Forex-signaler Amerikansk sesjon Kort 6. august – Følelsen forbedres etter positive økonomiske tall i dag

Følelsen ble ganske negativ sist torsdag etter at Donald Trump twitret om ekstra toll på kinesisk import. Kina har hevdet at det har holdt løfter om å kjøpe amerikanske landbruksprodukter, men vi vet at det var et fall i handelssamtalene forrige uke som fant sted i Kina, så handelskrigen er i gang igjen. Stemningen i finansmarkedene forverret seg etter disse tweets, som har sendt risikovillige eiendeler til å tumle lavere, mens trygge havner har gått absolutt opp de siste dagene. Gull laget 6-årige høyder mens USD / JPY falt 400 punkter lavere.

Selv om følelsen i dag ser ut til å ha forbedret seg ettersom varedollar fortsetter sporet høyere som de startet i går, mens trygge havner trekker seg tilbake, med USD / JPY trekker mer enn 150 punkter høyere i morges under den asiatiske økten. Årsaken til dette har vært de økonomiske dataene som kommer ut av Asia og Tyskland tidlig i dag. Esysselsettingsrapport fra New Zealand var imponerende med ledigheten mistet 3 poeng mens inntjeningsindeksen steg med 0,8% i 2. kvartal. De tyske fabrikkordrene la et fint hopp i juni, men hoveddataene kom fra Japan med gjennomsnittlig inntjening og husholdningens utgifter kom mye bedre ut enn forventet. Det forbedret følelsen, og markedene prøver å bestemme akkurat nå om de vil være i positiv modus eller bli negativ igjen.

Den europeiske sesjonen

 • European Services PMI – Mens produksjonen er i en veldig vanskelig posisjon i Europa, holder tjenestene bedre. Dagens PMI-rapport for Eurozone-tjenester viste at denne sektoren forble uendret i juli mer eller mindre. I Tyskland og Spania, hvor tjenestene har vært sterkest, svekket litt forrige måned, men i Frankrike og Italia forbedret denne sektoren seg, og etterlot Eurosone-tallet der det var forrige måned på 53,2 poeng.
 • PBOC sverger at det ikke manipulerer yuanen – People’s Bank of China, som er sentralbanken, sa i en kommentar tidlig i morges at de motsetter seg beskyldninger fra USA om at de manipulerer valutaen. Siktelse er relatert til unilateralisme og proteksjonisme som alvorlig skader globale regler. Yuan-valutakursen bestemmes av markedets tilbud og etterspørsel, og Kina vil ikke delta i konkurransedyktig devaluering. Det er ingen spørsmål om valutamanipulasjon i Kina, og vi vil ikke bruke yuanen som et verktøy for å håndtere handelstvister. USD / CNY hoppet over 7-marken i går. PBOCs nestleder, Chen Yulu la til at Kina aldri har brukt sin valuta som et verktøy for konkurranse. Han håper USA vil løse handelsspaden på en rasjonell måte.
 • FED’s Daly Is Against Aggressive Rate Cuts – San Francisco Fed-president, Mary Daly, kommenterte i morges og sa at aggressive rentenedsettelser ikke var berettiget uten bevis for en sterkere økonomisk nedgang. Den globale veksten motvind begrunnet forrige ukes rentenedsettelse. Handelsusikkerheten har forsterket, noe som kan avkjøle forretningsinvesteringer. Hun ser ikke økonomien på vei inn i en lavkonjunktur, men ser fortsatt motvind fra handel, lavere styringsrenter fra andre sentralbanker kan rettferdiggjøre lavere renter.
 • Noen positive Brexit-kommentarer danner EU – EU-kommisjonen kom med noen kommentarer til Brexit i dag. De sa at EU er åpen for å snakke hvis Storbritannia ønsker å avklare sin holdning til Brexit. Kommisjonen er fortsatt tilgjengelig for Brexit-diskusjoner de neste ukene, mens EU er forberedt på brexit uten avtale, men sier det ikke er det foretrukne alternativet
 • UK Svar til EU – Storbritannias Michael Gove sa tidligere i dag at de er klare og villige til å forhandle om Brexit-avtalen. Vi kan forhandle om en ny avtale, men han er lei seg av EUs nektelse av å forhandle om en.

Den amerikanske sesjonen

 • Trump Tweeting på handel – Den amerikanske presidenten Donald trumf twitret om handel og amerikanske bønder for en stund siden:

  “Som de har lært de siste to årene, vet våre store amerikanske bønder at Kina ikke vil være i stand til å skade dem ved at deres president har stått sammen med dem og gjort det ingen annen president ville gjort – og jeg vil gjøre det igjen neste gang år om nødvendig! ”

  “Store mengder penger fra Kina og andre deler av verden strømmer inn i USA av hensyn til sikkerhet, investering og renter! Vi er i en veldig sterk posisjon. Bedrifter kommer også til USA i stort antall. En vakker ting å se på! ” 

 • FED’s Bullard Speaking – Federal Reserve Bullard fortalte AFP at amerikanske rentesatser er “i riktig nabolag”, og vi vil se på dataene. Han la til at FED ikke burde reagere på “tit-for-tat handelskrig”. Noen positive kommentarer utgjør det mest dumme FED-medlemmet.
 • JOLTS Jobbåpninger – JOLTS ledige stillinger har vært 7.30M-7.40M de siste månedene. I juni kom nye jobber på 7.45M, men ble revidert lavere til 7.37M. I forrige måned kom de på 7,32 millioner, og mangler forventninger på 7,50 millioner. I dag forventes de å komme på 7.34M.

Trades in Sight

Bullish AUD / USD En gang til

 • Trenden er fortsatt ganske bearish
 • Tilbaketrekningen er fullført
 • 20 SMA gir motstand igjen
 • Grunnleggende er bearish for Aussie

 

De 20 SMA reverserer dette paret igjen

AUD / USD ble bearish for to uker siden da USD-kjøperne kom tilbake, og trenden har vært ganske sterk siden den gang. trenden økte ytterligere tempo forrige uke, og i går gjorde det nye nedturer. Men i løpet av de siste sesjonene har nedgangen stoppet, og vi har sett en tilbakesporing høyere finne sted når USD svekkes i den eskalerende handelskrigen. Men retrace er komplett nå med stokastisk nesten overkjøpt og 20 SMA (grå) som gir motstand igjen. Den forrige H4 lysestaken lukket som en doji som er et reverseringssignal. Vi har allerede kort på dette paret fra tidligere, men hvis du savnet den handelen, er dette en flott mulighet til å gå kort.

For å konkludere

Fabrikkordrene hoppet i Tyskland i juni, og det er et positivt tegn for produksjonssektoren i Tyskland og eurosonen, siden denne sektoren er i store problemer. Kanskje dette vil være vendepunktet, men det er fortsatt for tidlig å si fra, siden det bare er en god måned. Vi bør vente på at produksjonsdataene kommer ut denne måneden fra Europa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector