Hvordan Cryptocurrency øker e-sport til nye høyder

E-sport og kryptovaluta. Fremtiden til begge kunne knyttes sammen. De fungerer på samme måte som peanøttsmør og gelé gjør mellom to brødstykker. Tenk på det. Barn elsker peanøttsmør og gelé. Så å gjøre voksne. Det er den klassiske sandwichen som aldri blir gammel, spesielt når du ikke har noe annet å spise. Videospill er en klassisk underholdningsform som gjør det mulig for ungdom å tilbringe tiden. Barn elsker det, og igjen, det gjør også voksne.

Selv om barn kanskje ikke har samme tilhørighet for Bitcoin og kryptokurrency som for videospill i peanøttsmør og gelé, kan digitale penger bare være neste mann opp. E-sportsentusiaster bør absolutt håpe at det er tilfelle. Mens Bitcoin og lignende kanskje ikke akkurat retter seg mot små barn, tar kryptokurver definitivt inn i den indre nøren i oss alle. Den samme nörd som synes videospill er kult.

Hvor kult er e-sport og krypto?

Over 100 millioner mennesker var innstilt på se League of Legends verdensmesterskap i Sør-Korea i fjor. Det vinnende laget tok ham hele 2,4 millioner dollar i premiepenger. E-sports spillindustrien i seg selv vokser til anslagsvis 33% årlig i bransjen er verdt over 1 milliard dollar akkurat nå. Det kan virke som klumpendring, men for 15 år siden snakket ingen om dette, eller i det minste ikke så mange mennesker.

Akkurat som live spill og ligaene og turneringene som utbetaler alle disse pengene til disse videospillnørene, gjør kryptovaluta også folk rike de siste 10 eller 12 årene. På slutten av 2017 ballongte Bitcoins verdi til over $ 25.000 USD per mynt. Å tenke at da prosjektet først ble lansert i 2008 takket være en whitepaper skrevet av den pseudo-anonyme forfatteren Satoshi Nakamoto, kunne en Bitcoin fås for bare øre, og nå er prosjektet verdt nesten $ 170 milliarder dollar..

Spol frem til i dag, og alle kryptovalutaene i verden er nå samlet verdt over $ 255 milliarder dollar. En fjerdedel av en billion dollar verdivurdering for en bransje som bare er 12 år gammel. Hvis e-sport og kryptokurrency ikke beviser at datinnører driver verden, vil ingenting annet gjøre det.

Så hvordan hviler fremtiden for e-sport på kryptovalutaens skulder?

E-Sports pluss Crypto tilsvarer innovasjon

Siden både e-sport og kryptovaluta-prosjekter i stor grad retter seg mot det samme publikummet, er det bare fornuftig at å kombinere de to ville være en kamp laget i himmelen. En teambyggingsplattform for e-sport kalt DreamTeam stengte nettopp en frørunde på $ 5 millioner for å starte blockchain-prosjektet. Det er et ordtak i teknologiverden at hvis noen vil vite hva den neste fantastiske teknologien er, bør de se på kriminelle. Kriminelle er alltid et skritt foran. De fleste vil ikke kalle e-sportsidrettsutøvere for kriminelle, men de er definitivt en av de første gruppene av mennesker som har tatt i bruk ny teknologi. De holder øye med fremtiden og setter pris på hva som kommer videre.

Faktum er at det ikke er for mange selskaper som rapporterer store penger til e-sport for bare 10 eller 15 år siden. Selv nå å bruke blockchain eller smarte kontraktplattformer for å ta seg av ting som spillersponsing, lønn og turneringsgevinster er ikke bare mer kostnadseffektivt fra et administrativt synspunkt, det er også en måte å gjøre forretninger som e-sports spillere lett kan vedta, alt fordi de ikke er redd for teknologien og forstår hvordan de skal bruke den allerede. Bare av karakteren til gruppene de forbinder med og kulturen som e-sportsspill innebærer dem i.

Innholdsskapere kan også tjene penger

Folk som leser dette har kanskje ikke hørt om PewDiePie. Han er en av de største stjernene på Internett, og YouTube-kanalen hans tjener dem til millioner av dollar i året. Han streamer og kommenterer sitt eget videospill på en morsom og underholdende måte. Influencer gjorde nylig overskrifter da han ble med på en plattform som heter Dlive, som gjør det mulig for folk å tjene penger på innholdet ved å akseptere Bitcoin og Ether. Ettersom flere av disse prosjektene på markedet kan e-sports spillere som kanskje eller ikke spiller konkurransedyktig tjene penger på innholdet så lenge de kan få øyeepler.

Det er trygt å si med både fremveksten av kryptovalutaer og e-sportsspill, at små samfunn av fremtidsrettede mennesker faktisk kontrollerer verdens fremtid slik vi kjenner den, en bransje om gangen. I det lange løp betyr det mindre tid på å bekymre deg for at sentrale myndigheter har kontroll og mer tid på å spise deilige peanøttsmør og gelésmørbrød, selv om det bare er en metafor for å kontrollere egen rikdom og kreativitet og ikke har noe å gjøre med egentlige smørbrød..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me