Evaluering av antall kryptovalutaer i Global Blockchain Domain

Oppgangen til digital valuta har blitt anerkjent de siste par årene på globalt nivå. Med den stadig økende markedsverdien for individuelle kryptovalutaer og de stadig vises nye, der ICOs bryter rekord etter rekord, det samme økosystemet viser tydeligvis ingen tegn til vekstnedgang. Selv den bredere brukerbasen for bitcoin og noen andre store nettverk ser ut til å øke jevnt og trutt, og det er derfor flere og flere bruker BTC for å få tilgang til online kasinoer, ta opp lån og gjøre mange andre ting med det.

Faktisk argumenterer mange for at denne fasen bare er begynnelsen på et enda større press mot hundrevis om ikke tusenvis av digitale valutaer som vil dukke opp i de kommende tiårene. Samtidig har økosystemet så langt ikke kastet eldre kryptovalutaer i noen vesentlig form. Mens det er noen nettverk som sluttet å fungere, klarte ingen av de faktisk å komme seg av banen i utgangspunktet.

For alle andre er det eneste problemet deres markedsverdi – disse kan være store, som bitcoin og ethereum, eller veldig små for mange andre. Men selv for de mindre altcoins er det mange eksempler der en digital valuta raskt og noe uventet tok av.

Alt dette er veldig gunstig for alle som er engasjert i de digitale valutamarkedene, men samtidig er det noen som åpent stiller spørsmålstegn ved om dette mangfoldet av nettverk er veldig bra for den fremtidige utviklingen. I tillegg, på et mindre nivå, hva er styrkene til individuelle digitale valutaer relatert til resten av gruppen? Med andre ord, i dette mangfoldige økosystemet, hvordan kan en digital valuta vurderes på bakgrunn av hele spillefeltet? Noen mener det er en løsning for dette problemet.

Huobi Analyse

Huobi er en kryptokursutveksling basert i Beijing som nylig bestemte seg for å prøve å kvantifisere de blockchain-baserte valutaene ved hjelp av en rekke faktorer. Mekanismen for denne beregningen ble kalt SMARTChain, og den skjedde ved hjelp av industriutviklere og akademikere. Det er ment å bli brukt som en guide som globale investorer kan bruke når de ønsker å lære mer om en eller flere kryptovalutaer. I stedet for bare å bruke historien om nettverksytelse i det monetære domenet, ble SMARTChain laget for å bruke en vitenskapelig måte å evaluere plattformen på..

Akkurat nå er systemet i sin beta-fase, og Huobi-utviklerne planlegger å gi det månedlige oppdateringer for å øke funksjonaliteten ytterligere. En annen sterk drakt av prosjektet kommer fra Tsinghua University. Som et av de mest prestisjefylte universitetene i landet hadde den samme institusjonen sin School of Finance til å lage den matematiske modellen som ble brukt til evalueringen..

Da den var ferdig, brukte modellen fem forskjellige variabler for beregningen. Disse inkluderer relevansen av blockchain-applikasjoner i det virkelige liv, medieoppmerksomhet og dets offentlige oppfatning, handelsvolum, risikoen for inflasjon og troverdighet og til slutt, dens grunnleggende teknologiske design og alle dets relevante funksjoner. Med dette, når systemet var i drift, ble listen over de 20 beste digitale valutaene produsert ved kombinasjonen av evalueringen av disse faktorene. De tre beste stedene tilhører bitcoin, ethereum og interessant, litecoin som det tredje rangerte nettverket. Ripple ble rangert som fjerde, etterfulgt av Ethereum classic.

Huobi mener at dette verktøyet kan gi en veldig særegen og verdifull tjeneste til brukerne, spesielt de som ønsker en langsiktig investering. Men siden den samme plattformen nettopp ble lansert, vil den kommende perioden brukes til å ytterligere oppgradere beregningskapasiteten og måten dataene blir samlet inn. Verktøyets fulle brukervennlighet vil bare fremgå når denne beta-perioden er gått.

Et bredt hav av alternativer

Huobi-analyse berørte selve essensen av debatten vurdert til antall digitale valutaer, og dette er når eller selv om antall nettverk vil bli et problem for investorene. Så lenge det komplekse og mangfoldige tilbudet ikke kommer med en umiddelbar ulempe i handelsarenaen, vil det ikke være noe press på å endre oppsettet.

Akkurat nå er investorer bare opptatt av å finne en digital valuta som kan brukes til å skape fortjeneste enten ved pump og dump eller gjennom noen andre handelsmekanismer. Per nå er det ingen indikasjoner på at de nykommende digitale valutaene gir problemer for handelsmennene, bortsett fra potensielt å trekke prisene på andre kryptovalutaer. Men dette skjer bare i liten grad, så det gir ikke handelsmenn hodepine.

Potensielle problemer som kommer

For øyeblikket er det klart at handelsmenn og investorer kan bruke ting som Huobi-plattformen og andre alternativer for å lage hoder og haler fra en viss kryptovaluta mot hele økosystemet. Etter hvert som tiden går vil disse evalueringsmekanismene sannsynligvis bare forbedres. Imidlertid ligger faren for alle hos de vanlige brukerne.

Det er ikke vanskelig å forestille seg en fremtid der nye digitale valutaer dukker opp hele tiden, men at noen av dem er fullstendig falske, og bare tar sikte på å svindle folk på kort sikt og deretter forsvinne. Selv i dag forblir ordninger som OneCoin tvilsomt lovlige eller autentiske, men de kommende årene kan mange flere av disse komme rundt.


Hvis dette skjer og et stort antall mennesker blir lurt, vil tilbakeslaget bli politisk, som igjen vil omfatte et sterkt regulatorisk press. I dette presset kan hele det juridiske økosystemet med digitale valutaer også bli skadet. Vil gråte er et perfekt eksempel på publikums vilje til å koble sammen ting som denne løsepenger og betalingsmidler som ikke har noe med skaperne å gjøre eller deres hensikt.

Noe veldig likt ville forekomme med kryptovalutaene hvis et stort antall ugyldige nettverk tar folks penger og forsvinner. Dette er grunnen til at det digitale valutadomenet må gjøre en god jobb med å politiere seg selv og ikke være nølende med å påpeke ulovlige ordninger eller de som kan være ondsinnede. I det andre tilfellet kan det brede havet av digitale valutaer bli et drukningssted for mange av dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector