Globale kjendiser som promoterer digitale valutaer og ICOer

En ny kjendis ga støtte til en blockchain-satsing, i dette tilfellet en ICO. Kjendisen det er snakk om er skuespilleren og sangeren Jamie Foxx som nylig brukte sine sosiale medier-kontoer for å markedsføre Cobinhood. Satsingen presenterer seg som en kryptovaluta-utveksling som opererer etter et nullgebyrprinsipp.

Foxx, som er Oscar-vinner, twitret om dette første mynttilbudet. Det samme salget, som pågår i det øyeblikket, klarte å netto over 17.000 ETH, som var over $ 5 millioner, noe som betyr at det mest sannsynlig var en suksess.

Støtten kommer etter at andre kjendiser tok lignende skritt med varierende grad av innflytelse og styrke av støtte. Foxx er imidlertid på ingen måte den sterkeste støttespilleren, fordi andre kjente individer til og med opprettet sine egne ICO-er. Hva betyr dette for det digitale valutasamfunnet og hvilken effekt kan det ha når det gjelder legitimiteten til kryptovalutaen og dens adopsjon.

Et berømt ansikt

Forestillingen om å bruke kjendis-talspersoner var på ingen måte en ny ide i dette domenet. Den moderne verden, rigget til rytmen av ting som sosiale medier og en sterk sammenkobling av popkultur og andre hverdagsaspekter, respekterer et kjent ansikt. Uten tvil gjør det moderne globale samfunnet dette i en skala som ruver seg over hver annen historisk periode.

Som nevnt er den store delen av utvidelsen av kjendiskulturen ideen om teknologi som støtter den. Mens det alltid var berømte ansikter, tillater moderne digitale enheter som smarttelefoner et nivå av aldri før sett intimitet og følelse av direkte kontakt.

En filmstjerne kan sees på TV, men i dag kan millioner følge hver eneste oppdatering, hvorav mange ikke har gått gjennom de gammeldagse filtrene. Dette gir en mye mer organisk setting for informasjonsutveksling og en sterk følelse av fortrolighet.

En kjendis kan lett oppfattes av fansen som en som er i en rekkevidde og som forstår dem like mye som de tror de forstår ham, henne eller en annen nevner. For noen futurister fra andre halvdel av det 20. århundre virket forestillingen om induksjon av dette nivået av personlig forbindelse der det ikke er gammeldags, et merkelig, skummelt, men fjernt begrep.

Nå er det samme konseptet her for alle å se. Det er ikke et konsept lenger. I stedet er det en påvist metode for å skaffe fans som er en direkte kapital for kjendiser som har dem. Mer enn noen gang er det en bedrift å være populær, og den kombineres enkelt med de mange ansiktene til det digitale valutaøkosystemet.

Kjendisens digitale valutainvestor

Fra begynnelsen ble digitale valutaer sett på som en lekeplass for de teknologisk tilbøyelige, for å si det mildt. Fra og med bitcoin og videre til andre nettverk som kom langs linjen, brukte digital valuta ofte å ha rigger som gruver dem og til og med være aktive i utviklerdomenet. Etter hvert som kryptovalutaene vokste, økte naturligvis antallet mennesker som brukte dem, men den andre bølgen av adoptere kom ikke fra allmennheten..

I stedet kom det fra investorer som følte et underlig, men veldig lukrativt domene, som sakte åpnet seg i kryptovalutainvestering. Noen av disse var og er fortsatt notorisk ikke interessert i den teknologiske siden av den digitale valutaen, og står i sterk motstand mot de første adopterte.

Men mens graden av teknisk kunnskap varierer mellom investorer, er alle ganske kjent med handelssiden til denne satsingen. Dette førte sakte til fenomenene til kjendisinvestoren, en person som allerede har tjent en formue på et investeringsdomene og deretter begynte å spre ordet om kryptovalutaer.

Naturligvis er årsaken til dette ikke altruistisk. På kort sikt kan investorer prøve å øke porteføljene sine med noe som kan bli sett på som en form for vekst i markedet for brute force – og fortelle folk og selskaper å investere i dette domenet..

For kunnskapsrike handelsmenn er et kortsiktig hopp i pris alt som trengs for å få fortjeneste og deretter raskt bli tatt ut av systemet. Det er vanskelig å fortelle hvor mange av dem som virkelig tror på ideen om et kryptovaluta-system som er fritt for noen form for sentralisering, men pengene og støtten hjalp definitivt det digitale valutadomenet til å vokse.


En stemme som retter seg mot massene

Mens kjendisinvestor er et fenomen av en type, er folk som Jamie Foxx et helt annet dyr. Disse, i motsetning til noen før dem, har en rørledning som kobles direkte til massene og på denne måten til vanlige medier.

Akkurat nå tok navn som Paris Hilton, Floyd Mayweather og The Game seg tid og krefter på å fremme tokensalg av forskjellige typer. For Mayweather inkluderte salget hans egne satsninger, som et ekstra lag til den samme ideen. Alt dette bidro til å samle inn nesten 2 milliarder dollar ved hjelp av denne finansierings- og finansieringsmodellen.

Disse individene tilbyr for første gang en ekte masseappelfaktor for enhver kryptovaluta-satsing. Med rekkevidden til en eller flere av individene i denne kjendiskaliberen, kan millioner av nye potensielle brukere nås uten noen komplisert innsats. I likhet med tilfellet med Jamie Foxx, er en enkelt tweet nok til å gi en satsning en mye større sjanse for å sikre en vellykket finansieringsprosess i tilfelle ICOs eller til og med noe annet.

Tveegget sverd

Selv om det er liten tvil om at å bringe flere mennesker inn i det digitale valutaområdet der de kan bruke individuelle kryptovalutaer til ting som online kasinoer, tjenester, varer eller noe annet, kjendisstøtten i et tveegget blad. På den ene siden gir den en redegjørelse og når at ingen andre individer kan klare seg.

På den annen side kan kjendisstøtte ofte komme til hjelp for skygge eller ulovlige satsinger. Det er ikke vanskelig å tenke at disse satsningene på et tidspunkt vil oppnå noen av deres kjendisstøtter, og massemediene vil plassere alt dette i samme kurv.

For å unngå dette, bør hver kryptovaluta prøve å være klar over hvem og hvordan de støtter dem i kjendisdomenet. Hvis de finner ut noen lyssky forhold, bør nettverk distansere seg fra disse kjendisene på en hensiktsmessig måte. På denne måten kan fornuftige kjendisbakgrunner virkelig gi den samme potensielle fordelen for ethvert nettverk.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map