Forex Signals US Session Brief, 12. nov – Stille markeder når vi venter på Donald Trumps tale

Finansmarkedet har vært ganske stille denne uken. I forrige uke så vi noen anstendig prishandlinger på tvers av alle større par, som hovedsakelig kom fra USD-siden. USD ble ganske bearish i oktober etter å ha vært bullish i mer enn et år. Men forverringen av den amerikanske økonomien, spesielt produksjonssektoren som ISM-rapporten viste, vendte situasjonen mot USD. FED kuttet også prisene for tredje gang på rad forrige måned, og til tross for at de var ferdige med rentenedsettelser for nå, lot de vinduet være åpent for flere kutt, snarere enn renteøkninger.

Men nedgangen stoppet i slutten av oktober for USD, og ​​i forrige uke ble Buck ganske bullish. I går og i dag har imidlertid markedene vært stille mens vi venter på at USAs president Donald Trump skal holde en tale om handel senere i ettermiddag på Economic Club i New York. Han vil sannsynligvis kommentere handelsforhandlingene mellom Kina og USA og den delvise handelsavtalen. Selv om handelsmenn også er ivrige etter å høre om Trump vil forsinke tollene på europeisk bilimport. Ryktene sier at han kan utsette dem igjen i ytterligere et halvt år.

I den europeiske økten hadde vi den britiske inntekts- og sysselsettingsrapporten utgitt, noe som var litt motstridende. Arbeidsledigheten tikket igjen enda en gang til 3,8%, som er et ganske lavt nivå. Men på den annen side avkjøles inntjeningen med to poeng for andre måned på rad, mens den er ny jobbene falt med mer enn 50 000 igjen i september, som kommer etter nok en stor nedgang i august. Så ansettelsesrapporten virker nå ikke like positiv som for noen måneder siden.

Den europeiske sesjonen

  • ECBs Coeure ønsker at QE skal fortsette – ECBs styrerådsmedlem, Benoit Coeure, kommenterte tidlig i morges at vi er forpliktet til å fortsette QE så lenge det er nødvendig. Dette for å forsterke den imøtekommende effekten av styringsrentene våre. Kan vurdere å utvide tilgangen til ECB-balansen. Kommentarene hans høres døv ut, men avhenger av hvem han mener med “oss”.
  • Storbritannias resultatrapport – Den britiske inntjeningsrapporten ble utgitt tidligere i dag, og viste at inntjeningen avkjøles igjen i Storbritannia i løpet av september, og falt til 3,6% fra 3,8% forventet, etter å ha falt fra 4,0% til 3,8% i august. Det forrige tallet lå på 3,8%, men ble revidert lavere til 3,7%. Gjennomsnittlig ukentlig inntekt eksklusive bonuser falt også til 3,6% 3m / y fra 3,8% tidligere.
  • UK Employment Report – ILOs arbeidsledighet steg også lavere til 3,8% fra 3,9% tidligere. Men sysselsettingsendringen kom på -58 000 mot forventet -102 000. Oktober endringer i arbeidsløse 33.0k. Så arbeidsledigheten falt i forrige måned, men jobbene falt igjen. Dette tallet er det største fallet på de tre månedene til mai 2015.
  • Eurosonen og det tyske ZEW økonomiske sentimentet – Den økonomiske følelsen har forverret seg i Tyskland og eurosonen i mer enn et år og har falt til rundt -44 poeng i august. Men de siste to månedene så vi en forbedring, med denne indikatoren på -23 poeng forrige måned. Denne måneden ble det forventet at det økonomiske sentimentet ville forbedres ytterligere til rundt -12 poeng, men det forbedret seg ytterligere, med det tyske sentimentet på -2,1 poeng og eurosonens sentiment på -1,0 poeng.

Den amerikanske sesjonen

  • Mer støtte for den kinesiske økonomien fra regjeringen – den kinesiske statsministeren Li Keqiang kommenterte via statlige medier. Han sa at de vil styrke støtten til realøkonomien. Regjeringen vil akselerere oppgraderingen av industrien, holde makropolitikken stabil for å nå målene for 2019 og vil bruke motsykliske tilpasningstiltak mer effektivt.
  • ECBs De Guindos lar døren stå åpen for ytterligere lethetg – ECB-medlem De Guindos kom med noen bemerkninger til Boersen-Zeitung for en stund siden og sa at vi definitivt ikke har brukt opp alle alternativene våre. Vi er godt klar over bivirkningene av vår pengepolitikk, og vil holde bivirkningene opp til enda nærmere gransking i fremtiden. Den virkelige trusselen for tiden er utvidet fase med ekstremt lav vekst. Inflasjonsforventningene har nylig vist en markant nedgang, men de har ennå ikke blitt forankret. Å vedta septemberpolitikkpakken var og forblir absolutt den riktige avgjørelsen.
  • USAs president Trump snakker om handel – Den amerikanske presidenten Donald Trump vil diskutere landets handelspolitikk i sin tale på Economic Club i New York. Det er ingen sikkerhet om han vil berøre handelsforholdene med Kina, men forventer at markedene vil henge på hvert ord han sier i talen uansett.

Trades in Sight

Bullish GBP / USD

  • Trenden har blitt bullish denne uken
  • Politikk går til fordel for GBP
  • MA-er holdt som støtte tidligere

De 50 og 200 SMA-ene ga solid støtte for GBP / USD i dag

GBP / USD har vært ganske hausse de siste ukene, siden utsiktene til et Brexit-scenario uten avtale har gått betydelig ned. Men trenden har skiftet forrige uke ettersom oppmerksomheten vendte seg mot USD. Men i går så vi en økning høyere, og i dag er dette paret fortsatt bullish etter å ha spratt av 50 SMA (gul) og 200 SMA (lilla) på H1-diagrammet. Nigel Farage gjør alt han kan for å hjelpe det konservative partiet, så foreløpig er politikken bullish for GBP.

For å konkludere

GBP / USD hadde en rutsjebane i dag, og falt etter rapporten om myke sysselsettinger, spesielt etter nedgangen i nye jobber. Men det snudde seg etter Nigel Farages kommentarer om valget. De andre parene fortsetter å være ganske rolige når vi nærmer oss den planlagte talen av Donald Trump senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector