Forex-signaler Amerikansk økt kort 15. oktober – Inntjeningen begynner å svekkes i Storbritannia, Kina vil at USA skal fjerne alle tariffer

Storbritannias økonomi har blitt rammet av Brexit og den svekkede globale økonomien, som kommer som et resultat av handelskrigen, samt fra den monetære innstrammingen som store sentralbanker har gjort de siste årene, særlig FED. Produksjon, konstruksjon, industriproduksjon osv. Har falt i lavkonjunktur. Selv om visse aspekter av økonomien har holdt seg godt, som inflasjon, inntjening og sysselsetting. Men de siste ukene har disse aspektene også begynt å svekkes. Inflasjonen ble mykere i september som forrige ukes rapport viste, mens i dag ledigheten tikket høyere og inntektene ble avkjølt.

Selv om GBP ikke hadde noe imot det, da det fortsetter å klatre på positiv følelse rundt Brexit. Brexit-avtalen er ikke ferdig ennå, men håpet forblir forhøyet som har holdt seg GBP / USD bullish de siste dagene. Avtalen mellom USA og Kina er ikke ferdig ennå, men de er ganske nærme å avslutte fase 1-avtalen. Selv om Kina sa i dag at de kanskje ikke kunne kjøpe $ 50 milliarder dollar av amerikanske landbruksprodukter årlig, med mindre USA fjerner alle tollsatser. Trump vil ikke like det, men det er ikke som om det er et offisielt krav. Så fase 1-avtalen vil snart bli signert, antar jeg.

Den europeiske sesjonen

 • EU ønsker en Brexit-avtale, men ikke til enhver pris – Frankrikes europeiske statsminister Amélie de Montchalin kom med noen kommentarer i morges og sa at vi søker en Brexit-avtale, men ikke til enhver pris. Tre saker gjenstår for Frankrike, den irske grensen, det indre markedet og fremtidige bånd med Storbritannia. Alle disse må være rettferdige. Håper at en Brexit-avtale er mulig, men det må være en balansert avtale.
 • FEDs Bullard antyder ikke ytterligere hastighetsnedskæringer snart – St Louis FED-president James Bullard er det mest dumme FED-medlemmet. Han snakket i London for en stund siden og kom med noen duggkommentarer, som du forventer av ham. Han ser risikoen for at inflasjonen holder seg for lav og risikoen for skarpere økonomisk nedgang enn forventet. Beslutninger om fremtidige kutt vil være møte-for-møte. Handelspolitiske usikkerhetsfaktorer i beregningen. Nylig inversjon av rentekurve var et advarselstegn. Kan reversere rentenedsettelser (i renteøkninger) i 2020, 2021 hvis økonomien forbedres igjen (Damn, Bullard antyder renteøkninger). Selv om null satser, fremover veiledning, er QE fremdeles i lekeboken for “vanlig resesjon”.
 • UK Employment Report – Sysselsettingsrapporten fra Storbritannia ble utgitt i morges. Arbeidsledigheten har tikket høyere til 3,9% igjen, mot å forbli uendret på 3,8% forventet. Sysselsettingsendringen var -56 000 mot forventet 26 000, ned fra 31 000 tidligere. September endret arbeidsledighetskrav på 21,1k. Det forrige tallet var på 28,2k, men ble revidert til 16,3k.
 • Storbritannias resultatrapport – UKs gjennomsnittlige ukentlige inntjening ble også mykere og tapte to poeng, og falt til 3,8% mot 4,0% 3m / år forventet. Det forrige tallet ble revidert et kryss lavere til 3,9% fra 4,0%. Gjennomsnittlig ukentlig inntekt eksklusive bonuser derimot, tikket høyere til 3,8% fra 3,7% 3m / år forventet. Forrige lesing ble revidert til 3,9% fra 3,8%.
 • Kina støtter den delvise avtalen, men har forespørsler – Kommentarer fra det kinesiske utenriksdepartementet i dag, som antyder at uttalelsen som ble utgitt fra USA om delvis handelsavtale er nøyaktig. Det er ingen forskjell med USA om handelsavtale. Men, rapporterte Bloomberg at Kina vil at USA skal fjerne alle tollsatser, siden de vil slite med å kjøpe amerikanske landbruksprodukter på 50 dollar. Selv om det ikke er en offisiell forespørsel per nå.

Den amerikanske sesjonen

 • Tyske myndigheter reviderer BNP-vekstprognoser lavere – Reuters rapporterer om denne saken for en stund siden. I følge kildene ser den tyske regjeringen fortsatt BNP-veksten i 2019 på 0,5%, noe som er mye lavere enn de opprinnelige estimatene da året startet, og den senker prognosen for 2020 til 1,0% fra 1,5% tidligere..
 • BOE’s Vlieghe Hinting at Monetary Stimulus – BOE’s Vlieghe sa for en stund siden at det vil være nødvendig med økonomisk stimulans hvis Brexit-usikkerhet blir forankret. Økonomisk slakk i Storbritannia øker igjen, de globale utsiktene har forverret seg siden juli. Han ser risikoen for at pengepolitikken går tom for ammunisjon.
 • Kanadisk eksisterende hjemmesalg – Det kanadiske boligmarkedet har tatt seg opp i det meste av landet de siste månedene, men Vancouver fortsetter å slite. I august så vi en økning på 1,4% i eksisterende boligsalg, og i dag ble tallet for september estimert til 2,0%. Men den savnet forventningene, og økte med bare 0,6%, noe som ikke er et godt tegn.

Trades in Sight

Bullish USD / JPY

 • Trenden er bullish
 • Den nedre tilbaketrekningen er fullført på H1-diagrammet
 • De 20 SMA-ene har blitt til støtte på H4-diagrammet
 • Den forrige lysestaken peker opp

De 20 SMA gjør en god jobb som støtte i dag

USD / JPY ble bullish i forrige uke da sentimentet ble bedre i finansmarkedene på positive kommentarer angående Brexit og handelsforhandlingene mellom USA og Kina. Vi så prisen gå tilbake i går og igjen i dag etter kommentarer fra Kina om at det ønsker mer tid til å forhandle, men selgerne kunne ikke presse for lavt, så presset forblir på oppsiden. Vi er forresten lenge på dette paret. I dag ble de 20 SMA (grå) til støtte for dette paret, og prisen spratt høyere enn det glidende gjennomsnittet. Den forrige H4-lysestaken lukket som en pin over 20 SMA, som er et bullish signal, og den nåværende lysestaken begynner å se bullish ut når USD / JPY klatrer høyere.

For å konkludere

Følelsen er fortsatt positiv i finansmarkedene i dag, ettersom trygge havner har blitt baisse igjen. Men råvaredollar glir fortsatt, noe som betyr at vi gjennomgår en fase med USD-styrke akkurat nå. La oss se hvor lenge dette kan fortsette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector