Forex-signaler Amerikansk sesjon Kort, 13. august – Blandede økonomiske data i dag som holder markedene forvirret

De økonomiske dataene har blitt svakere over hele kloden, spesielt de siste månedene. I dag hadde vi ganske mange viktige økonomiske rapporter som ble utgitt, og de viste økt svakhet, men vi så også noen anstendige tall i dag. Det startet med UK ansettelse og inntjeningsrapport. Ledigheten tikket høyere, men den er fortsatt på et anstendig nivå, mens inntektene hoppet høyere nok en gang med tre poeng i juni, etter hoppet vi så i mai. Så, dataene fra Storbritannia i dag var ganske positive.

Men vi kan ikke si det for eurosonen. De ZEW økonomisk følelse fra Tyskland og eurosonen har vært negativ i noen måneder, og i dag dykket den videre i det negative territoriet. Begge tallene fra eurosonen og Tyskland viste at følelsen har falt til det laveste nivået siden 2011, noe som betyr at begge økonomiene kan komme i resesjon nå. Den tyske BNP-rapporten forventes å vise en sammentrekning for 2. kvartal i morgen, men Q3 ser heller ikke så bra ut så langt, så en lavkonjunktur er godt i kortene. Inflasjonsrapporten fra USA var imponerende, og begge deler, overskudd og kjerne-KPI økte med 0,3% i forrige måned, men inntjeningen ga også en stor avmatning, så handelsmenn ble klø på hodet etter det.

Den europeiske sesjonen

 • UK Employment Report – Sysselsettingsrapporten som ble utgitt i morges viste at arbeidsledigheten steg høyere, men til 3,9% fra 3,8% tidligere. Sysselsettingsendringen kom også over forventningene på 115 000 mot forventet 60 000, mens endring i arbeidsløse krav på juli kom på 28 0 000 mot 42 000 forventet. Det forrige tallet sto på 38,0 k, men ble revidert lavere til 31,4 k. Så denne rapporten er mer positiv enn negativ.
 • Storbritannias resultatrapport – Inntjeningsrapporten var enda bedre enn sysselsettingsrapporten. Inntjeningen økte til 3,7% 3MoY som forventet i juni, opp fra 3,4% i mai, mens mai ble revidert høyere til + 3,5% fra 3,4% tidligere. Gjennomsnittlig ukentlig inntekt (unntatt bonuser) var også imponerende. kommer på 3,9% fra forventet 3,8% 3m / år, opp fra 3,6% tidligere. Dette er noen virkelig solide tall for inntjeningen.
 • Den økonomiske følelsen ble negativ for noen måneder tilbake. Tidligere i dag ble den økonomiske følelsen for Tyskland og eurosonen frigjort, og følelsen forverret seg ytterligere. Her er tallene:
 • Tysk ZEW økonomisk følelse Nåværende -13,5 mot -6,3 forventet
 • Forrige -1.1
 • Tysk ZEW økonomisk følelse Forventninger -44,1 mot -28,0 forventet
 • Før -24,5
 • Eurosone ZEW økonomisk sentiment Forventninger -43.6
 • Før -20.3
 • Kina sverger til ikke å ha rørt yuanen – En PBOC-tjenestemann kom med noen kommentarer til yuanen, via Reuters. Han sa at den kinesiske yuanen er på et passende nivå for tiden. Yuan-trekk fører ikke nødvendigvis til uordnede bevegelser i kapitalstrømmene. Vi er sjokkerte over at USA har merket Kina som en ‘valutamanipulator’.
 • Den amerikanske sesjonen

  • USAs inflasjonsrapport – USAs inflasjonsrapport ble utgitt for en stund siden, og det så ut som den lente seg på den positive siden igjen, etter den positive rapporten i forrige måned. Overordnet KPI økte med 0,3% som forventet i juli. Men kjerne-KPI slo forventningene på 0,2%, og i stedet økte den med 0,3% forrige måned. US YoY CPI tikket høyere til 1,8% mot forventet 1,7%, opp fra 1,6% i juni. Core YoY CPI eksklusive mat og energi tikket også høyere til 2,2% mot + 2,1% forventet.
  • USAs resultatrapport – Inflasjonstallene var ganske gode, men inntjeningen er ikke like stor. Virkelig gjennomsnittlig timeinntekt flyttet lavere til 1,3% år fra 1,5% tidligere. Den reelle gjennomsnittlige ukentlige inntekten gikk ned til bare 0,8% året før fra 1,2% tidligere.
  • Trump Tweeting på Tariffer – Donald Trump ga ut en ny tweet om handel og toll for en stund siden. “Gjennom massiv devaluering av valutaen deres og pumping av enorme summer inn i systemet deres, er de titalls milliarder dollar som USA mottar, en gave fra Kina. Prisene ikke opp, ingen inflasjon. Bønder som får mer enn Kina, vil bruke. Fake News vil ikke rapportere! ”

  Trades in Sight

  Bearish NZD / USD

  • Trenden er bearish
  • Tilbaketrekningen høyere ser ut til å være over nå
  • MAs gir motstand

  Trenden er fortsatt bearish til tross for det siste hoppet

  NZD / USD har vært bearish i tre uker, og nedturen har økt tempoet etter hvert som tiden går. Glidende gjennomsnitt har gjort en god jobb som motstand i løpet av denne tiden, og presset prisen lavere. Selv om vi ser et hopp nå etter rykter om at Kina og USA kan ha et nytt møte / samtale snart for å presse videre med handelsforhandlingene. Prisen har klatret høyere, men den finner motstand på 50 og 100 SMAer akkurat nå, noe som virker som et bra sted å gå kort med strømmen.

  For å konkludere

  De økonomiske dataene var litt blandede i dag, og markedene handlet i stramme områder. Men de synkroniserte kommentarene fra USA og Kina akkurat nå for flere samtaler i de kommende ukene og en forsinkelse i de siste tariffene fra USA. Dette er positive nyheter, og det har forbedret følelsen umiddelbart i finansmarkedene.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector