Forex-signaler Amerikansk sesjon Kort, 12. desember – Markeder som fortsatt handler med FED og UK-valg, siden ECB og SNB ikke ga noe nytt i dag

Denne uken har markedene vært ganske stille, med en skjevhet mot sikre havner, noe som viser liten usikkerhet blant handelsmenn. Dette er et resultat av den øredøvende stillheten fra USA og Kina om handel, mens noen handelsmenn forventet at fase 1-avtalen skulle komme i live i morgen, som Bloomberg foreslo. Det er fortsatt tid til i morgen, men handelsmennene er fortsatt forsiktige. De venter også på at store sentralbanker skal holde møtet denne midten av uken. FED holdt rentene uendret i går, men styreleder Powell sa at de ikke vil begynne å øke rentene før de ser jevn inflasjon. Det kan ta litt tid, så USD ble bearish etter det og fortsetter å være bearish i dag.

I dag holdt den sveitsiske nasjonalbanken sitt møte også, før Den europeiske sentralbanken. De tilbød ikke noe nytt, og de truet ikke med inngripen i CHF, noe som ville ha indusert en viss volatilitet, så ingen prishandling fra dem. En lignende situasjon skjedde i Euro etter ECB-møtet og pressekonferansen. Den nye presidenten, Christine Lagarde sa også det inflasjonen må være nær 2% for dem å vurdere å avslutte QE-programmet og øke renten. I tillegg er markedene også fokusert på det britiske valget, så inntil resultatene begynner å komme ut, vil markedene forbli ganske stille.

Den europeiske sesjonen

 • Eurosone oktober industriell produksjon – Industriproduksjonen i oktober var på -0,5% mot -0,5% forventet. Prior stod på + 0,1%, men ble revidert lavere til -0,1%. Industriell produksjon WDA YoY camre litt bedre enn forventningene på -2,2% mot -2,4% forventet. Den forrige måneden sto på -1,7%, men ble revidert til -1,8%.
 • SNB’s Jordan Speaking – SNB-styreleder Jordan sa etter møtet at sveitsisk inflasjon ville bli negativ hvis vi strammet inn pengepolitikken. Sveitsiske økonomiske forhold taler for en videreføring av dagens pengepolitikk, rentedifferansen er fortsatt en veldig viktig faktor for valutakurser. Derfor må vi ta internasjonale forhold i betraktning. Negative priser vil forbli så lenge det er nødvendig. Vi har ingen interesse i å holde negative renter hvis de ikke er nødvendige, og vil endre politikkens holdning hvis inflasjonsutsiktene endres.
 • ECB-rentebeslutning – ECB holdt rentene på vent som forventet til 0,0% og innskuddsrente på -0,50%. Uttalelsen sier at rentene skal forbli på nåværende eller lavere nivåer til inflasjonsutsiktene konvergerer til et nivå som er tilstrekkelig nær, men under 2%. Vel, det kommer til å være en lang tid frem til da, noe som skal holde Euro bearish. Obligasjonskjøp fortsetter til kort tid før rentene økes. ECB forventer at QE vil løpe så lenge det er nødvendig for å styrke imøtekommende renteeffekter.

Den amerikanske sesjonen

 • Den europeiske sentralbankens pressekonferanse – Den nye ECB-presidenten Lagarde sa at noen innledende tegn på stabilisering i vekstnedgangen. Innkommende data viser til fortsatt dempet inflasjonstrykk. Svært imøtekommende politikk fremdeles nødvendig. Vi er klare til å justere alle instrumentene etter behov. Enklere lånevilkår for bedrifter og husholdninger vil støtte utvidelsen av euroområdet, den løpende oppbyggingen av det innenlandske prispresset og dermed den robuste konvergensen av inflasjonen til vårt mellomfristede mål. 
 • ECB reviderer prognoser for vekst og inflasjon – Den europeiske sentralbanken ga ut revisjonene for BNP-vekst og inflasjon for dette året og 2020. Vekstprognoser fra ECB:
 • 2019 1,2% mot 1,1% tidligere
 • 2020 1,1% mot 1,2% tidligere
 • 2021 1,4% mot 1,4% tidligere
 • 2020 1,4% (første prognose for 2022)
 • Amerikansk PPPI-rapport – Produsentprisindeksen (PPI) fra USA ble utgitt for en stund siden, med overskriften PPI som manglet forventninger på 0,2% og i stedet falt med 0,2%, etter en økning på 0,3% forrige måned. Core PPi savnet også forventningene på 0,2%, og falt flat på 0,0%.
 • Trades in Sight

  Bullish AUD / USD

  • Trenden har vært gunstig i omtrent 2 måneder
  • Den nedre tilbaketrekningen er fullført
  • 100 SMA ga solid støtte på H4-diagrammet
  • Det bullish reverserende mønsteret fungerte bra

  Kjøpere kom inn på 100 SMA i dag

  AUD / USD gjorde en bullish reversering i begynnelsen av oktober, som så ut som en annen sporing høyere før selgerne presset lenger under. Selgerne kom tilbake og snudde prisen lavere, men de klarte ikke å lage nye nedturer i november, noe som betyr at trenden fortsatt er bullish. Dette paret trakk seg tilbake lavere tidligere denne uken, men tilbakegangen stoppet rett ved 100 SMA (grønn) som ble til solid støtte for dette paret. Et bullish reverserende kartmønster ble dannet over det, med et par doji / hammer lysestaker, og det motsatte skjedde etter det. nå er kjøpere i kontroll igjen.

  For å konkludere

  Så markedene er alle fokusert på valg i Storbritannia nå, men prisaksjonen fra FEDs kommentarer i går har også spilt inn i dag, ettersom USD fortsetter å synke. SNB og ECB sa også at de ikke vil tenke på økningstakster før inflasjonen øker, noe som vil ta lang tid, men handelsmenn forventet dette fra dem, så Euro og CHF har ikke reagert.

   

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector