Fidelity øker Crypto Mining-innsatsen ved å piske 100%

Crypto mining ble bare litt mer sentralisert. Forvaltningsselskap for milliarder dollar Fidelity International dobler sin eierandel i kryptogruveselskapet Hut 8 etter at gruveselskapet aksepterte et tilbud midt på natten 23. juni 2020 om å øke investeringsselskapets andel i gruvedriften til mer enn 10%.

Flyttet konsoliderer kryptodrift generelt, siden det meste av prosessen nå håndteres av svært få selskaper.

Hva betyr dette for Bitcoin Mining?

Hvem som helst kan koble seg til Bitcoin-nettverket og starte gruvedrift av kryptovaluta. I det minste var det tilfelle i 2009 da blockchain ble lansert, og det tok veldig lite datakraft for å løse kryptografiske gåter og få kreditt for å gjøre det i Bitcoin-betalinger..

Raskt frem til i dag. Det tar mye mer kraft å bryte Bitcoin, så flertallet av Bitcoin-transaksjoner som er validert på blockchain, blir validert av større gruveselskaper som kan tilby hashing-kraften som kreves for å løse mer komplekse gåter og få de Bitcoin-betalingene. Likevel, uavhengig av omfanget av kryptodrift, kan enkeltbrukere fortsatt kjøpe inn. Så hvorfor er det dårlig for gruvedrift å konsolidere måten Fidelity International sakte gjør?

Det er ille fordi desentraliserte nettverk som Bitcoin trenger å oppnå enighet om å validere transaksjoner sammen som en måte å holde alle ærlige og holde ondsinnede aktører utenfor blockchain. Hvis færre og færre selskaper er ansvarlige for å eie disse crypto mining riggene, hviler ikke beslutningskraften lenger i hendene på mange. Den hviler i de få fås hender. Det er farlig fordi det effektivt skaper en atmosfære av sentralisering i et nettverk som skal være desentralisert og demokratisk. Det skal være tilgjengelig for alle.

Hvordan kan denne konsolideringen være en god ting?

Det er for øyeblikket 17 forskjellige gruvebassenger ansvarlig for flertallet av hashkraften som brukes til å løse transaksjoner i Bitcoin-nettverket. Det faktum at Fidelity International kjøper en større eierandel i Hut8, endrer ikke fundamentalt antall gruvebassenger som styrer nettverket. Videre er det en indikasjon på at større institusjonelle investeringer skjer i kryptovalutaverdenen, noe som faktisk betyr å investere i prisøkningen på Bitcoin, et batterispil på lang sikt.

Derfor kan denne konsolideringen være en god ting. Uansett hvordan Bitcoins tilbud blir svelget over tid, vil virkeligheten mangel alltid skape mer verdi i et gitt marked. Så både spillere og investorer kan gjerne investere og forvente å vinne på lang sikt. Dette er spesielt tilfelle med Bitcoins pris som for tiden beveger seg sidelengs den siste eller to månedene. Store grep som påvirker blockchain på en positiv måte skjer fortsatt, men markedet er i vippemodus akkurat nå.

Gambling på Bitcoin Mining Pools

Å satse på langsiktig suksess for Bitcoin-gruvebassenger kan godt være verdt risikoen. Det er mange selskaper som vil tilby aksjer i gruvebassenger til individuelle brukere. Ingen grunn til å drive et milliard dollar investeringsfond eller folk over millioner av dollar som en privat investor for å bli involvert.

Sammenlignet med å faktisk gå inn på et gamblingnettsted og prøve å doble pengene dine, er det en mye tryggere sjanse å satse på et gruvebasseng for å gi deg fortjeneste over tid. Når det er sagt, er det sannsynligvis ikke så spennende som å plassere et spill, og du kommer ikke til å doble pengene dine om 24 timer.

Flere detaljer om Fidelity International Deal

Her er noen av høydepunktene i avtalen mellom Fidelity International og Hut 8:

  • Fidelity International er et datterselskap eid av Fidelity-investeringer.
  • Hut 8 opererer som et kanadisk selskap.
  • Avtalen er en del av en finansieringsrunde på 8,3 millioner dollar initiert av Hut 8. Fidelity International er ansvarlig for omtrent 75% av investeringen.
  • Hut 8s aksjekurs åpnet til $ 3,35 i april 2018 på Toronto Stock Exchange og var verdt bare $, 50 per aksje ved starten av koronaviruspandemisk markedskrasj i 2020.
  • Fidelity har muligheten til å kjøpe vanlige aksjer for $ 1,80 hver, noe som indikerer at selskapet er bullish på kryptodrift fordi aksjer i Hut 8 for øyeblikket er notert til rundt $ 0,80 hver når dette skrives..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector