilbakeblikk på 2019: Hva kjørte Bitcoin-prisen?

Alle og deres mor ser ut til å ønske å gjøre den neste dristige Bitcoin-prisforutsigelsen. Vil prisen nå $ 20 000 i 2020? Hva med $ 50.000? Noen for en enda $ 100.000? Sannheten er at den kommende Bitcoin-halveringshendelsen, hvor belønningen for gruvedrift av mynter kuttes i to (som forhåndsprogrammert av nettverkets innebygde algoritme i 2008), ikke nødvendigvis vil gjøre prisen dobbelt eller tredoblet med en gang. Tidligere halveringshendelser er innebygd i prisen i god tid før halveringen. Det gjelder for Bitcoin, Litecoin og andre mynter som begrenser tilbudet over tid.

Så i stedet for å gi en stor, dristig spådom for 2020, er det viktig å vurdere hvilken grunnleggende utvikling i utviklingen av Bitcoin og andre prosjekter som økte verdien i 2019. Sannheten er at det er mange milepæleksempler det er verdt å påpeke, men et lite antall virkelig skiller seg ut.

Hva som skjer med prisene i 2020, er det noen som gjetter, men hvis historien viser noe, vil meningsfulle partnerskap, hjelpe forskjellige blokkjeder med å kommunisere sammen og videre utforske ideen om desentralisering av finans, alle spille en nøkkelrolle i adopsjonen av Bitcoin og andre kryptoer.

Crypto Credit Bubble treffer Bitcoin-pris

Tilbake i oktober oppfordret en gruppe Wall Street-handelsmenn forsiktighet blant investorer angående det økende antall utlånsprosjekter i kryptoindustrien. De bemerket spesielt at utlånsprosjekter som Salt, BlockFi og Nexo sammen med noen få andre har skapt en $ 5 milliarder dollar boble som kan dukke opp når som helst. Til forsvar for utlånssegmentet på markedet bemerker BlockFi-sjef Zac Prince at ikke en eneste person har kommet for sent på betalingen til plattformen hans. Men likevel, med kryptovalutaindustrien fremdeles veldig liten i forhold til det bredere tradisjonelle finansmarkedet, kan til og med en liten kredittboble i krypto sende prisene nedover. Dette problemet kan fortsette i 2020 og utover gitt at desentralisert finanssegment av blockchain-prosjekter tredoblet i fjor.

Facebook Libra blir testet

Facebook-sjef Mark Zuckerberg skapte overskrifter i 2019 og beskriver sine planer om å lansere en stablecoin drevet av den sosiale medieplattformen i juni. Kunngjøringen hans vekket ørene til ikke bare kryptopurister, men også regjeringer, spesielt den amerikanske kongressen. I løpet av noen få ukers høring med Zuckerberg som svarte på tøffe spørsmål foran flere kongressmedlemmer og kvinner, støttet store partnere i den sveitsiske baserte Libra Association seg ut av prosjektet. De største navnene å legge igjen Libra for å inkludere PayPal, eBay, Visa og betalingsløsningsleverandørstreik.

Lignende prosjekter prøver å komme av banen inkludert Universal Dollar og SGA Token. Det gjenstår å se hvilke av disse prosjektene som faktisk vil få en betydelig markedsandel fremover, men en ting er klart, kapitalister har innsett at det skal tjene store penger på å skape den neste store digitale stabile valutaen.

Bitcoin-nettsteder, Altcoins og den engelske Premier League

Bitcoin-nettsteder som 1XBit.com har annonsert under engelske Premier League-spill i en stund nå. Disse annonseringstilbudene hjelper til med å stimulere interessen blant individuelle klubber som ønsker å tjene penger på krypto-mani, og det har ført til mange bemerkelsesverdige sponsoravtaler. Newcastle United har en avtale med en handelsplattform for kryptovaluta som heter StormGain. I november kunngjorde Wolverhampton Wanderers FC et partnerskap med CryptoMillionsLotto, et lotteri- og spillselskap som betaler gevinster ut i Bitcoin.

E-sport på Blockchain

Alt man trenger å gjøre for å se e-sportsbransjen blomstre er å se på antall mennesker som møter opp for å se turneringer live. Hele stadioner er utsolgt fylt med fans som vil se de beste spillerne i verden spille League of Legends, Starcraft, World of Warcraft og andre populære spill. Å kombinere geeks som elsker krypto og geeks som elsker spill sammen, er en naturlig passform.

Mens Bitcoin-skeptiker og Dallas Mavericks-eier Mark Cuban er foran spillet allerede med sin investering i Unikrn, en e-sports gamblingplattform, en ny ankomst er på scenen. Det kalles Kronoverse. Mens Unikrn har som mål å gjøre pengespill på e-sport til en lek, handler Kronoverse mer om å verifisere at e-sportsbegivenheter gir beviselig rettferdige resultater, og setter resultater på blockchain som fans kan bekrefte.

Uansett er det klart at den raskt voksende e-sportsindustrien for milliarder dollar er satt til å være en inkubator for mange interessante krypto- og blockchain-prosjekter i årene som kommer. Utviklingen i 2019 viser seg like mye.

Bortsett fra de fire store utviklingen som påvirket Bitcoins pris i fjor, var det flere andre utviklinger som påvirket kryptoverden positivt, inkludert Litecoins halveringshendelse og Trons partnerskap med Samsung for eksempel.


Ettersom industrien fortsetter å utvikle seg i 2020 og utover, vil 2019 alltid bli sett på som et stort år for Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map