Forex-signaler USAs sesjon kort, 4. oktober – Det er fortsatt håp for USD etter nedgangen i USAs ledighet

USD har blitt ganske bearish denne uken. ISM-produksjonsrapporten på tirsdag var forventet å vise at denne sektoren kom ut av sammentrekning i august, etter at den falt under 50 poeng i juli. Men, denne indikatoren falt ytterligere, som økte frykten for at produksjonssektoren kan være på vei mot lavkonjunktur som i eurosonen. Så gjorde gårsdagens ISM ikke-produserende PMI en stor nedgang, og den kom ganske nær stagnasjon. Ikke-industriell aktivitet har holdt seg ganske bra i USA, til tross for global økonomisk motvind. Men nå gikk det mot stagnasjon, og handelsmenn vendte med rette enda mer bearish mot USD, noe som antydet at den amerikanske økonomien kan lede dit resten av verden har vært på vei i mer enn et år.

Så USD har vært bearish hele uken, og situasjonen virket veldig dyster for USD, ettersom oddsen for at FED kuttet renten igjen økte. Men ansettelsesrapporten i dag kom bedre inn enn forventet, med arbeidsledigheten synker med to poeng til 3,5%. Selv om de falt etter to sterke måneder for inntjening i september, som dagens rapport viste. Men nedgangen i arbeidsledigheten var nok til å stoppe nedgangen i USD og sende den 30 punkter høyere. Men Buck er ikke ute av trøbbel ennå. La oss se om denne ukens trend vil snu neste uke.

Den europeiske sesjonen

  • Hong Kong-tjenestemenn som strammer grepet – Hongkongs leder Lam kommenterte nylig opprør og sa at dette er en anledning til alvorlig fare. 400 demonstranter så langt med vold eskalerende, protester som førte til bekymringer over byens fremtid, volden eskalerer og er mer utbredt i løpet av forrige uke. Vandalisme sprer seg nå fra offentlige bygninger til butikker, andelen studenter blant de arresterte steg til 38% i september. Regjeringen har påkalt beredskapsmyndigheter, ansiktsmasker vil bli forbudt under nødsituasjoner og forbudet gjelder fra lørdag. Han forventer at maskerett skal avskrekke radikal oppførsel. Det vil være unntak fra noen som trenger masker. Honk Kong har kommet i en nødsituasjon.
  • Tysk konstruksjon kommer tilbake til livet i september – Økonomien har svekket seg betydelig i Tyskland i år, og industri og industri har vært i resesjon. Selv om byggesektoren postet noen positive tall for september. Bygg PMI hoppet til 50,1 poeng de siste månedene fra 46,3 poeng i juli, noe som betyr at denne sektoren er i ekspansjon igjen.
  • EU etterlater en åpen slutt for en Brexit-avtale – EU-kommisjonen kommenterte via Reuters tidlig i dag. De sa at det ikke er satt noen frist for å oppnå en Brexit-avtale med Storbritannia, men realistisk vil vi på et møte med EU27-ministrene i Luxembourg førstkommende tirsdag finne ut om det er gjort nok fremgang for en avtale ved EF-toppmøtet..
  • Johnsons talskvinne som kommenterer brexit – Den britiske statsministerens talskvinne kommenterte også Reuters i dag. Hun sa at Nord-Irlands minister vil møte Irlands utenriksminister senere i dag. Det er klart at alle sider ønsker en Brexit-avtale, klar til å snakke når som helst i løpet av helgen. PM ser på forslag som en bred landingssone der en avtale kan ta form og vil offentliggjøre lovteksten, og vi har gitt den fortrolig, og vi vil vurdere publisering.

Den amerikanske sesjonen

  • USAs arbeidsledighet – Sysselsettingsrapporten fra USA er utgitt, og arbeidsledigheten har mistet to poeng, og falt til 3,5% fra 3,7% der den sto i noen måneder. Deltakelsesraten forble uendret på 63,2% som forventet, samme som i forrige måned. Nedgangen i ledigheten kom overraskende, og USD har snudd høyere. U6 under sysselsetting mistet tre poeng, og falt til 6,9% fra 7,2% tidligere.
  • USAs ikke-sysselsettingsendring – I september kom ikke lønn fra gården lavere på 136K mot forventet 145K. Selv om de tidligere ikke-gårdslønningene som sto på 130K, ble revidert høyere til 168K, så sysselsettingen er tilbake på sporet.
  • USAs gjennomsnittlige inntjening – Den amerikanske gjennomsnittlige timinntekten kom også lavere på 0,0% MoM for august, ned fra 0,4% i juli og mot 0,3% forventet. Gjennomsnittlig timeinntekt YoY gikk også ned til 2,9% fra 3,2% tidligere. Dette er ikke et godt tegn, men i det minste kommer det etter to sterke måneder for inntjening.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD

  • Trenden har blitt bullish denne uken
  • Sentimentet har blitt bedre for dette paret
  • De 20 SMA skyver prisen høyere

De 20 SMA ga støtte igjen i dag

NZD / USD har vært bearish i lang tid, men det ble bullish denne uken ettersom USD fortsetter å synke. Følelsen for dette paret har forbedret seg, og opptrenden er ganske sterk, siden 20 SMA (grå) gir støtte og presser prisen høyere på H1-diagrammet. Vi mistet muligheten til å gå lenge på dette paret da det trakk seg tilbake lavere etter at den amerikanske sysselsettingsrapporten ble utgitt, fordi reverseringen høyere skjedde ganske raskt. Men vi kan gå lenge når neste tilbakesporing lavere til 20 MSA kommer.

For å konkludere

Situasjonen for USD forbedret seg litt etter at ansettelsesrapporten ble utgitt for en stund siden. The Buck ga noen gevinster, men det ser ikke ut til at den kommer til å fortsette høyere. Risikovalutaer som AUD / USD og NZD / USD er tilbake, men i det minste har den generelle følelsen i markedene blitt noe bedre nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map