EUR / USD bryter oppadgående kanal – et raskt salgssignal!

De EUR / USD paret lukket 1.20446, etter å ha plassert en høyde på 1.21009, og en lav på 1.20274. De EUR / USD pair utvidet tapene for andre sesjon på rad mandag, og falt under 1.2100-nivået, til tross for det risikofulle markedssentimentet. Til tross for sterkere økonomiske data enn forventet fra eurosiden, er EUR / USD paret fremdeles hadde tap på mandag på grunn av økt styrke i amerikanske dollar.

De amerikanske økonomiske utsiktene ble bedre etter at FDA i USA godkjente en tredje koronavirus-vaksine på lørdag. Vaksinen, utviklet av Johnson & Johnson ble godkjent for nødbruk, noe som økte håpet om rask økonomisk bedring. Administrering av denne vaksinen vil begynne på tirsdag, og forhåpentligvis vil den bidra til å bekjempe koronavirus, og til slutt hjelpe den amerikanske økonomien til å gjenåpne før. Dette håpet har resultert i en forbedring av de generelle utsiktene for landet, økt etterspørselen etter amerikanske dollar og til slutt trukket EUR / USD prisene til nedsiden.

På datafronten, fra europeisk side, steg den tyske Prelim KPI for februar til 0,7%, mot de forventede 0,5%, og støttet Euro og begrenset ytterligere tap i EUR / USD par. Kl. 13:15 GMT kom den spanske industrielle PMI inn, som viste en økning til 52,9, mot forventet 52,1, som også økte Euro og begrenset det nedadgående presset på EUR / USD par. Kl. 13:45 GMT kom den italienske PMI for produksjon. Det var i tråd med forventningene på 56,9. Kl. 13:50 GMT ble den franske PMI for endelig produksjon kunngjort. Den økte til 56,1, mot forventet 55,0, og økte Euro og begrenset ytterligere tap i EUR / USD par. Den tyske sluttproduksjonsindeksen PMI, som ble utgitt klokken 13:55 GMT, forble flat på 60,7. Klokken 14:00 GMT kom den endelige PMI for produksjon fra hele eurosonen inn. Det var i tråd med forventningene på 57,7. Den italienske Prelim-KPI for februar, som kom inn klokken 15:00 GMT, falt til 0,1%, mot forventet 0,4%, med en vekt på Euro og ytterligere press på EUR / USD par.

Fra USAs side kl. 19.45 GMT ble den endelige PMI for produksjon for februar lansert. Det holdt seg flatt, i tråd med prognosen 58,6. Klokka 20.00 GMT kom ISI Manufacturing PMI for februar inn, noe som indikerer en økning til 60,8, mot de anslåtte 58,7, som støttet den amerikanske dollaren, og økte tapene for EUR / USD par. I januar økte også byggutgiftene til 1,7%, mot de forventede 0,7%, noe som økte den amerikanske dollaren og la til flere tap for EUR / USD par. I februar steg ISM-produksjonsprisene til 86,0, mot forventet 80,0, og støttet greenback og veide EUR / USD par.

Den amerikanske dollaren var også sterk på grunn av bedre makroøkonomiske data fra USA mandag. På den annen side kalte Europasentralbankpresident Christine Lagarde mandag koronaviruset et dobbelt økonomisk sjokk. Det har rammet økonomien ekstremt hardt og har akselerert strukturelle endringer som vil transformere fremtidens økonomier og livsstil. Hun bemerket også at pandemien fortsatt veide tungt for økonomiene, og at den ikke var over ennå, men hun erkjente at det hadde blitt gjort enorme fremskritt med vaksine-teknologi, som har gjort det mulig for oss å se lyset ved enden av tunnelen. Disse kommentarene fra Lagarde påvirket ikke valutaen. Dermed er den EUR / USD paret holdt seg på et baisse spor og bokførte tap for dagen. I mellomtiden er tapene i EUR / USD valutaparet forble begrenset, på grunn av en viss svakhet i den amerikanske dollaren, drevet av det siste trekket fra det amerikanske representanthuset, ved å passere stimuleringspakken på 1,9 billioner dollar. Dette viste seg å være usunt for den amerikanske dollaren og begrenset ytterligere tap i EUR / USD par.

SDDaily Tekniske nivåer:

Støtte motstand

1.2076 1.2098

1.2062 1.2106

1.2054 1.2120

Pivot Point: 1.2084 Markedet er bearish, men det handler på et betydelig reverserings- / støttenivå. Jeg forventer at sonen mellom 1.1950 og 1.1980 holder på kort sikt. På sikt kan vi forvente at markedet konsolideres på nivået mellom 1,20 og 1,22. For nå, la oss fange en salgshandel under 1.2084, for raske 40 punkter. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector