Historien om Esports Gambling

Esports gambling er ingen vits. Bransjen er for tiden verdt over 1 milliard dollar. Det er et lite antall sammenlignet med andre mer tradisjonelle idretter, men det har ikke tatt lang tid for Esports å komme til dette tallet, og det fremtidige vekstpotensialet til bransjens eksponentielle.

Tenk for et øyeblikk at mer enn 60 millioner mennesker i 2016 var innstilt på å se League of Legends World Championship-finalen. Det er flere enn innstilt på å se Oscar-utdelingen 2015. Her er vi nesten 5 år senere med Oscar-utdelingen 2020 rundt hjørnet, og statistikken viser at stadig færre ser på TV. Dette inkluderer prisutstillinger som pleide å representere en rangeringsbonanza for store TV-nettverk. Det er åpenbart at det unge og energiske publikummet som stiller inn disse Esports-mesterskapene, er det som får bransjen til å eksplodere.

Som ethvert globalt fenomen, begynte nesten alle idretter som var kjent for mennesker med en nisje. Så hvordan ble det å spille videospill en sport, og hvordan bli det som nå er en av de mest populære idrettene i verden for en yngre demografi?

Svaret på det spørsmålet er ikke bare interessant og spennende, og kan spille en stor rolle i fremtiden for teknologisk adopsjon, spesielt når det gjelder koblingen mellom digitale valutaer og pengespill. Etter hvert som flere og flere selvutnevnte videospillneder blir proffe på jakt etter store pengepremier, vil flere og flere Bitcoin-spillnettsteder gjøre alt som trengs for å appellere til det galne publikummet i videospillet på jakt etter mer fortjeneste.

Den første store vinneren av Esports-prisen noensinne

Dennis “Thresh” Fong ble en mester i førstepersons skytespill før han nådde 20-årene. Han ble født i 1977 og er nå 42 år gammel. Men det var i 1997 at han virkelig gjorde seg bemerket. Ved å spille spillene Quake and Doom, viste Fong unge entusiaster som er interessert i å spille, hvordan man kan dukke, unnvike, gjemme seg og skyte seg til seier før det var for mange store turneringer som delte ut penger eller premier. Hans ferdigheter og oppmuntret flere og flere til å spille på en tid på slutten av 1990-tallet da den gjennomsnittlige husstanden ble vant til å få tilgang til Internett på en daglig basis.

Fong ble et kjent navn da han vant en stor turnering og endte med å kjøre hjem i en Ferrari som et resultat. Det var uten tvil den første delen av massemedieeksponering for en kjent spiller fra Esports. I tiåret som fulgte Fongs største gevinster, gjorde fremskritt innen Internett-hastighet flere og flere mennesker i stand til å spille online.

Ordningen for Esports Skins

I videospill er skinn ganske enkelt nyere eller bedre versjoner av våpen eller verktøy i spillet som gjør tegn mer verdifulle og spillopplevelsen mer underholdende. Da Esports verden fortsatte å vokse, innså spillere at det var lettere å skaffe seg disse hudene ved å betale for dem enn å prøve å vinne dem i spillet. Ønsket om å få bedre skinn utløste veksten av en ny type markedsplass. Mens det er mange skinnmarkeder på nettet i dag, er Steam en av de mest populære.

I alle bransjer er det bare verdt like mye som folk er villige til å betale for det. I 2015 to kjente Esports Youtubers, TmarTn og ProSyndicate registrert et lotteriside relatert til spillet Counter Strike: Global Offensive. Kort sagt, spillere kan vinne verdifulle skinn i et lotteri som de da vil bytte for penger et annet sted. Problemet med ideen er at YouTube-brukerne ikke avslørte eierskap til nettstedet, og de tjente til slutt så mye penger, FTC kom etter dem og lignende nettsteder, og stengte dem. Atten år etter at Thresh vant en Ferrari, begynte regjeringen å legge ned Esports betting-nettsteder.

Bruke Crypto for å satse på Esports

Uansett hvor det er et grått eller svart marked, la oss være ærlige med oss ​​selv her, kryptovaluta er et nyttig verktøy. Det sies i mange år at kriminelle alltid er et skritt foran myndighetene når det gjelder teknologi. Selv om det ikke nødvendigvis er en forbrytelse å satse på Esports, er det åpenbart at kyndige gründere som ønsker en bit av både Esports og kryptovaluta-mani, kan være smarte nok til å finne måter å kombinere de to på..

Selv Mark Cuban, stjernen til hitinvesteringsprogrammet Shark Tank og eier av NBAs Dallas Mavericks, er med på handlingen. Han har investert i Unikoin Gold, en kryptoplattform som satser på Esports. Han er ikke den eneste som benytter anledningen til å tjene penger. I dag kan den gjennomsnittlige spilleren på nettet gli og falle på mange forskjellige nettsteder som tilbyr kryptovennlig esports-betting.

Det eneste spørsmålet nå er, hva er neste for fremtiden for Esports-spill? Hvis historien er noen indikasjon, vil det være mye penger og spenning for både Esports-spillere og kryptoinvestorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector