Hva betyr Trump / Biden-presidentskap for Bitcoin [BTC] -priser?

annonse Phemex

Ingenting bedre enn pandemien har forent verdens mennesker. Når vi sliter sammen med den andre bølgen av Coronavirus kombinert med nye lockdowns, har Bitcoin klart å sveve høyere til nivåer som ikke har blitt sett på et par år. En annen viktig begivenhet er rett rundt hjørnet, og uansett hvem som vinner det amerikanske valget i år, er mange talsmenn av den oppfatning at Bitcoin er den klare vinneren.

Forvirringen av Trump eller Biden har utløst usikkerhet. De tradisjonelle finansmarkedene er ikke en stor fan av usikkerhet. Bitcoin ser imidlertid ikke ut til å bry seg om det så mye.

Hvordan kommende valg i USA vil påvirke Bitcoin [BTC] priser?

President Donald Trump er ikke en stor fan av Bitcoin. Hans holdning var ganske tydelig da han sa de beryktede ordene “Bitcoin er basert på tynn luft”. Et hjerteforandring, i hans andre periode, virker høyst usannsynlig.

I motsetning til Trumps for det meste praktiske tilnærming, kan ting være veldig forskjellige hvis den nåværende visepresidenten Joe Biden vinner. For ikke å glemme, han var involvert i det beryktede Twitter-hacket som svindel tilbød å doble ethvert Bitcoin-beløp sendt til den angitte kontoen innen 30 minutter. Men tweetet hans nedenfor rett etter hacket, løftet sikkert øyenbrynene til mange. Dette er tilfeldigvis den eneste Bitcoin-relaterte tweetet fra Biden.

Hans kabinettvalg snakket også volumer. Den nåværende amerikanske senatoren og den tidligere justisministeren i California, Kamala Harris, har kanskje ikke offentlig nevnt hennes holdning til Bitcoin. Teamet hennes har imidlertid et kryptovennlig ansikt – Ryan Montoya, den tidligere CTO for Sacramento Kings.

Jeg har ikke Bitcoin, og jeg vil aldri be deg om å sende meg noe.

Men hvis du ønsker å gjøre noe for å gjøre Donald Trump til en engangspresident, kan du gjøre det her: https://t.co/8XtBjuU5fX

– Joe Biden (@JoeBiden) 16. juli 2020

Dette kan være et million dollar spørsmål om hva begge gevinster betyr for Bitcoin. Selv om det ikke er noe klart svar på den, bortsett fra spekulasjoner, kan det trygt fastslås at ting nettopp har startet for Bitcoin, og det har en lang vei å gå. Uansett hvem som vinner, er det ikke noe å stoppe Bitcoin.

Ikke-korrelert natur

2020 har vært et vilt år. Det er COVID, den globale økonomien har tatt en toll, globale indekser har ikke klart å utføre, så er det et forestående valg av en av verdens mest innflytelsesrike og utviklede nasjoner. Til tross for at en så stor som denne geopolitisk begivenhet tradisjonelt kaster markedet med forvirring, kan dette imidlertid være den tiden da Bitcoin endelig utvikler seg til en ikke-korrelert eiendel.


Bitcoin har trukket fra seg markedets usikkerhet de siste par månedene. Det være seg BitMEX-saken, KuCoin-hacket eller DeFi-manien, verdens største kryptokurrency har sakte, men stadig steget nærmere det ettertraktede nivået på $ 14.000. Historisk sett har Bitcoin og resten av kryptovalutamarkedet blitt drevet av FUD og FOMO. Og dette var grunnen til at bransjen ble kjent for å være for ustabil. Men det var ikke tilfelle i år. Plassen har vist en viss seriøs motstandskraft mot å bli påvirket av de negative nyhetene. De institusjonelle gigantene som streifet ut i rommet, har vært en av de største faktorene.

Muligheten for at Bitcoin skulle bli mer og mer uavhengig de neste dagene, var noe som også ble hevdet av OKEx siste rapport som argumenterte,

“I oktober var en månedskorrelasjonen mellom Bitcoin og S&P 500 svingte mye, og nådde 57% i midten av måneden, og falt deretter raskt til 6% før den kom tilbake til 33%, per data fra skjev. Ser fremover, etter det kommende amerikanske valget, kan Bitcoin ha større sjanse til å bevege seg bort fra makrohendelser og bli mer uavhengig. “

Bitcoin har gått gjennom to amerikanske valg – nettopp i 2012 og i 2016. Det var ikke lenge siden, men siden den gang har aktivaklassen generelt kommet langt, og å trekke konklusjoner basert på de to foregående hendelsene er kanskje ikke klok. Historisk sett er imidlertid November vanligvis en sterk måned for BTC, da den registrerte fem gevinster og to tap med en medianavkastning på 10,97% siden 2013.

Kilde: OKEx

Institusjonell støtte

Vil Bitcoin etterligne USD? Det er sjanser for at Bitcoin-par etterligner godt den amerikanske dollaren til tross for at de blir mindre og mindre knyttet til makromarkeder for sent. Institusjonelle giganter har blitt de siste deltakerne i HODL Bitcoin. Blant mange giganter er MicroStrategy og Square de to mest fremtredende firmaene som har avslørt akkumulerende Bitcoin. De institusjonelle investorene har lagt opp til å øke deres Bitcoin-tildelinger uavhengig av kortsiktige fall i BTC-verdi. I tillegg til legitimitet har Bitcoin også fått tradisjonelle bransjeeksperter som kan redusere de ville svingningene i markedet.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector