Gull daglig prognose – handel sidelengs fortsetter, støtte for en breakout

God morgen, handelsmenn.

Under mandagens asiatiske handelssession klarte ikke gulmetallprisene å utvide deres seiersrekke tidlig på dagen. GULL steget lavere rundt $ 1 724-nivået, hovedsakelig på grunn av det optimistiske markedssentimentet utløst av gjennomføringen av de siste amerikanske stimuleringstiltakene. Det skal bemerkes at den amerikanske presidenten Joe Biden signerte lovpakken på 1,9 billioner dollar i løpet av forrige uke, noe som ga avkastning på referanse 10-årige sedler oppover. Stigningen i statsrenter ble sett på som en av nøkkelfaktorene som undergravde gullprisene.

I mellomtiden holder den fortsatte optimismen med hensyn til den amerikanske økonomiske utvinningen fra COVID-19, samt Kinas positive salg av detaljhandel og industriproduksjon, som antyder den bemerkelsesverdige utvinningen i verdens nest største økonomi, markedets handelsstemning oppe, noe som igjen reduseres sikker havnefterspørsel i markedet og bidrar til tapet av det gule metallet.

I motsetning til dette undersøker den langvarige kranglingen mellom USA og Kina risikoen for stemningen, noe som kan gi litt støtte til det sikre havnegullet. I skrivende stund handles prisene på gult metall for øyeblikket til 1 726,88 og konsolideres i området mellom 1 724,33 og 1 734,08..

Markedsføringsstemningen lyktes i å utvide sin positive ytelse på begynnelsen og blinker fortsatt grønt på dagen som det positive utseendet til S&P 500 Futures har en tendens til å markere risikostyringen. Årsaken kan være knyttet til de positive kommentarene fra USAs president Joe Biden og AstraZenecas avvisning av påstander om at vaksinen forårsaker blodpropp..

På datafronten, Kinas januar-februar Retail Sales YoY, kom tallet inn på 33,8% mot + 32,0% forventet og + 4,6% tidligere, med industriproduksjon YoY på + 35,1% og + 30,0% forventet og + 7,3% tidligere . I mellomtiden var fast eiendomsinvestering uendret på 35,0% mot + 40,0% forventet og + 2,9% tidligere. Over havet spilte den amerikanske stimulansen og håpet på mer finanspolitisk lindring også sin viktigste rolle for å støtte markedets handelsstemning. Også støtter stemningen kan være chatters at Tokyo ikke er ute etter en forlengelse av den virusledede nødsituasjonen. På den måten begrenser den positive tonen rundt markedssentimentet gevinsten i gullprisene.

Til tross for den risikofylte stemningen, utvidet den bredbaserte amerikanske dollaren sin vinnerserie fra forrige økt og tok noen ytterligere bud på dagen, muligens på grunn av de positive amerikanske dataene som ble offentliggjort på fredag ​​- Produsentprisindeksen (PPI) økte 0,5% måned til måned i februar, i tråd med prognoser. Den vokste 2,8% fra året før, mot prognosen på 2,7%. Kjernen PPI økte 0,2% fra måned til måned og 2,5% fra år til år. Dette ble sett på som en av nøkkelfaktorene som ligger til grunn for den amerikanske dollaren. I mellomtiden gir de voksende markedsinnsatsene om raskere økonomisk økonomisk utvinning fra pandemien også noe ekstra støtte til den amerikanske dollaren. Gevinstene i amerikanske dollar ble sett på som en av nøkkelfaktorene som holdt lokket på eventuelle ekstra gevinster i gullprisene ettersom prisen på edelt metall er omvendt relatert til prisen på den amerikanske dollaren. Den amerikanske dollaren klatret 0,1% mot yen til 109,125 yen, og drev nær den høyeste siden juni 2020.

Andre steder kan tapene på gullprisene være kortvarige eller midlertidige, ettersom de langvarige bekymringene mellom USA og Kina undersøker det risikofulle humøret, med det kommende besøket til USAs utenriksminister Antony Blinken i Asia, midt i det friske Kino-amerikansk krangling.

I mangel av vesentlige data / hendelser på dagen vil markedshandlerne holde øye med bredere markedsrisiko og USD-prisdynamikken, noe som kan gi noen handelsmuligheter fremover..

Gull daglig prognose - handel sidelengs fortsetter, støtte for en breakout

Daglig støtte og motstandS1 1658.18

S2 1688.49

S3 1708

Pivot Point 1718.8


R1 1738,31

R2 1749,11

R3 1779,42

GULL fortsetter å handle med en nøytral skjevhet på 1.723, og viser en sterk bullish retracement over støttenivået på 1.722. På den høyere siden kan den bullish crossover på 1739 utvide ytterligere kjøpstrend til 1 754 nivå. Edelmetallgullet har nylig krysset over 50 perioder EMA, noe som tyder på en bullish bias. I dag kan kjøp sees fra 1723 til 1739 nivå. MACD og RSI nøytrale en kjøpstrend i dag; derfor kan edelt metall komme lenger opp til 1739. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector