Finne investeringssikkerhet ved å forgrene seg til digitale valutaer

Prosessen med investering er alltid en balansegang mellom å oppnå fortjeneste og risikere for mye. Hvis skalaene for denne saldoen tipper mot sikkerhet, vil investoren sitte igjen med noe som ligner på en bankkonto som betaler veldig lite over tid. Hvis skalaene går mer mot risikotaking, kan investoren finne økende inntekter, men også en økende sjanse for å miste mye mer.

Denne prosessen er like gammel som den økonomiske infrastrukturen som tillot investorer å sette penger i bedrifter som til slutt kan betale dem tilbake på en eller annen måte. I den moderne verden er det imidlertid for første gang i historien en ny form for verdi som kan investeres i – digitale valutaer. Med det oppnådde alle i bransjen noe helt nytt og potensielt veldig lukrativt, men samtidig holdt nivået av usikkerhet og en bred mangel på forståelse mange ellers interesserte mennesker borte fra det.

Men nå ser den nåværende tilstanden til denne mentaliteten ut til å endre seg med at flere og flere individer finner noe av et fristed i denne form for investering. Uansett om enkeltpersoner leter etter bitcoin-investering, muligheter for eter eller noe annet, er det klart at penger kommer inn i det digitale valutadomenet, så mange lurer på hva fremtiden for denne investeringstrenden er.

Saken om Michael Novogratz

Michael Novogratz er en hedgefondforvalter som jobbet som rektor i Fortress Investment Group. Nå er formuen hans verdt over en milliard, og nylig gjorde han noen krusninger i finansverdenen da han kunngjorde at han investerte 10% av hele sin nettoverdi i kryptokurver. Denne kunngjøringen kom mens han snakket på et forum ved Harvard Business School, hvor han også diskuterte sitt syn på de blockchain-baserte digitale valutaene..

Novogratz uttalte at investeringen hans dekket både bitcoin og eter, og la til at investeringen i det minste så langt representerer noe av det beste han gjorde i livet hans. I et intervju med CNN forklarte han hvordan han kjøpte eter når prisen kun var $ 1, og at han kom til beslutningen om å kjøpe etter at han hadde blitt imponert over grunnleggeren av denne digitale for tiden, Vitalik Buterin. Møtet deres var uformelt, over et middagsfest, men Buterin klarte likevel å overtale Novogratz til å legge penger i sin nye satsing.

Nå er prisen på eter over $ 40, noe som betyr at en 40-fold investering ble gjort av Novogratz. Samtidig er dette ikke en avvik i hans profesjonelle liv. I løpet av sin tid i Fortress Investment Group ble det investert 150 millioner dollar i et hedgefond kalt Pantera Capital, som er et blockchain-investeringsselskap.

Dette skjedde mens Novogratz var ved roret i 2014, bare kort tid etter styrten forårsaket av den sviktende Mt. Gox i 2013. Dette viser at mannen hadde både vilje til å risikere på digitale valutaer og fremsyn for å se forbi de da gjeldende problemene.

Nå viste Novogratz offentlig at han tror på begrepet digitale valutaer så mye at en stor del av formuen hans, som betyr over $ 100 millioner, er i form av noe kryptovaluta. Når det gjelder singler til finanssamfunnet, er denne vanskelig å gå glipp av.

Kjøp digitale valutaer?

Novogratz foreslo faktisk ikke noen å gå og kjøpe digital valuta, men hans personlige sak er en klar uttalelse om dette problemet. Samtidig er han ikke en isolert stemme når det gjelder å fremme digital valutainvestering og eierskap, spesielt når det gjelder bitcoin. Som den største representanten for denne gruppen er bitcoin regelmessig ansatt av vanlige borgere over hele verden for ting som vanlige kjøp, besøk online kasinoer, ta opp lån, og mye mer.

Det var derfor mange velstående individer begynte å kjøpe bitcoin så langt tilbake som 2015 da de dystre spådommene om dens død ikke ble realisert. Naturligvis er omfanget av disse investeringene vanskelig å måle fordi mange ikke er like rettferdige som Novogratz. Dataene som ble offentliggjort viste likevel at trenden vokser.

En av de største løftene til det var de kinesiske yuan-devalueringene som presset hardt på de lokale investorene. I panikken som begynte da denne prosessen startet, fant mange i det minste en delvis tilflukt i BTC. Mange av disse investeringene var bare midler for å unngå den kinesiske begrensningen av valutaveksling, men mange andre holdt fortsatt tak i BTC selv når stormen hadde passert.

En selvmatende syklus

Nå, to år senere, er det ingen trender som peker på at dette kan ha vært en negativ beslutning for noen. Selv om det absolutt er individuelle historier om noen spesielle problemer som enkeltpersoner har opplevd, virker BTC generelt som et gyldig alternativ for investorer som ønsker en diversifisering av porteføljen. Interessant nok er det også en av de viktigste tingene bitcoin-nettverket eller et annet digitalt valutasystem krever for brukeroppkjøp.


Mens mange grupper allerede er kjent med digitale valutaer og ansetter dem regelmessig, for eksempel, online e-sport samfunn og så videre, de fleste har bare grunne kunnskaper om det samme domenet. Men dette kan endres radikalt hvis folk som Novogratz går ut og gir tall om sine egne investeringer i bitcoin og ethereum.

Dette er bra for samfunnet ikke fordi det bare validerer, men fordi det gir klare eksempler på hvordan en person kan gå om å investere i dette feltet. Naturligvis er dette mindre relevant for sluttbrukerne fordi budskapets fokus er de som kan investere store summer i disse nettverkene, men de er avgjørende for fremtiden til enhver digital valuta..

Etter hvert som mengden fiat-penger som blir plassert i det digitale valutadomenet stiger, vil mulighetene for utviklingen også øke. Samtidig vil investorene definitivt få en trygg havn for en del av porteføljen som ikke lett vil svinge og svinge sammen med resten av tradisjonelle omsettelige verdier..

I mange scenarier kan det å ha denne typen diversifisering bety forskjellen mellom et katastrofalt tap og de som er mer enn håndterbare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector