Forex-signaler Amerikansk sesjon Kort, 1. november – USD Finn litt avlastning etter en anstendig sysselsettingsrapport

USD har blitt ganske bearish denne måneden. Det har vært bullish i mer enn et år siden handelsmenn ikke hadde noe å henvende seg til, med de fleste store økonomier i verden på vei mot stagnasjon. Men den amerikanske økonomien har svekket seg betydelig de siste månedene, og forrige måneds ISM-produksjonsrapport snudde USD bearish, siden den viste at denne sektoren falt dypere i sammentrekning i september. Den delvise handelsavtalen mellom USA og Kina bidro også til følelsen i finansmarkedene og dreide de fleste risikovalutaer høyere mot Buck. FED har også ble ganske døv, med svekket inflasjon og avtagende økonomi.

Men sysselsettingsrapporten fra USA som ble utgitt for en stund siden i dag, tegnet et annet bilde. Gjennomsnittlig inntjening vendte tilbake til vekst, og økte med 0,2% i oktober, etter å ha falt flat i september som fjernet noe av frykten. Nye jobber økt mer enn forventet i forrige måned og september ble tallene revidert mye høyere, noe som betyr at sysselsettingen er sterk og på rett spor etter noen myke tall vi så tilbake om sommeren. Ledigheten tikket høyere til 3,6% etter en 2-punkts nedgang i forrige måned, selv om det skyldtes høyere deltakerandel og arbeidsledigheten fortsatt er ganske lav, så denne rapporten i dag var ganske sterk, noe som ga USD litt pustetid når den beveget seg litt høyere etter ansettelsesrapporten.

Den europeiske sesjonen

 • Sveitsisk KPI Inflasjon – Inflasjonen har vært veldig svak i Sveits. KPI (konsumprisindeksen) falt flat på 0,0% i juni, den falt med 0,5% i juli, falt flat igjen i august og falt med 0,1% i september. For oktober forventes dagens rapport å vise at inflasjonen forblir uendret på 0,0% igjen, men KPI savnet forventningene med en nedgang på 0,2%. SNB må se på KPI-tallene nøye.
 • Sveitsisk detaljhandel – Detaljhandel har også vært ganske ustabilt i Sveits. De hadde en betydelig nedgang på 0,7% og 1,7% i april og mai. Salget ble positivt igjen, økte med 0,7% og 1,4% i juni og juli, men gikk ned med 1,4% i august, som ble revidert høyere i dag til -1,0%. dagens rapport forventes å vise en nedgang på 0,7% for september, men den slo forventningene, ble positiv og økte med 0,9%.
 • Kina gir positive kommentarer til handelsavtalen – Det kinesiske utenriksdepartementet kom med noen kommentarer til handelsforhandlingene mellom USA og Kina. De sa at de har opprettholdt nær kontakt med USA på møte mellom Xi og Trump. Kinesiske tjenestemenn la også til at handelskonsultasjoner har gått greit.
 • UK Manufacturing PMI – Den britiske produksjonsrapporten for oktober ble utgitt, og den viste en forbedring fra september. Produksjons-PMI var forventet å krysse lavere til 48,2 poeng fra 49,3 i september, men den slo forventningen til 49,6 poeng. Selv om det er noen anstendig forbedring, forblir produksjonen fortsatt i sammentrekning. Uansett tilskrives denne økningen Brexit-lagring. Oppmålingsfirma Markit bemerker: ”Det underliggende bildet ser enda mørkere ut enn selv disse skuffende overskriftstallene antyder. Det ser ut som om spekteret av usikkerhet vil kaste sin skygge over produksjonen resten av 2019. ” Så Markit har et dårligere syn for denne sektoren, og de har all den innsikten du trenger.
 • USD / JPY til kurs for 100 Ifølge “Mr Yen” – Eisuke Sakakibara, den tidligere japanske visefinansministeren, som også er kjent som ‘Mr. Yen ’, kommenterte inflasjonen i Japan, pengepolitikken fra Bank of Japan, samt Yen. Han ser at inflasjonen forblir svak i lang tid og USD / JPY går mot 100. Her er noen av hans viktigste kommentarer:
 • 2% inflasjon er et mål som Japan aldri kan nå
 • Akkurat nå er det en periode med desinflasjon overalt
 • Selv om Kuroda snakker om 2% mål, tror han ikke virkelig på det
 • USD / JPY bør ligge i området 105 til 110
 • Til slutt vil det gå mot 100 ettersom usikkerhet fortsatt omgir den globale økonomien
 • Sier at den nåværende vekstraten i japansk økonomi er tilstrekkelig

Den amerikanske sesjonen

 • Amerikansk sysselsettingsrapport – Arbeidsledigheten var forventet å krysse høyere til 3,6% etter nedgangen på 2 poeng vi så i forrige måned, og den tikket høyere til 3,6% som forventet i oktober. Endringen i sysselsettingen utenfor gården slo forventningene på 90 000, og økte med 128 000. forrige måned ble også revidert mye høyere, fra 136k til 180k. U6 under sysselsetting tikket også høyere til 7,0% fra 6,9% i september. Deltakelsesfrekvensen tikket høyere til 63,3% mot forventet 63,1% og 63,2% tidligere. Så ledigheten har tikket høyere på grunn av økningen i deltakelsesfrekvensen. Private lønninger økte med 131 000 mot forventet 80 000, mens produksjonsjobber kom på -36 000 mot-55 000 forventet. Dette er en ganske sterk rapport på alle fronter, selv om tegnene til produksjonssektoren ikke er gode.
 • USAs resultatrapport – Inntjeningen økte igjen etter å ha falt flat i september. De flyttet 0,2% høyere MoM, men savnet forventningene på 0,3%. Gjennomsnittlig timeinntekt forble på 3,0% årlig vs + 3,0% forventet. Tidligere gjennomsnittlig timeinntekt YoY var på 2,9%, men ble revidert høyere til 3,0%, så inntjeningen er tilbake på sporet nå.
 • Wilbur Ross føler seg positiv om handelsavtalen – Den amerikanske handelssekretæren, Wilbur Ross, kommenterte for en stund siden og sa at “Phase One” handelsavtale med Kina er i god form. USA er ganske komfortable med avtalen. Han håper å gjenopplive datoen for å signere avtalen rundt samme tidsramme som APEC-tidsplanen. Fed-rentenedsettelse vil være bra for boligsektoren
 • US ISM Manufacturing Report – Den amerikanske ISM-produksjonsrapporten tok et dypere dykk i forrige måned, og manglet forventningene om en retur til ekspansjonen og falt i stedet dypere i sammentrekning. Denne måneden forventes ISM-produksjonen å forbedre seg til 49,0 poeng. Den amerikanske ISM-produksjonsrapporten er utgitt, og til tross for forbedring gikk den glipp av forventningene igjen, og kom på 48,3 poeng, mot 49 forventet. Sysselsettingen økte også til 47,7 poeng fra 46,3 tidligere. Prisene betalt falt til 45,5 poeng fra 49,7 tidligere, nye ordrer økte til 49,1 poeng fra 47,3 i september.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD En gang til

 • Trenden har blitt bullish
 • Gjenkjøringen er fullført på H1-diagrammet
 • De 20 SMA-ene har blitt støtte i H1-diagrammet
 • Grunnleggende peker opp

20 SMA gir solid støtte for dette paret i dag

NZD / USD har vært bearish i lang tid, men det ble høyere i den tredje uken i denne måneden etter kommentarer om at USA og Kina nådde en delvis handelsavtale. Som et resultat klatret dette paret rundt 200 punkter høyere. Selv om det trakk seg tilbake i forrige uke, men den bullish trenden gjenopptok igjen denne uken. Deretter så vi en økning i går etter Powells pressekonferanse på onsdag, etter at USD ble bearish. I går fant dette paret støtte på 200 SMA på H4-diagrammet, i dag er det 20 SMA (grå) på H1-tidsrammen som gjør den jobben. Prisen gikk tilbake til det glidende gjennomsnittet tidligere i dag etter den sterke amerikanske sysselsettingsrapporten, men den sprang av 20 SMA igjen, så vi har en bullish bias for dette paret.

For å konkludere

USD har blitt ganske bearish igjen denne uken, men den fant endelig støtte i dag etter den anstendige sysselsettingsrapporten. Men ISM-produksjonsrapporten ble fortsatt ganske svak, og til tross for forbedring litt fra september, forblir denne sektoren fortsatt i sammentrekning. USD har blitt bearish igjen etter dette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector