Ethereum Express lanserer produkter for gambling, gruvedrift

Ethereum Express lanserer to pilotprosjekter, et relatert til pengespill og et annet til gruvedrift av kryptovaluta som vil påvirke 48 000 brukere og vise frem forbedringshastighetsutviklerne av Ethereum Express-systemet gjennomfører til 2020 og utover. Denne nye og spennende utviklingen har ikke bare potensial til å forbedre brukeropplevelsen i to av blockchain-bransjens mest populære brukstilfeller, det vil ha en dyp innvirkning på bransjen som helhet.

Hva er Ethereum Express?

Som navnet sier, er Ethereum Express ment å gjøre akkurat det Ethereum-prosjektet gjør. Det behandler transaksjoner raskere enn Ethereum-nettverket og lar utviklere gjøre det de gjør best, lansere neste bølge av blockchain-industrins mest spennende desentraliserte applikasjoner. Som med de fleste tiltak i verden av desentralisert teknologi, er Ethereum Express totalt fellesskapsdrevet.

Den virkelige fordelen med hele prosjektet er at transaksjonshastigheten Ethereum Express-nettverket kan tilby er omtrent ti ganger raskere enn den opprinnelige Ethereum-blockchain og en tankevekkende 20 ganger raskere enn Bitcoin-nettverket..

Bare for å sette de ovennevnte multiplene i perspektiv, bør du vurdere at Bitcoin-nettverket for øyeblikket bare håndterer syv transaksjoner per sekund, mens Ethereum blockchain kan håndtere bare 15 transaksjoner per sekund. Mens Ethereum Vitalik Buterin håper å skalere Ethereum til 100 000 transaksjoner per sekund i fremtiden, er utviklingen fortsatt ganske langt unna.

Kjerneprinsipper for Ethereum Express

EEX-mynten og dens utvikling er definert av tokenholdere, som gir hver bruker muligheten til å påvirke nettverkets fremtid. Alle spiller en rolle i beslutningsprosessen. Alle har autoritet. Kontraster det med Bitcoin og Ethereum, som iboende tillater de mektigste gruvearbeiderne og de rikeste validatorene mesteparten av kraften. EEX-mynten er fullstendig gjennomsiktig og gjør det mulig å gjøre opp transaksjoner med smarte kontrakter.

I sin kjerne fremmer prosjektet samfunnsengasjement, rettferdig fordelt autoritet, sikkerhet og hastighet.

Hvorfor Mining Express er første gangs bruk

Mining Express er det femte største gruveselskapet i verden. Siden det er så stort, utvider selskapet sitt nettverk av partnere enormt og tjener også store penger. Å jobbe med EEX er egentlig en mulighet for Mining Express for å teste gyldigheten til nettverket og til slutt øke fortjenesten. Flyttingen er fornuftig for begge prosjektene, da gruvedrift er det mest populære bruksområdet i bransjen, og forbedring av prosessens effektivitet kan føre blockchain-industrien som helhet.

Hvordan Ethereum Express vil påvirke pengespill

Hvis effektivisering av kryptovaluta-gruvedrift er den mest motiverende faktoren bak økende transaksjonshastigheter i nettverket, må gambling være et nært sekund. Tenk at i 2013 var mer enn 50 prosent av alle Bitcoin-transaksjoner gamblingrelaterte. Husk at Bitcoin-nettverket ble lansert i 2008, for mer enn halvparten av alle transaksjoner som er relatert til pengespill, er et absolutt tall.

Hvor mye er Bitcoin-relaterte spilltransaksjoner faktisk verdt da?

På høyden av Bitcoins prisoppgang i 2017, anslås det at mer enn 3,7 millioner bitcoins ble brukt til å satse på spillsider til en verdi av cirka 4,5 milliarder dollar. Rundt samme tid svingte Ethereum-tokens i verdi mellom $ 800 og $ 1500 USD, men mye av det hadde å gjøre med token salg og kryptovaluta prosjektinnsamlinger kjent som første mynt tilbud.

Likevel vil populariteten til både første mynttilbud og pengespill forbli jevn i kryptovalutaverdenen i 2020 og utover, og det faktum at Ethereum Express-nettverket er 20 ganger raskere enn Bitcoin, betyr bare at spillere som ønsker handling i en rask, effektiv og sikker måte kan bare bidra til å øke verdien av EEX-mynten og dens økosystem på samme måte som de har gjort for Bitcoin og Etherum.


Å satse stort på gjennomsiktighet og EEX

De totale kostnadene for pilotprosjektene for involvering i Mining Express og testing av gamblingrelaterte brukssaker på EEX-nettverket vil løpe rundt $ 500 millioner og vil involvere brukere fra USA, Japan, Brasil og flere andre land.

Hvis EEX viser seg vellykket, kan prosjektet meget vel være i forkant av åpenhet i kryptovaluta-spillindustrien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector