Forex-signaler Amerikansk sesjon Kort, 6. september – Amerikansk sysselsettingsrapport kommer positivt, men USD blir enda mer bearish

Markedene var ganske stille i dag under den europeiske økten, selv om du kunne føle at de trygge havnene fortsatt var under press slik de har vært det meste av uken. Følelsen har blitt bedre denne uken på mykere toner fra Kina og USA, og som et resultat ble Gull og JPY bearish, mens risikovillige eiendeler som råvaredollar har blitt ganske bullish. Vi hørte noen kommentarer fra Kudlow i dag, og sa at USA og Kina vil ta opp handelsforhandlinger i oktober, noe som forbedret følelsen ytterligere og sendte risikovillige eiendeler på et annet bullish løp.

Men de viktigste begivenhetene i dag var utgivelsen av amerikanske og kanadiske sysselsettingsrapporter. Ledigheten forble uendret i Canda på 5,7% men nye jobber hoppet mye høyere enn forventet, noe som gjorde CAD bullish. I USA er den ledigheten holdt seg uendret i tillegg til 3,7%, mens deltakerandelen økte med 2 poeng. Det er positivt siden ledigheten ville ha mistet 2 poeng hvis deltakelsesraten hadde vært uendret. Inntjeningen kom også over forventningene, men handelsmenn fokuserte mer på nye jobber som savnet forventningene. de postet en økning på 130 000 i forrige måned, men det tilfredsstilte ikke USD-handelsmenn og myk økning i private lønningslister var nok til å gjøre USD enda mer bearish.

Den europeiske sesjonen

 • Tysk industriell produksjon – i går så vi en stor nedgang i fabrikkordren i Tyskland for august ettersom tallet ble -2,7%. I dag forventes industriproduksjonen å øke med 0,4%, men den ble negativ og gikk ned med 0,6% i stedet. Dette er den tredje nedgangen de siste fire månedene, så ting blir verre i Tyskland i stedet for å forbedre seg.
 • Italiensk detaljhandel – Detaljhandelsrapporten som ble utgitt i forrige måned, viste et fint hopp på 1,9% i juni, som var imponerende etter tre negative måneder. Dagens rapport forventes å vise en vekst på 0,4% i salget for juli, men den ble negativ i stedet, og viste en nedgang på 0,5% for den måneden.
 • Endelig BNP i eurosonen – Den opprinnelige BNP-avlesningen for 2. kvartal kom på 0,2%, og det var forventet å være uendret i sluttlesningen i dag. Den forblir uendret på 0,2% QoQ, men YOY BNP ble revidert høyere fra 1,1% til 1,2%. Den endelige avlesningen av sysselsettingsendringen var også uendret på 0,2% i 2. kvartal.
 • Boris Johnson er trygg på å få en avtale – Storbritannias statsminister Boris Johnson sa tidligere i dag at han drar til Brussel for å få en avtale. Folk i Storbritannia vil at vi skal gå av og på 31. oktober. Han er trygg på å få en Brexit-avtale på EU-rådets toppmøte i oktober. Labour må ha tarmene til å ha valg, og han er ikke villig til å vurdere å trekke seg.

Den amerikanske sesjonen

 • Amerikansk sysselsettingsrapport– Ledigheten holdt seg uendret på 3,7% som forventet, men deltakelsesgraden økte til 63,2% fra 63,0% tidligere, noe som er et positivt tegn. Arbeidsledigheten ville redusert med 2 poeng hvis deltakelsesraten ikke økte. Men ikke-gårdslønninger i august kom under forventningene på 130K mot 160K forventet.
 • USAs resultatrapport – Det forventes at inntektene har vokst med 0,3% i august. Men inntjeningen kom bedre enn forventet, og økte med 0,4% i forrige måned mot 0,3% forventet. Gjennomsnittlig timeinntekt YoY kom også bedre, og økte med 3,2% på årsbasis, mot 3,0% forventet. Tidligere gjennomsnittlig timelønn YoY ble revidert høyere til 3,3% fra 3,2% tidligere.
 • Kanadisk inntjeningsrapport – Ledigheten holdt seg uendret på 5,7% som forventet i Canada. Sysselsettingsendring kom mye bedre enn forventet, og viste en økning på 81,1 000 i august, mot 18,9 tusen forventet. Dette hoppet i nye jobber kommer etter to negative måneder, noe som har overrasket markedet. Timelønnssatsen kom inn på 3,8% mot 4,5% estimert. Forrige måned lå på 4,5%.
 • Trades in Sight

Bearish USD / JPY

 • Hovedtrenden er fortsatt bullish på H1-diagrammet
 • Den nedre tilbaketrekningen er fullført
 • 50 SMA gir støtte

Nedgangen stoppet ved 50 SMA

USD / JPY har vært bearish i ganske lang tid på større tidsrammer. Men denne uken har dette paret blitt bullish etter hvert som følelsen har blitt bedre. USD har vært svak, men JPY er enda svakere. Selv om vi så et tilbakeslag lavere tidligere i dag etter den amerikanske sysselsettingsrapporten, men nedgangen stoppet rett ved 50 SMA (gul). Nå er dette paret nesten oversolgt, og prisen begynner å sprette på 50 SMA, så vi er bullish på dette paret. Vi gikk lenge på USD / JPY for en stund siden.

For å konkludere

Så har USD slått tilbake igjen etter den amerikanske sysselsettingsrapporten som lente seg betydelig på den positive siden, spesielt inntjeningen. Men fokuset var på lønningslistene som kom litt svakere enn forventet, spesielt de private lønningslistene, noe som betyr at USD lukker de svake i en baisse retning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map