EUR / USD bryter stigende trekantmønster – seler for kjøp!

I løpet av onsdagens asiatiske handelssesjon ble EUR / USD valutaparet lyktes i å opprettholde sin bullish bias over natten og forble godt budet over 1.2150-nivået, hovedsakelig på grunn av risiko-på-markedssentimentet. Dette ble støttet av den gjenopprettede fremgangen mot en massiv amerikansk regjeringsutgiftsregning og COVID-19-hjelpetiltak, som har svekket den fredshavne amerikanske dollaren og bidratt til gevinsten i dette valutaparet. Dessuten ble den oppstemte markedstonen ytterligere forsterket av håp om coronavirus (COVID-19) vaksinefronten, som ytterligere svekket greenback og økte valutaparet.

Tvert imot, de økende bekymringene om økende antall COVID-19-dødsfall og mulighetene til de økonomisk smertefulle harde lockdowns, stiller stadig spørsmålstegn ved parets oppadgående momentum, som har blitt en nøkkelfaktor som holder lokk på eventuelle ekstra gevinster i valutaparet. I skrivende stund handlet EUR / USD-valutaparet til 1.2163, og konsoliderte seg i området mellom 1.2146 og 1.2167. Videre virker handelsmennene forsiktige med å plassere en sterk posisjon foran amerikanske stimulansnyheter og PMI-er i eurosonen.

Når det gjelder den positive siden av historien, ga den fornyede optimismen over vaksiner for det svært smittsomme koronavirus et løft til markedsrisikotonen. Vaksinehåp ble utløst etter at US Food and Drug Administration (FDA) ga tillatelse 11. desember til nødbruk av BNT162b2, COVID-19-vaksinen som ble utviklet av Pfizer (NYSE: PFE) og BioNTech SE (F: 22UAy. ). Nå er Moderna også satt til å nærme seg US Food and Drug Administration (FDA) for godkjenning av vaksinen.

Samtidig godkjente FDA nylig en første hjemmetest for det dødelige viruset. Alt i alt favoriserer den positive utviklingen over COVID-19-vaksinen markedets risikostyring og undergraver den amerikanske usikre havnen..

Over dammen kan årsaken til gevinsten i aksjemarkedene også tilskrives den nye fremgangen mot en massiv regjering av amerikanske regjeringer og COVID-19 hjelpetiltak. I henhold til den siste rapporten lovet kongresslederne å bryte den langvarige dødvannet mot koronavirushjelpspakken i løpet av den asiatiske handelstiden, noe som øyeblikkelig svekket safe-greenback. Etter det amerikanske senatets majoritetsleder Mitch McConnell og minoritetsleder McCarthys positive kommentarer, viste husets høyttaler Nancy Pelosi sin vilje til å avvikle de ventende koronavirus (COVID-19) hjelpepakkeforhandlingene i morgen.

Som et resultat klarte ikke den bredbaserte amerikanske dollaren å stoppe sin baisse forspenning fra forrige dag, og trakk ytterligere tilbud på dagen, ettersom etterspørselen etter trygge eiendeler gikk ned blant fremskritt mot å bli enige om en amerikansk finanspolitisk stimulansregning. Videre kan tapene i amerikanske dollar også være forbundet med langvarig tvil om økonomisk utvinning fra COVID-19 i USA. Imidlertid hjalp tapene i greenback valutaparet til å holde bud. I mellomtiden var den amerikanske dollarindeksen, som måler greenback mot en bøtte med valutaer, sist på 90.477, etter å ha falt til 90.419 mandag.

Tvert imot, bekymringene om økende antall COVID-19-dødsfall og mulighetene for de økonomisk katastrofale harde lockdownene, utfordrer stadig den positive markedet, som har blitt en nøkkelfaktor som holder lokk på eventuelle ekstra gevinster i valutaparet. Det er verdt å huske at spredningen av viruset har resultert i fornyede lokale lockdowns i Storbritannia og USA, som vitnet etter at New York bestemte seg for å gå inn i en ny fullstendig låsing på grunn av økningen i COVID-19-tilfeller. I tillegg har Tyskland drastisk utvidet restriksjoner på aktiviteter i hele landet.

Når vi ser fremover, vil markedshandlerne holde øye med den amerikanske sentralbankens (Fed) siste møte i 2020. I mellomtiden vil den britiske inflasjonen og PMI, så vel som den europeiske PMI, for ikke å glemme USAs detaljhandel, være nøkkelen til å se på . Alt i alt mister ikke oppdateringene rundt Brexit, coronavirus og den amerikanske stimulanspakken sin betydning.

Daglig støtte og motstand

S1 1.2012

S2 1.207

S3 1.2091

Pivot Point 1.2127

R1 1,2149

R2 1,2185

R3 1,2242

På den tekniske fronten, EUR / USD handlet sidelengs, under 1.2176-nivået, etter å ha brutt den umiddelbare motstanden rundt 1.2176-nivået, og nå går den høyere, mot neste målnivå på 1.2250. Vi kan ha en utmerket kjøpsmulighet over 1.2175, og den kan målrette seg mot 1,2250-merket. Dermed har vi nå åpnet en kjøpshandel for å målrette seg mot 1.2250-nivået. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me