EUR / USD selger skjevhet fortsetter – Brace for a Selg Signal!

De EUR / USD par stengt ved 1.20349, etter å ha plassert en høyde på 1.20500, og en lav på 1.20039. Onsdag, den EUR / USD valutapar utvidet tapene og falt for tredje sesjon på rad, til det laveste nivået siden 1. desember. Den gjenopprettende amerikanske dollar og koronavirusjitters i eurosonen trakk EUR / USD valutapar til det laveste nivået på flere måneder på onsdag. Investorene var fortsatt engstelige for utsiktene for eurosonen, som til slutt veide den lokale valutaen.

De nasjonale lederne begynte å føle varmen over EUs vanskeligheter med utrullingen av koronavirusvaksinasjonsprogrammene, som i økende grad blir sett på som overforsiktige og skjemmet av feil, feilberegninger og smertefullt sakte å utvikle seg. Angela Merkel og Emmanuel Macron følte behovet for å eksplisitt forsvare EU-tilnærmingen denne uken, ettersom antallet vaksinasjoner fortsetter å ligge bak land som Israel, Storbritannia og USA. Tysklands kansler Merkel sa at selv om andre vaksinerte raskere, var EUs tregere, men kollektive strategi det riktige valget. Den franske presidenten sa også at fremgangen kan virke treg sammenlignet med land som hadde gjort andre ordninger, men han sa at han sammen med Tyskland ville forsvare den strategien som ble vedtatt av EU.

Den felles valutaen Euro har imidlertid stort sett vært lite tiltalende i det siste, med investorer som har blitt mer nølende med å kjøpe euro, blant bekymringene over koronavirusutsiktene i eurosonen. EU slet med å sikre det lovede antall koronavirus-vaksinedoser, og usikkerheten rundt distribusjonen av vaksiner ser ut til å vare. Som et resultat ble de europeiske økonomiske utsiktene negativt påvirket av koronavirusjitters, og til tross for de sterkere enn forventede PMI-ene i eurosonen, EUR / USD paret fortsatte å avta onsdag.

På datafronten, klokken 12:45 GMT, kom den franske statsbudsjettbalansen for desember inn på -178,1B, mot forrige -176,8B. Kl. 13:15 GMT ble den spanske tjenestens PMI for januar løslatt, noe som indikerer et fall til 41,7, mot forventet 45,1, som veide Euro og la ytterligere til tapene i EUR / USD par. Kl. 13:45 GMT kom PMI for italienske tjenester inn, og viste en økning til 44,7, mot estimert 39,5, noe som økte Euro. Kl. 13:50 GMT ble de franske PMI-tallene for Final Services offentliggjort. De steg til 47,3, mot den anslåtte 46,5, og støttet Euro og begrenset ytterligere tap i EUR / USD par.

Klokken 13:55 GMT ble den tyske PMI-en for endelige tjenester frigitt, fortsatt flat, i tråd med forventningene på 46,7. Klokken 14:00 GMT kom PMI for endelige tjenester fra hele eurosonen for januar, noe som indikerer en økning til 45,4, mot den forventede 45,0, som støttet Euro og begrenset eventuelle ytterligere tap i EUR / USD par.

Klokken 15:00 GMT viste CPI Flash Estimate-tallene for året et fremskritt til 0,9%, mot prognosen på 0,6%, som ga støtte til Euro. Core CPI Flash Estimate for året steg også til 1,4%, mot de forventede 0,9%, noe som økte Euro og begrenset ytterligere tap i EUR / USD-paret. PPI fra hele blokken i desember steg til 0,8%, mot forventet 0,7%, noe som også styrket euroen. I januar steg den italienske Prelim-KPI til 0,5%, mot de anslåtte 0,2%, noe som ga Euro et løft og avkortet ytterligere nedadgående fart i EUR / USD valutapar.

Fra amerikansk side, klokken 18:15 GMT, indikerte ADP Non-Farm Employment Change for januar en økning til 174K, mot de forventede 48K, som støttet den amerikanske dollaren og la ytterligere til tapene i EUR / USD-paret. Klokken 19.45 GMT viste PMI for endelige tjenester for januar en økning til 58,3, mot de forventede 57,4, noe som styrket den amerikanske dollaren, og tilførte mer nedadgående momentum til EUR / USD par. Klokka 20.00 GMT kom ISI Services PMI inn, og viste en økning til 58,7, mot de anslåtte 56,7, støttet den amerikanske dollaren og dratt EUR / USD par lenger ned.

Den amerikanske dollaren har sett en økning i etterspørselen den siste uken, da investorer tilbakekjøper den sikre havnevalutaen, og drar den oppover igjen fra de verste nivåene. De globale bekymringene for koronaviruspandemien, på grunn av fremveksten av nye varianter, økte etterspørselen etter trygt tilfluktssted og støttet den amerikanske dollaren, som til slutt tilførte en ytterligere byrde for EUR / USD parprisene på onsdag.

Daglige tekniske nivåer:

Støtte motstand

1.2005 1.2083

1.1969 1.2125

1.1927 1.2161


Pivot Point: 1.2047

De EUR / USD pair handler med en bearish skjevhet 1.2017, og bryter med støtteområdet 1.2007. På den nedre siden, EUR / USD kan finne sin neste støtte 1.1960 og 1.1930. På den høyere siden forblir motstanden på 1.2050-nivået. La oss vurdere å selge posisjoner under 1.2050-nivået i dag. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector