Hva er mer flyktig: Bitcoin eller din spillstrategi?

Det er gambling, og så er det hard-core gambling. Lojale tilhengere av Bitcoin Gambling Guide, vi gir deg beskjed. Hvis du er interessert i Bitcoin, og du er interessert i gambling, er det en sjanse for at du er tilbøyelig til at risikoen er veldig levende og frisk. Tross alt tar du sjansen på bordspill og sportsspill, og du tar også sjansen på Bitcoin og andre digitale valutaer. Prisen på kryptokurver kan svinge 30 til 40% på en DAG for himmelens skyld, uansett en uke eller en måned.

Hva tror du er mer ustabilt, investeringene i kryptovaluta eller spillstrategien din?

Oddsen er for å svare på det spørsmålet du må delta i personlig refleksjon og være ærlig med deg selv om hvordan du plasserer innsatser og hvordan du bestemmer deg for hvilke kryptovalutaer du skal investere i. I dette innlegget vil du gå gjennom noen av tingene du bør tenke på om når det gjelder å bestemme hva slags volatilitet du kan takle, og om det du for øyeblikket gjør, rokker båten litt for mye i den avdelingen.

Hva lager en god investeringsstrategi?

For en nybegynnerinvestor, uavhengig av om investeringsinstrumentet er en aksje, obligasjon, aksjefond eller Bitcoin, fungerer gjennomsnittlig dollarkostnad bra. Du forplikter deg til å investere et bestemt beløp hver uke eller hver måned, eller til og med hvert år, og du holder deg til det beløpet uansett hva markedet gjør til enhver tid.

På den annen side kan mer avanserte investorer bruke tiden sin på å finne ut om markedet går opp og ned de neste timene, og prøver å kapitalisere på volatiliteten. Det er dagshandel. Bare den øverste persentilen av daghandlere tjener seriøse penger. De fleste mislykkes med strategien.

På slutten av dagen kommer det som gjør en sunn investeringsstrategi til personlig preferanse. Den gjennomsnittlige personen uavhengig av hvor mye de vet om kryptovaluta eller andre aktivaklasser som er best å investere i en diversifisert portefølje som berører en rekke klasser og plasserer formuen din i forskjellige bransjer og forskjellige typer investeringer.

Hva gjør en god spillstrategi?

En god spillstrategi lar deg utvide bankrollen i et ønskelig tempo uten at du trenger å risikere å gå helt i stykker. En del av å unngå å gå brøt enten ved å kunne spille oddsen veldig bra ved bordene, eller å forstå sportsspill nok til å velge vinnere konsekvent. Hvis du ikke kan gjøre det, vil ingen bankstyringsstrategi redde deg.

De fleste kloge sportsspillere vil ikke satse mer enn 5% av bankrollen på et enkelt spill, og de 5% -spillene skjer sjelden, for de beste spillere vet at du bare bør satse på den slags innsats hvis du er sikker på gitt utfall er veldig høyt. Den mest ideelle måten å satse på er sannsynligvis å satse 1 til 2% av beholdningen din til enhver tid.

En annen strategi er å satse på bankrollen din basert på enheter. Enheten er rett og slett et like stort mål på et spill som du er komfortabel med å legge ned på hendelser om og om igjen. Hvis du bare føler deg komfortabel med å omsette $ 10 av Bitcoin om gangen, satser du på $ 10, og du øker bare antall $ 10-trinn hvis du er veldig trygg på innsatsen.

Den mest flyktige spillstrategien for alle

Martingale-systemet er uten tvil den mest ustabile spillestrategien av alle. Det gjelder at hvis du taper et spill på en begivenhet som gir utbetaling nær jevne odds, dobler du ganske enkelt innsatsen din på neste innsats. Du fortsetter å doble innsatsen din til du vinner, og starter deretter prosessen med en mindre innsats igjen. På den ene siden kan denne strategien være en veldig rask måte å øke bankrollen din. På den annen side tar det ikke veldig mange tap på rad for at innsatsstørrelsen din øker eksponentielt, og la oss innse det, de fleste har ikke en ubegrenset bankrulle å spille med.

Så hva er mer flyktig?

Som gamblere og Bitcoin-entusiaster hvis alle var ærlige med oss ​​selv, er det på lang sikt sannsynlig at våre pengestrategier ikke nødvendigvis gjør oss rike, noe som betyr at den gjennomsnittlige personens bankstyring er mye mer volatil enn kryptomarkedet. Det gjelder spesielt når du vurderer at Bitcoins verdi var nær $ 20 000 USD ved utgangen av 2017, den er borte så lave som $ 3100 det siste mars og spretter nå rundt 11 000 dollar igjen. Alle som har lang sikt før 2017, ler helt til banken nå, men bare hvis de har mot til å holde seg i spillet hele veien gjennom. Det handler egentlig om å vinne på lang sikt.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector