Gambling, Spill som angivelig driver Ethereum, Tron Value Higher

Det ser ut som altcoins Tron og Ethereum kan takke spillere og spillere for den betydelige økningen begge nettverk ser i antall daglige aktive brukere som åpner lommebøker på henholdsvis begge plattformene. Dette ifølge en rapport fra blockchain-analysefirmaet DappRadar.

Antallet daglige aktive brukere som starter transaksjoner på unike lommebøker som er koblet til Ethereum-nettverket, er opp 82% i år sammenlignet med hvor det var for ett år siden. Tron derimot ser også en betydelig økning i antall aktive unike lommebøker med 33% mer handling redegjort for på blockchain.

Med en så fantastisk vekst blant to prosjekter som begge har sin andel av desentraliserte applikasjoner relatert til spill- og spillnisjer, kan det virke som naturlig for noen at EOS, en plattform som også har mange applikasjoner i begge kategorier, og som kan lette transaksjoner til en raskere hastighet enn Ethereum-nettverket, ville vokse like raskt. Likevel antyder DappRadar-rapporten noe annet.

Hvorfor EOS er 61% nede i Active Wallets

I motsetning til konkurrentene som er omtalt i den samme rapporten, er antallet unike lommebøker på EOS-nettverket virkelig ned 61%. 2019 startet med smell, men den spektakulært ineffektive luftdrop av tokens kjent som EIDOS er ansvarlig for betydelig nettverksbelastning som skjedde på EOS-plattformen i løpet av de siste tre eller fire månedene i fjor.

Antall EOS-kontrakter behandlet per dag falt 43% på kort tid. Dette er fordi brukere fant ut at de kunne automatisere sending av EOS-tokens til EIDOS-kontrakten på nettverket og tjene raskt fortjeneste, men etter hvert som flere og flere begynte å gjøre dette, begynte alle nettverksressursene å gå mot transaksjoner relatert til airdrop.

Dette øker effektivt kostnadene ved å utføre kontrakter på nettverket tusenvis av ganger, slik at nettverket bremset opp og et betydelig antall mennesker slutter å bruke alt sammen av frustrasjon. Airdrop skapte egentlig en lignende effekt som hva som skjer når hackere eller ondsinnede aktører i et blockchain-nettverk prøver å starte det som er kjent som et DDOS-angrep. Det er da folk logger seg på et nettverk og spammer det for å redusere alt, noe som får folk til å tape penger, deres sunnhet eller begge deler.

Utfordringer foran alle tre prosjektene

Aktiv lommebokbruk av EOS-nettverket fortsetter å synke ettersom 2020 venter. Det er unødvendig å si at det er mye arbeid som skal gjøres for at nettverket skal få tilbake tilliten til noen av de mest lojale brukerne. Når det er sagt, bare fordi Ethereum og Tron er på vei oppover, betyr ikke det at de ikke også står overfor betydelige utfordringer.

Realiteten er at mesteparten av veksten i begge nettverk er knyttet til en høy risiko / høy belønningsindustri, gambling. Mens tradisjonelle sentraliserte kasinoer praktisk talt har lisens til å trykke penger og kan stole på kassen for å fortsette å bygge store murstein-og-mørtel-virksomheter, vil en lignende søppelpostsituasjon på Tron- eller Ethereum-nettverket gi lignende resultater.

Det som også er viktig å merke seg er at Trons vekst spesielt er avhengig av spill og spill. Spill- og høyrisikokategorien for bruk på plattformen er ansvarlig for at 83% av alle brukerne overfører Tron-tokens mellom hverandre. Det er bra for pengespill som brukstilfelle, men ideelt sett vil et nettverk at brukerbasen skal diversifiseres, akkurat som enhver annen solid virksomhet eller investering..

Det er der Ethereum skinner. Plattformen har sett en økning på 163% i kategorien Spill og markedsplasser. Den største suksessen i januar var spillet kjent som Brave Frontier Heroes, som er hjemmet til over 1200 aktive lommebøker. Spillespillet PoolTogether doblet også brukerbasen forrige måned.

Hva er neste for den spillvennlige trioen?

Det er ikke mye noe annet altcoin-prosjekt kan gjøre for å slå Ethereum ut av abboren som verdens nest mest verdifulle kryptovaluta. Det bare fordi ETH er det opprinnelige altcoinet og nettverket skårer brukere fra en rekke forskjellige kategorier på den måten yngre, nye blockchains ikke vil være i stand til å komme til på ganske lang tid, om ikke bare på grunn av mangel på merkevare anerkjennelse.

Likevel må alle tre være i stand til å bevise de samme tingene i sammenheng med pengespill og spill. At de kan betjene brukere raskt, la alle spille rettferdig, og selvfølgelig gi alle spillere og spillere en sjanse til å vinne stort.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me