Forex-signaler Amerikansk økt kort, 17. desember – USD Endelig finner det noen etterspørsel, GBP blir tøff på Brexit Jitters

Nylig har markeder vært fokusert på valg i Storbritannia og handelsavtale mellom USA og Kina. Disse to sakene fikk svar sent i forrige uke, etter at de britiske konservative vant et sterkt flertall i parlamentet, mens USA og Kina aksepterte fase 1-avtalen, noe som forbedret følelsen betydelig i forrige uke. Trygge havner ble bearish, med USD / JPY økende høyere, mens risikovillige eiendeler ble bullish. Men sentimentet bleknet etter hvert etter at oppmerksomheten flyttet i det som kommer videre.

Fase en avtale er fullført og vil være offisiell snart etter at begge sider har signert den, men det er bare en landbruksavtale som ikke vil endre seg mye når det gjelder kinesiske kjøp fra USA, fra dagens nivå. Den takler ikke IP-tyveri og tvungen teknologioverføring, som er hovedspørsmålene.

I Storbritannia hadde Tories en ren seier på torsdag, men nå kommer den vanskelige delen, siden Boris Johnson ikke har en kompakt gruppe. Selv om hovedspørsmålet nå er handelsavtalen med EU, som må nås innen utgangen av neste år, ellers vil det bare være en no deal Brexit, med Storbritannia som krasjer ut. Det vil være vanskelig, og GBP har gitt opp det meste av gevinsten etter valget. USD finner derimot noe etterspørsel, ettersom handelsmenn er usikre på om de skal kjøre for trygge havner eller fortsette å bide på risikovermidler.

Den europeiske sesjonen

 • UK gjennomsnittlig inntjeningsindeks – Inntjeningen har vært ganske sterk i Storbritannia, toppet 4.% i juli, men den har blitt mykere de siste to månedene, og falt til 3,6% i september, som ble revidert til 3,7% i dag. Dagens rapport var for oktober. det var forventet en nedgang til 3,4%, men inntjeningen svekket seg ytterligere til 3,2%, noe som viser at inntjeningen har en negativ innvirkning fra den bremsende økonomien. Den britiske endringen av kravantall økte til 28,8 tusen mot prognosen på 21,2 tusen. På den annen side klarte ledigheten å prestere bedre ved å falle til 3,8% mot 3,9% prognose.
 • ECBs Rehn godtar inflasjon er ganske svak – ECBs styremedlem, Olli Rehn, snakket tidligere og sa at inflasjonen virkelig er dempet i Europa. Inflasjonen faller klart under ECB-målet de neste årene. ECB har kontinuerlig overvåket alle bivirkninger av negative renter. Konvensjonelle og ukonvensjonelle pengepolitiske tiltak har samlet sett hatt en tydelig positiv effekt på økonomien og i å takle faren for deflasjon..
 • No More Rate Cuts Soon for RBA’s Harper – Styremedlem i RBA, Ian Harper, sa til WSJ tidlig i morges at det å haster med å kutte ratere videre kunne ha risikert å overstimulere økonomien. Forsinkelser i pengepolitikken har alltid vært lange og varierende. I dette miljøet vil du ikke hoppe over pistolen (med flere hastighetsreduksjoner). Du vil ikke være på et sted hvor du er overstimulert. Mye av det vi ser er indusert globalt. Referatet viste at RBA er forberedt på å kutte igjen om nødvendig. Spørsmålet er, er det nødvendig? Jeg antar at det ikke er akkurat nå.
 • Ingen flere Brexit-utvidelser for Storbritannia – Talsmann for Storbritannias statsminister, James Slack, og han bekreftet at det ikke vil være flere Brexit-utvidelser. Slack sa at valgmanifestet var eksplisitt ved å utelukke enhver forlengelse av overgangsperioden. Regjeringen ønsker å begynne å forhandle om fremtidig handelsforhold så snart som mulig. Ønsker et nytt forhold til EU skal være klart til å starte innen januar 2021. Under alle omstendigheter forlater vi EUs tollunion og det indre marked.
 • Fitch er ikke så trygg på handelsavtalen – Rangeringsbyrået Fitch sa at handelsspenningene mellom USA og Kina har blitt lettere, men ennå ikke løst. nedenfor er noen av deres viktigste kommentarer:
 • Handelsspenningen mellom USA og Kina er fortsatt høy
 • Fornyet opptrapping er fortsatt en betydelig risiko
 • Regner med at Kinas økonomi vil vokse med nærmere 6% i 2020
 • Kinas økonomiske vekst vil støtte globale økonomiske utsikter
 • Det vil bidra til å stabilisere den globale veksten neste år
 • Sier at trenden i Kinas innenlandske etterspørsel kan ytterligere komplisere arbeidet med å øke importen fra USA

Den amerikanske sesjonen

 • ECB fortsetter å tigge EU-regjeringer om å øke de finanspolitiske utgiftene – Det europeiske sentralbankmedlem Kazimir, sa for en stund siden at det er behov for bedre samordning av finans- og pengepolitikken. Kazimir la også til at han er bekymret for at med mindre blokken bruker alle disse verktøyene riktig, vil det ikke se noen betydelig strukturell gjenoppretting snart.
 • FEDs Kaplan Feeling Optimistic on Employment – Dallas FED-president snakket tidligere i New York og sa at vi er på eller har full ansettelse, det er ikke mye slakk igjen. Regner med at økonomien vil vokse med ca 2% neste år, og at inflasjonstrykket forblir dempet. Makt har skiftet fra selgere av varer til kjøper, noe som gjør det vanskelig for bedrifter å overføre høyere kostnader. Vi kan drive en strammere arbeidsstyrke enn vi har historisk uten prispress. Teknisk aktivert forstyrrelse begrenser priskraften til virksomheten
 • USA vil fokusere på handelsavtale med Storbritannia nå – Lighthizer sa på Fox Business tidligere at handelsavtale mellom USA og Storbritannia er en prioritet. Han forventer at det amerikanske landbrukssalget til Kina vil dobles. Fase en av Kina-avtalen kan fullbyrdes. Kan ikke få det globale karakterunderskuddet uten å redusere handelsunderskuddet med Europa. Vi har et grunnleggende handelsproblem med Europa, vi må finne måter å selge flere varer til EU.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD En gang til

 • Trenden har vært bullish i omtrent 2 måneder
 • Den nedre tilbaketrekningen er fullført
 • 50 SMA gir støtte

50 SMA yter støtte i dag

NZD / USD har vært bullish i mer enn to måneder. Følelsen forbedret seg i finansmarkedene i september, etter at USA og Kina ringte ned tonene etter en opphetet sommer. I oktober forbedret følelsen seg ytterligere etter kommentarer om fase 1-avtalen. Glidende gjennomsnitt har gjort en god jobb med å støtte dette paret under tilbakeslag, og dermed presset trenden høyere på større tidsrammer, som for eksempel daglige og H4-diagrammer. Selv om de også har hjulpet kjøpere på H1-diagrammet, som du kan se fra diagrammet ovenfor.

Vi har sett NZD / USD reversere høyere på 50 SMA (gul), 100 SMA (grønn) og tidligere denne uken på 200 SMA (lilla). sent i forrige uke forbedret situasjonen seg ytterligere for risikovillige eiendeler etter at Donald Trump signerte fase 1-avtalen, og NZD steg høyere. Men vi hørte noen rykter tidligere i forrige uke, som sa at det betydde at de bare utsatte desembertariffene. Så følelsen ble bulket litt, og dette paret trakk seg tilbake lavere. Men vi bestemte oss for å kjøpe tilbaketrekningen, etter at Trump og Kina bekreftet avtalen. Vi så et tilbakeslag lavere igjen i dag, men 50 SMA holdt som støtte på H4-diagrammet, og kjøpere presser høyere derfra nå, så vi er fortsatt lenge på dette paret.

For å konkludere

Sentimentet ble bulket i går, men det fortsatte å forbli litt positivt etter fase 1-avtalen og den klare Tory-seieren i forrige uke. Men situasjonen for neste år er fremdeles usikker med hensyn til handel og politikk, så optimismen de siste dagene har erodert nå, og handelsmenn er fortsatt usikre på om de skal løpe for sikkerhet mot trygge havner eller satse på risikovermidler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector